Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 22.06.2008 KAYSERİ MD ANKARA gazlaması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

22.06.2008 KAYSERİ MD ANKARA gazlaması

22.06.2008 KAYSERİ MD ANKARA gazlaması
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:04    Mesaj konusu: 22.06.2008 KAYSERİ MD ANKARA gazlaması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu pazar mesafeyi biraz uzatalım dedik metin abiyle beraber rota belirlemeden yola koyulduk ilk yakıt ikmalimiz kayseri çıkışı

karakuş ve ben

kırşehirde ilk çay molamız

bu veleti tanımıyorum ama çok tatlıydı bu resmide paylaşayım dedim

ikinci mola yerimiz ankara elmadağ ırmak kasabası

bu arkadaşlarda uzun süredir görüşmüyolarmış Dil çıkarıyorum

ve nihayet yemeğimiz geldi keski tava

metin abi çok acıkmış

keskin tavanın son hali

ankara'dayız

biz moladayken yanımızdan geçen ankaralı md

ankaralı md ler

sandıkta yemek yiyen tırcı abiler

ve kayseriye tekrar teker bastık

gün sonunda km sayacımız 642 km yol yaptığımızı gösteriyordu bu güne kadar gittiğim en keyifli gezi diyebilirim bütün yorgunluğa değdi Gülümsüyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi tebrikler Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi kırıkkale çıkışında arabayla tam arkanızdaydım geçerken selamda verdim ama görmediniz heralde.
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 23.06.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durr, kardeşim kusura bakma farkedememişizdir
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.06.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğrudur abi zaten arabadan selam verdim normaldir fark etmemeniz
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
miRR
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kapadokya

MesajTarih: 23.06.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperr bir gezi olmuş Bravo kebaplar dahada süper Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
paylaşım için teşekkürler
Başa dön
miRR Çevrimdışı miRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 23.06.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla bende gördüm sizi ama karşı yönden geliodunuz. Çok gülüyorum
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 23.06.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay helal olsun maşallah 642 km artı okadar foto çekmekte ayrı bir meziyet çok güzel bir gün olmuş krallara yakısır hersey....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 23.06.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş güzel fotoğraflar Bravo
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
L4n3T
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bir gezi olmus ama kırıkkaleyı es geçmişiniz abi Beğenmedim
kırıkkale guzel memlekettır keşke girmis olsaydınız merkeze dogru kırıkkale hayabusa görmüş olurdu Bravo
Başa dön
L4n3T Çevrimdışı L4n3T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 23.06.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine güzel bi gezi yapmışsınız murat abi paylaşım için teşekkürler Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 23.06.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler fotolar çok güzel Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için teşekkürler.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo sizlere arkadaşlar,çok güzel gezmişsiniz,kayseri md gayet aktif, aktivitelerin devamını bekleriz Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murat50 Abicimmm walla hiç durmuyorsunuz yerinizde Maşallah....

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal