Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sarp Erem davasında karar: 1 yıl 8 ay hapis

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sarp Erem davasında karar: 1 yıl 8 ay hapis

Sarp Erem davasında karar: 1 yıl 8 ay hapis
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Manhattan
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnsan ne diyeceğini şaşırıyor, böyle bir adelet olabilirmi, yazıklar olsun Sinirlendim
Başa dön
Manhattan Çevrimdışı Manhattan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duruşmalardaki iyi hali ne demek ya böyle saçma birşey olabilirmi
hakime yalakalık yaparsan 4 ay ceza indirimin var bu nasıl işdir ya bu kanunun neresinde yazıyor Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

iyi halini de göz önüne alarak cezayı 1 yıl 8 aya indirdi.

bu ne ya onun iyi halini ........... Öfkeliyim
demek mahkemeye bırakmayacaz işi bu kadar aptallık olmaz ya Öfkeliyim orda adam resmen cinayet işlemeye çalışıyor 1 yıl 8 ay hapis veriyolar Öfkeliyim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

duruşmalardaki iyi hali ne demek ya böyle saçma birşey olabilirmi
hakime yalakalık yaparsan 4 ay ceza indirimin var bu nasıl işdir ya bu kanunun neresinde yazıyor

demek adama hakim amca dese tamam olum sen git motorcuya 5 yıl hapis diyecek Sinirlendim Sinirlendim suç bizde olsa (afedersiniz ama) anamızı ağlatırlar Sinirlendim

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
voxodoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: New York

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir cana karsilik 20 ay. Ustelik uzerinden gecmis. Cezanin boyutu yasananlari degistirmez ancak bu cezanin caydiriciligi olmasi gerekirki insanlar dikkatli kullansinlar su araclari. Daha gecen gun bir arkadasimin suren davasi sonuclandi: 6 yil hapis. Nedeni ise stop isaretinde durmayip yayaya carpmak. Yayanin bir bacagi kirilmis 2 ay alcida kaldi duzeldi. Dava 1 senedir suruyordu, sonuc cikincada arkadasim ilk ucakla turkiyeye dondu. Bir bacaga 6 yil, bir cana 20 ay. Turkiyedeki adalet sistemi ilk duzeltilmesi gereken en onemli konudur.
Başa dön
voxodoo Çevrimdışı voxodoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam öldürene ancak Türkiye'de ceza indirimi yapılabilir işte.. İyi halmiş, daha neler duyup neler yaşayacağız bakalım.. Sinirlendim
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taksiciye psikoterapi uyguluyorlardır, ' adamın birini öldürdün senin şimdi ruh halinde iyi değildir' diye Öfkeliyim

şu sıralar tek gerçek adalet ilahi adalet ötesi yok! ? '
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanı bozuk şerefsizler utanmasalar hiç ceza vermicekler Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
21_EZ_928
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: D.Bakır-Ankara

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duruşmadaki iyi hali..! ilk defa duyuyorum böyle birşeyi Öfkeliyim
Başa dön
21_EZ_928 Çevrimdışı 21_EZ_928 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık İstemiyorum
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mr-Cool
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk çarpan taksiciye (bacağını kıran) mi yoksa ikinci çarpan taksiciye (ezip öldüren) mi bu ceza verilmiş?
Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Roytoy, ne olacak müebet verirdi.ateş düştüğü yeri yakar.hakimin elini vicdanına koyması gerekirdi.bence verilen ceza çok az. Sinirlendim
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelde şimdi adalet sistemine güveniyoruz de.... İyi fikir İyi fikir İyi fikir

insan hayatının bedeli 1yıl 8 ay hapis, yazık çook yazık İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gLenJa
Üye
Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3-5 Ay yattıktan sonra şimdi hava değişimi izinide verirler. İyi fikir
Başa dön
gLenJa Çevrimdışı gLenJa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçeten yazık az işlenen suçlara daha cok ceza veriliyor. eski zamanda olsa kan davası olurdu şuanda yine bu olay tetikler gibi. 1yıl 8ay bile yatmaz o Sinirlendim paraya cevirir durumuda yoksa bide taksitle bağlanır Sinirlendim

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim Öfkeliyim hayat bu kadar ucuzmu Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Ağlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal