şükrü kardeşim ellerine sağlık , güzel kareler yakalanmış yine,tüm yarışçılarımızın başarılarının devamını diliyorum.bizlerle beraber olan herkeze teşekkürler.
sevgili şükrü abi eline sağlık fotolar harika malum motorumda çıkan sorun yüzünden cumartresi gece sabaha kadar çalışıp uykusuz yarıştım 1.lik kaçtı sağlık olsun. _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
geç geç bitmiyor fotolar güzel bir gün olmuş,kupa alanları tebrik ediyoruz.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 22.06.2008 - 01:30 Mesaj konusu:
capodelcapo,başkanım fotolar çook güsel derece alan abilerime başarılar dilerim yakışanı yapmışlar... _________________ GÜN GELECEK HERKES REMİX MANYAĞI OLACAK....
şükrü daim eline sağlık fotolar süper valal sende evliya sabrı var hepsini iyi sabırla yüklemişsin
resimler süperde işte ah bi de ben gelebilsem
kupa alan abilerimize tebrikler başarılarının devamını dilerim _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız