Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cartoonman30
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.06.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese İyi Akşamlar
40 yaşındayım 125lik bir scooter ı dün aldım. Yaşıtlarım anlayacaklardır artık iyi kötü bir şeyleri çözdükten sonra e ne oluyo şimdi ne olacak gibi sorularla başlayıp çeşitli hobylere yöneliyor insan bu yaşlarda sürat v.s sevdiğimden dğil sadece hafta sonlarımı yazı daha özgür ve bağımsız yaşamak için aldım birde fotoğraf meraklısıyım eee evde bekleyen bir eş ve birde oğlunuz varsa bundan fazlası na zaten gerek yok bende Ankarada yapılacak her aktiviteye elimden geldiğince katılmak ve yardımcı olmak isterim MD üyesi olmanın ayrıcalıklı olacağı ümidi ile herkese Merhaba lar
Başa dön
cartoonman30 Çevrimdışı cartoonman30 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motorun hayırlı olsun cartoonman30 ankara md olarak haftada bir buluşuyoruz senise aramızda görmekten mutluluk duyarız
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 23.06.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maddog, bu hafta buluşma olcakmı ?

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yapalım tolga zamanı geldii Göz kırpıyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emirhan_41
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olur isallah ankara
Başa dön
emirhan_41 Çevrimdışı emirhan_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 23.06.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maddog, tamam o zaman sen haftaya salı günü için topic aç..Ben haftaya ankarada değilim o yüzden bir sonraki buluşmaya gelirim ancak..Hem sanırım ben topic açınca hiç gelen olmuyo belki sen açarsan bişiler değişir çok sinir oldum da ben..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dammet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.07.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Beypazarındayım eğer buraya gezi yapmayı planlarsanız burda size rehberlik yapabilirim!
Başa dön
dammet Çevrimdışı dammet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
isko
Üye
Üye

Nereden: Baş KenT Çayyolu

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne zmn organizassyon ? atvle inş. gelirim Çok gülüyorum Şok oldum

Başa dön
isko Çevrimdışı isko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
21_EZ_928
Üye
Üye

Nereden: Diyarbakır;/ERGANİ

MesajTarih: 24.07.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD hı iiii -- ben de bu yıl hacettepeye geliyorum artık bende anakara md deyim inş Gülümsüyorum)) Delirdim
Başa dön
21_EZ_928 Çevrimdışı 21_EZ_928 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
farukmst
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.07.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar 27 Temmuz yani yarın uygun olanlarla bulusalım derim ben.. Benm 5-6 kisilik arkadas grubum war hepberaber bulusup ilk adimi atalim bence.. Yarın saat 14.00 de Panorada bulusacagiz biz.. Gelebilecek olanlar bana mail atabilirler.. Sevgiler Motordelisi
Başa dön
farukmst Çevrimdışı farukmst Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mjaft
Üye
Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demin yazı yazmıştım ankara md buluşmalarına ve bu topic i yeni farkettim ankara md için elimden gelen ne olursa yaparım herhangi bi görevde olur yeterki ankara md olarak ayakta duralım.

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

ayrıca hakan abi sana mail atmıştım 1 hafta önce atılım üniverstesi md ile ilgili herhangi bi cevap gelmedi yoğun olduğunuzu biliyorum ama lütfen biraz ilgi gösterin.
Başa dön
mjaft Çevrimdışı mjaft Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capicino
Organizator-Ankara
Organizator-Ankara

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 01.08.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Re: ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli:: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
İzmir,İstanbul ve bazı illerde MD nin her hafta buluşmaları,gezileri,eglence etkinlikleri var ama ANKARA da yok..Peki neden?
Halbuki hergün istatistiklerini tuttugumuz Motordelisi.com sitesine günde Ankara'dan 1000 kişi giriş yapıyor..Buda her ay 30.000 ANKARA MD üyesinin sitede oldugunu gösterir..
İstatistikler YALAN SÖYLEMEZ...
Aşagıdaki tablo dünki MD girişlerinin ilk 10 istatistiğidir.

Görüldüğü gibi ANKARA bölgesinden yapılan girişler oldukça fazla..Düne ait olan bir istatistik bu..Genel toplamda İstanbul'dan sonra 2. sırada Ankara yer alıyor.
Ankara MD geçen yıl Taylan ve Caner arkadaşlarımızın organizatörlüğünde toplanıyor,geziyor ve etkinlikler yapıyordu..
Kendilerince geçerli sebeplerden dolayı bu görevi devrettiler..Tabiki 6 yıldır Motosiklet camiasının temel direği olan MD Kulübünün,yine en önemli şehri olan ANKARA da gereken yapılacaktır..
Bu topicde ANKARA MD üyesi olanlar organizatörlük görevi talebi yapabilirler yada kendi adaylarını yazabilirler..
Ama lütfen ANKARA dışındaki üyeler talep yada tercih belirtmesinler...
Daha önce söylediğim ve hep arkasında durdugum gibi belirlenecek organizatörler ANKARA MD de toparlıyıcı, planlayıcı olmalılar..Motordelisi Spor Kulübünün Ankara daki temsilci kişileri olmak beraberinde özverili ve aktif bir çalışma gerektirmektedir..

Motordelisi gibi Kulüpler mutlaka kurallar içinde yönetilmeli,bir gezide kural olmazsa orda herşey olabilir,herkez kafasına göre gazla - hareket ederse o gezideki herkez risk altında demektir,ve dolayısı ile bu gezilerde bazı üyeler kuralları uygulatıcı yada güzergahları,mola yerlerini ve gezilecek yerleri belirliyici olmalı ..bu şart.... ,hayatta en kötü şey kuralsız olmaktır ,heleki bu motosiklet grubuysa kurallar ve Liderler şartdır.

İzmir ve İstanbul MD birbirinden güzel etkinlikler yapıp bunların fotograflarını yayınlarken ANKARA daki üyelerimiz hep bize soruyorlar
"Neden ANKARA da bişeyler yapılmıyor?" Diye..
Şimdi zamanıdır arkadaşlar..
ANKARA daki MD üyeleri lütfen bu topic altında birleşsinler ve artık başlıyalım ANKARA da bişeyler yapmaya..

Haftalık buluşma topiclerini açacak,buluşacak mekanı belirleyecek,yapılacak gezi güzergahlarını-yerlerini belirlieyecek ve GÜVENLİ GEZİ SÜRÜŞÜ için görev alacak ANARA MD organizatörlerini belirliyecegiz...
Belirlenecek ANKARA MD etkinlikleri yine ana sayfamızdan,forumlardan,etkinlik takviminden her hafta duyurulacak ve ANKARA MD gerektiği şekilde organize olacaktır..
İlk önce ANKARA MD sesini çıkartsın..
Bu topicde fikrinizi yazın arkadaşlar..

ZAMANI GELDİ...
SEVGİLER ANKARA

Uygun görüldüğü takdirde ben adayım....
saygılarımla..
Başa dön
capicino Çevrimdışı capicino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yenny1i
Üye
Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim adayım da daha önce de buluşma düzenlemiş olarak capicinodur,hem çevresi var hemde daha önceden deneyimli.oyum capicino ya dır.
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 02.08.2008 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayydi hayırlısı Bravo
yenny1i
Üye
Üye

MesajTarih: 02.08.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas demiş ki:
Geçenlerde serzenişte bulunan arkadaşlar vardı. Onlar görmedi heralde topiği daha. Topic up.

yoğun çalıştığım için yeni gördüm arkadaşım,ama benim sunduğum aday inanın ki bu işe çok yatkın bi işle meşgul günde sadece 2 saat motor üzerinde çalışıyor ve sonrasında pc başında yani bütün organizeyi yapabilecek kişi bana göre kesinlikle capicino Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
11. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal