Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Balkan Şampiyonası Sonuçları (Yunanistan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Balkan Şampiyonası Sonuçları (Yunanistan)

Balkan Şampiyonası Sonuçları (Yunanistan)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.06.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılarının devamını diliyorum
bu arada speed_racer, imzanda yazan çok güzel bir söz Çok gülüyorum Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
başarılarının devamını diliyorum
bu arada speed_racer, imzanda yazan çok güzel bir söz Çok gülüyorum Bravo

Teşekkürler Bravo
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YUNUS ERÇELİK sen herzaman bir numarasın... OK

yunanistana yola çıkmadan bir gün önce ben ve joe_santana kardeşimle beraber hem yunusu motive etmeye hemde yarışta kullanacagı 1000rr'nı hazırlamasına yardımcı olmaya birazda olsun bizim tuzumuz da bulunsun diye yanlız bırakmadık o akşam hep aramızda ki konuşmalarımızda yunusun birinci olacagı içimizie dogmuştu sanki, ve yunus ertesigün ekip arkadaşları ile yolaçıkar biz beklemede takiiii pazar günü saat 16:45 de yunus erçelik bizi arayıp birinci oldum diyene kadar işte o an sevinçten ayaklarım yere basmadı yine yunus herzaman oldugu gibi onu bekleyen noktaya bir adım daha atmış oldu... Cani gönülden tebrik ederek başarılarının devamını bekliyoruz yunus erçelik... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Soma

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum basarıları daim olsun
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basarılarının devamını diliyum yunus bilegine saglık OK
Başa dön
emirhan_41 Çevrimdışı emirhan_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun sana Yunusum beeee... İnşallah bu 1. liklerin devamıda gelecek..

EXUP Ahmet abiyle Pazartesi günü Yunusun motorunun hazırlanmasında yapmış olduğumuz yardımlardan çok büyük zevk aldık ve bakım aşamasında yaptığımız muhabbetler hep 1. olacağına yönelikti..
Ve pazar günü Yunus Kardeşimiz bizi aradı ve O muhteşem sevinçli haberi verdi..
Yunus Erçelik Balkan Yarışlarında 1. olmuştu... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Helal Olsun Yunus Erçelik Sana. Bizlere Yabancı topraklardada olsa Türkün gücünü Gösterdiğin için.. Dostların Herzaman senin Yanında ve Bundan çok daha iyi yerlere geleceğinden hiç şüphemiz yok..
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi bir haber paylaşım için teşekürler sevindim GülümsüyorumGülümsüyorum
burak ve tolgayı tebrik ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YUNUS ERÇELİK Kardeşimin başarılarının devamını diliyorum ve ayakta alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sirinbaba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal sana YUNUS um Alkışlıyorum Alkışlıyorum Kim tutar seni aslan kardeşim beee. Bravo İnşallah daha ileriye ve daha nice birinciliklere OK Bir Kenan daha geliyor,destekliyelim ve elinden tutalım kardeşimizin .Ben herzaman arkan dayım Yunusum,yürü beeee. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum .Burak ,Tolga veBarış kardeşime ve balakanda yarışan tüm Türk sporculara başarılar ve iyi şanslar dilerim Bravo Bravo
sirinbaba Çevrimdışı sirinbaba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yunus kardeşim seni canı yürekten kutluyorum bizi gururlandırdıgın içinde sana teşekkür ederim başarılar daim olsun inşALLAH
yürüüü bee kim tutar seni
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrıkler çok sevındırıcı haberler bunlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrıkler!!!basarılarınızın devamını dilerim Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yunusun önünde daha çok uzun başarı dolu yıllar var allah kısmet ederse bu gün sabahtan bu saate kadar birlikteydik Dükanın önünde davullu zurnalı bir kutlama vardı Yunus un burnout şovu izleye değerdi. Bravo

Tüm gün basın mensupları v.s geldi dükkana röportaj için sevindirici güzel gelişmeler bunlar kardeşimi tekrar yürekten kutluyorum Alkışlıyorum

Bu arada ekleyeyim antrenmanlar sırasında 2 motosikletin çarpışması neticesinde bulgar sürücü yaşamını yitirmiş . İstemiyorum
amazon_teamss
Üye
Üye

Nereden: ist. Bakırköy

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler! başarılarınızın devamını diliyorum...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal