Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 22.06.2008 - 22:36 Mesaj konusu:
anlatmak istediğin şeyi anlatamasan da inanki burdaki herkes seni çok iyi anlıyor. Bazen sevinsem mi üzülsem mi diye düşünmeden edemiyorum, öyle bir tutkudur ki motosiklet panzehiri olmayan zehir gibidir, çok çok zevkli birşey olduğunu hepimiz çok iyi biliriz aynı bir okadar tehlikeli olduğunu bildiğimiz gibi, işte burda biraz üzülüyorum, çok fazla insanı zehirledim bununla çok kişiye motosiklet kullanmayı öğrettim ve hayatında motosikletin ne olduğunu umursamayan arkadaşlarım bile ilk fırsatta motosiklet almak için can atar oluyorlar, ne kadar kişiye öğretirseniz vicdan azabı çekme oranınız okadar artar, sizin onun kanına girmenizle aldığı motosikletine binip giderlerlen inanın içimden de bir parça alıp gidiyorlar,birşey olacak diye inanın çok korkuyorum, belki de gerçekten çok fazla kişiye kullanmayı öğretmiş olmamdandır(50 nin üzerinde kesini var). Aman diyeyim dikkatli olun, hayatta hiç bir şey insan sağlığından canından önemli değildir. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Saat 12:30 oldu ama ben hala olayın şokundayım.Olmaz böyle birşey.Hala vites atarken motorun verdiği tepkiyi ve bizi nasıl sarstığını hatırlıyorum.Mükemmel bir duyguuuu.
Bunun tedavisi yok kardeşim alıştıracaksın vücudunu ufak dozlarda vermeye başla
125 ile başla 1300e kadar git o zaman alışır bünyen tuhaflık hisstemezsin.
Kolay gelsin _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Tarih: 23.06.2008 - 10:50 Mesaj konusu:
kardeş seni anlıyorum çünkü o duyguyu daha gecen hafta yaşadım hiç motorsiklet sürmemiş bir kişi olarak ilk bindigimde daha kontagı acmayı bılmıyordum çalıstırdı ve yavas yavas elimi çevirdigimde aman allahım oda ne haraket ediyoo alışmam 10 sanıye sürmedi gaza basınca o karşıdan gelen rüzgar varya off off ne rüzgar bee bu beni bir motordelisi deyil bir aşka dönüştü allah izin verirse bu sene ehliyetimi alıp seneye sonbahar gibi bir tarihtede iyi kötü bir scooter alıp onla kendimi geliştirdikten sonra inşallah bir yamaha mt-03 alıcam ve son olarak Bu duygu anlatılmazz yaşamak gerek
Ben galiba ehliyeti almadan alacağım motosikleti.Ama sürmem zaten.Benim motorsikletim olsun aşağıda dursun ben ineyim temizleyeyim evin etrafında 2 tur atayım geleyim anca öyle binerim.Zaten motoru almadan korumalıkları alırım
değışık bır duygu yıllardır motor kullanıyorum yaklaşık 10 yıldır drag yarışlarına katılıyorum yarıştan gelıyorum tamam bıraktım yarışı bırdaha gırmecem dıyorum olmuyor yarışa bırhafta kala yıne bırşeyler adeta türtüyor bu motor ışı böyledır kanser gıbı bırakamıyosun yınede tatlı tert _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız