başarılarının devamını diliyorum
bu arada speed_racer, imzanda yazan çok güzel bir söz _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
başarılarının devamını diliyorum
bu arada speed_racer, imzanda yazan çok güzel bir söz
Teşekkürler _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
yunanistana yola çıkmadan bir gün önce ben ve joe_santana kardeşimle beraber hem yunusu motive etmeye hemde yarışta kullanacagı 1000rr'nı hazırlamasına yardımcı olmaya birazda olsun bizim tuzumuz da bulunsun diye yanlız bırakmadık o akşam hep aramızda ki konuşmalarımızda yunusun birinci olacagı içimizie dogmuştu sanki, ve yunus ertesigün ekip arkadaşları ile yolaçıkar biz beklemede takiiii pazar günü saat 16:45 de yunus erçelik bizi arayıp birinci oldum diyene kadar işte o an sevinçten ayaklarım yere basmadı yine yunus herzaman oldugu gibi onu bekleyen noktaya bir adım daha atmış oldu... Cani gönülden tebrik ederek başarılarının devamını bekliyoruz yunus erçelik... _________________ ahmet@sumernakliyat.com.tr
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 23.06.2008 - 11:15 Mesaj konusu:
Helal olsun sana Yunusum beeee... İnşallah bu 1. liklerin devamıda gelecek..
EXUP Ahmet abiyle Pazartesi günü Yunusun motorunun hazırlanmasında yapmış olduğumuz yardımlardan çok büyük zevk aldık ve bakım aşamasında yaptığımız muhabbetler hep 1. olacağına yönelikti..
Ve pazar günü Yunus Kardeşimiz bizi aradı ve O muhteşem sevinçli haberi verdi..
Yunus Erçelik Balkan Yarışlarında 1. olmuştu...
Helal Olsun Yunus Erçelik Sana. Bizlere Yabancı topraklardada olsa Türkün gücünü Gösterdiğin için.. Dostların Herzaman senin Yanında ve Bundan çok daha iyi yerlere geleceğinden hiç şüphemiz yok.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
YUNUS ERÇELİK Kardeşimin başarılarının devamını diliyorum ve ayakta alkışlıyorum _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Helal sana YUNUS um Kim tutar seni aslan kardeşim beee. İnşallah daha ileriye ve daha nice birinciliklere Bir Kenan daha geliyor,destekliyelim ve elinden tutalım kardeşimizin .Ben herzaman arkan dayım Yunusum,yürü beeee. .Burak ,Tolga veBarış kardeşime ve balakanda yarışan tüm Türk sporculara başarılar ve iyi şanslar dilerim _________________ www.elitmotor.net
Gülü seven herşeye katlanır-KONYA HONDA BAYii
Tarih: 23.06.2008 - 12:30 Mesaj konusu:
tebrıkler çok sevındırıcı haberler bunlar _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
Yunusun önünde daha çok uzun başarı dolu yıllar var allah kısmet ederse bu gün sabahtan bu saate kadar birlikteydik Dükanın önünde davullu zurnalı bir kutlama vardı Yunus un burnout şovu izleye değerdi.
Tüm gün basın mensupları v.s geldi dükkana röportaj için sevindirici güzel gelişmeler bunlar kardeşimi tekrar yürekten kutluyorum
Bu arada ekleyeyim antrenmanlar sırasında 2 motosikletin çarpışması neticesinde bulgar sürücü yaşamını yitirmiş . _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız