Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu Nasıl Bir Duygu!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu Nasıl Bir Duygu!

Bu Nasıl Bir Duygu!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvah damardan zehri alan bi deli daha Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş birgün bende binerim
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 22.06.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlatmak istediğin şeyi anlatamasan da inanki burdaki herkes seni çok iyi anlıyor. Bazen sevinsem mi üzülsem mi diye düşünmeden edemiyorum, öyle bir tutkudur ki motosiklet panzehiri olmayan zehir gibidir, çok çok zevkli birşey olduğunu hepimiz çok iyi biliriz aynı bir okadar tehlikeli olduğunu bildiğimiz gibi, işte burda biraz üzülüyorum, çok fazla insanı zehirledim bununla çok kişiye motosiklet kullanmayı öğrettim ve hayatında motosikletin ne olduğunu umursamayan arkadaşlarım bile ilk fırsatta motosiklet almak için can atar oluyorlar, ne kadar kişiye öğretirseniz vicdan azabı çekme oranınız okadar artar, sizin onun kanına girmenizle aldığı motosikletine binip giderlerlen inanın içimden de bir parça alıp gidiyorlar,birşey olacak diye inanın çok korkuyorum, belki de gerçekten çok fazla kişiye kullanmayı öğretmiş olmamdandır(50 nin üzerinde kesini var). Aman diyeyim dikkatli olun, hayatta hiç bir şey insan sağlığından canından önemli değildir.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.06.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saat 12:30 oldu ama ben hala olayın şokundayım.Olmaz böyle birşey.Hala vites atarken motorun verdiği tepkiyi ve bizi nasıl sarstığını hatırlıyorum.Mükemmel bir duyguuuu. Delirdim Delirdim
Başa dön
mertowski Çevrimdışı mertowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 22.06.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fena almışsın zehiri....Ayran da paklamaz artık seni...Kurtuluşun yok... Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence daha vücuda yayılmamıştır... kıçının seleye değen yerlerini hemen aldırırsan kurtulabilirsin.. Delirdim kana karışırsa çomağı yedin demektir..
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 23.06.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahan Bi DEEELİİ daha .... Delirdim
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 23.06.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zehiri aldı koltuğa değdiyse tamamdır derım Alkışlıyorum
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunun tedavisi yok kardeşim alıştıracaksın vücudunu ufak dozlarda vermeye başla Bravo
125 ile başla 1300e kadar git o zaman alışır bünyen tuhaflık hisstemezsin.
Kolay gelsin Bravo
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun virüsü kapmışsın
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emre_1834
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş seni anlıyorum çünkü o duyguyu daha gecen hafta yaşadım hiç motorsiklet sürmemiş bir kişi olarak ilk bindigimde daha kontagı acmayı bılmıyordum çalıstırdı ve yavas yavas elimi çevirdigimde aman allahım oda ne haraket ediyoo Çok gülüyorum Çok gülüyorum alışmam 10 sanıye sürmedi gaza basınca o karşıdan gelen rüzgar varya off off ne rüzgar bee Delirdim Delirdim bu beni bir motordelisi deyil bir aşka dönüştü Ağlıyorum allah izin verirse bu sene ehliyetimi alıp seneye sonbahar gibi bir tarihtede iyi kötü bir scooter alıp onla kendimi geliştirdikten sonra inşallah bir yamaha mt-03 alıcam ve son olarak Bu duygu anlatılmazz yaşamak gerek Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
emre_1834 Çevrimdışı emre_1834 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben galiba ehliyeti almadan alacağım motosikleti.Ama sürmem zaten.Benim motorsikletim olsun aşağıda dursun ben ineyim temizleyeyim evin etrafında 2 tur atayım geleyim anca öyle binerim.Zaten motoru almadan korumalıkları alırım Bravo Bravo
Başa dön
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 23.06.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değışık bır duygu yıllardır motor kullanıyorum yaklaşık 10 yıldır drag yarışlarına katılıyorum yarıştan gelıyorum tamam bıraktım yarışı bırdaha gırmecem dıyorum olmuyor yarışa bırhafta kala yıne bırşeyler adeta türtüyor bu motor ışı böyledır kanser gıbı bırakamıyosun yınede tatlı tert Bravo

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor abi eminim ki haklısındır ben daha hiç motorsiklet sürmediğim için o zevki tadamadım ama SS sürmenin zevki başkadır tabi.
Başa dön
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demekki popomuzu koyduğumuz yere dikkat etcez bulaşıcı olabilir Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal