Tarih: 23.06.2008 - 09:22 Mesaj konusu:
duruşmalardaki iyi hali ne demek ya böyle saçma birşey olabilirmi
hakime yalakalık yaparsan 4 ay ceza indirimin var bu nasıl işdir ya bu kanunun neresinde yazıyor _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 23.06.2008 - 09:45 Mesaj konusu:
Alıntı:
iyi halini de göz önüne alarak cezayı 1 yıl 8 aya indirdi.
bu ne ya onun iyi halini ...........
demek mahkemeye bırakmayacaz işi bu kadar aptallık olmaz ya orda adam resmen cinayet işlemeye çalışıyor 1 yıl 8 ay hapis veriyolar
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
duruşmalardaki iyi hali ne demek ya böyle saçma birşey olabilirmi
hakime yalakalık yaparsan 4 ay ceza indirimin var bu nasıl işdir ya bu kanunun neresinde yazıyor
demek adama hakim amca dese tamam olum sen git motorcuya 5 yıl hapis diyecek suç bizde olsa (afedersiniz ama) anamızı ağlatırlar _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Tarih: 23.06.2008 - 09:50 Mesaj konusu:
Bir cana karsilik 20 ay. Ustelik uzerinden gecmis. Cezanin boyutu yasananlari degistirmez ancak bu cezanin caydiriciligi olmasi gerekirki insanlar dikkatli kullansinlar su araclari. Daha gecen gun bir arkadasimin suren davasi sonuclandi: 6 yil hapis. Nedeni ise stop isaretinde durmayip yayaya carpmak. Yayanin bir bacagi kirilmis 2 ay alcida kaldi duzeldi. Dava 1 senedir suruyordu, sonuc cikincada arkadasim ilk ucakla turkiyeye dondu. Bir bacaga 6 yil, bir cana 20 ay. Turkiyedeki adalet sistemi ilk duzeltilmesi gereken en onemli konudur.
adam öldürene ancak Türkiye'de ceza indirimi yapılabilir işte.. İyi halmiş, daha neler duyup neler yaşayacağız bakalım.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
yazık _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Tarih: 23.06.2008 - 11:06 Mesaj konusu:
Roytoy, ne olacak müebet verirdi.ateş düştüğü yeri yakar.hakimin elini vicdanına koyması gerekirdi.bence verilen ceza çok az. _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1039 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 23.06.2008 - 11:50 Mesaj konusu:
gerçeten yazık az işlenen suçlara daha cok ceza veriliyor. eski zamanda olsa kan davası olurdu şuanda yine bu olay tetikler gibi. 1yıl 8ay bile yatmaz o paraya cevirir durumuda yoksa bide taksitle bağlanır _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız