Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mobilet mi? Hayabusa mı? Hayat hikayemden bir kesim.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mobilet mi? Hayabusa mı? Hayat hikayemden bir kesim.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir hikaye zevkle okudum Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motoboyz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.06.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi cok güzel olmus saol
Başa dön
motoboyz Çevrimdışı motoboyz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cilo
Üye
Üye

Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kişi nasılsa karşısındakinide öyle bilir,hakan dinçer abinin yaptığıda (motoru emanet verme olayı)sanırım bu. makinayı incitmeyeceklerini düşünerek vermiştir...tebrik eder kutlarım.mutluluk elle tutulan objelerden daha fazlasına sahip olmaktır bence..oda özetle sevgi ve saygı Çoook seviyorum
tolga_kyc_48
Üye
Üye

Nereden: muğla/köyceğiz

MesajTarih: 16.07.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin hakan abi yaa..
tolga_kyc_48 Çevrimdışı tolga_kyc_48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 16.07.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok zevkle okudum, motor sevgisi boyle bir sey...kucuklukten kana girince cikmiyor...
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 14.08.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok güzel yha hem hikayen hem örneklerin çok hoşuma gitti. Çoook seviyorum .bunu bizi anlattığın için teşekkürler Alkışlıyorum ama anladımki bigün dükkanına gelince mıhabbet etmeye demekki MOTOR konuşmamamız gerek hele MD hiç Çok gülüyorum
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 14.08.2008 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ Hakan kardesim .. Göz kırpıyorum

Anlattigin kisa hayat hikayeni okudum ve cok hosuma gitti..
Hatta biraz daha uzatip teferruatli yazilsa hayat romanin olabilir ve okunurda...

Kelimeleri itinayla secerek okuyucuyu yaziya baglamissin...
Hakikaten süper olmus Bravo Bravo

En hosuma giden yeride ikinci bölümdeki almanyadan gelen motorcuya kendi R1'ini vermen ve onun sürüp geldikten sonraki mutlu ani... Gülümsüyorum

Yeni hayabusanla Allah kazadan beladan korusun... Göz kırpıyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
msx1987
Üye
Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 14.08.2008 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abı yazını daha yenı okudum gercektende zevkle okudum...
daha motorum yok ınsallah ılerıde olur GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum ....sıte ıle ugrasmak tahmınımce gercekten zordur dedıgın gıbı sevdıgın bırsey ıle ne kadar cok haşır neşir olursan bellı bı zaman sonra ondan kopabılrsınn... Gülümsüyorum Gülümsüyorum allah kolaylık versın sana...
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 14.08.2008 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkan,yazını okudum ve her anında çok keyf aldım inan,bu vesileyle nedenini anlayamadığım bir itirafda bulunayım,o yıllarda bizde manisalı motorcular olarak sağda solda bir iki çay içtikten sonra gaz çekmek için izmire gelir ömerağanın çayhanesine takılırdık ve nedense izmirli motorcular ile gerçek anlamda bir diyaloğumuz olmadı,bir arkadaşlığımız olamadı,ben adapazarındaki motorculardan tutta antalya aslanko ve ya feridun abinin çayını içip arkadaş olmuşken neden aramızda sadece 25-30 km olduğu halde izmirli ve manisalı motorcuların diyalog kuramadığını anlamış değilim.MD ye üye olana kadar barış,gürkan,zafer gibi birkaç motorcu dışında hiç kimseyi tanımadığımı düşünüyor ve anlam veremiyorum.
Yanlış anlaşılmasın bu bir serzeniş değilde sadece yazını okurken bir kez daha farkettimki ortalama yaşıt olmamız ve birbirine çok benzeyen tutkularımız ve gelişimimiz olmasına rağmen neden kopuk olmuşuz bunu merak ettim.

bunun dışında insanın hobisini profesyonelliğe dönüştürünce herşeyin bir anda nasıl sıkıcı olabildiği düşüncenede sonuna kadar katılıyorum.ben kullandığım araçların yağını bile değiştirmiyorum nedenmi artık neredeyse nefret ediyorum Beğenmedim
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.08.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, hiçbişey için geç değil..Yıllar sonra burdan yazıyoruz ve mutlaka aynı ortamda olsak yine aynı masada otururuz..
Yaş almakla birlikte insanoğlu hayat konusunda dersler alıyor..
O yıllarda genç oldugumuzdan belkide iletişim konusunda zaaflarımız vardı..
Şimdi 16-17 yaşındaki motorcuları gördüğümde bile selamlaşırım, halini hatrını sorarım..
İyice yaşlanıp belimiz büküldüğünde ise birkaç anımızı dinleyecek adam bulmak isteriz..

Dedim ya HAYAT her geçen saniye insana bişeyler ögretiyor.

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 14.08.2008 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, kesinlikle geç olmadığına katılıyorum ve bu nedenle MDye üyeyim zaten,
evet anlam veremediğimde bu zaten birkaçkez aynı ortamda bulunup çok keyif aldığım halde neden geçmişte bunu yapamamışız merak ettim,ama herhalde anahtar kelime "gençlik/cahillik"olsa gerek Bravo belkide o dönemde gaz çekmek ve motosiklet arkadaşlık/dostluktan daha önemli geliyordu herhalde,insan zamanla anlıyor ve değişiyor herhalde,en azından chopper/cruiser dan nefret eden ben bu gün bu tarz makina kullanbiliyorum hehehehehehe evet yaşlanıyoruz Delirdim Delirdim Delirdim
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.08.2008 - 05:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Bende gecen gun arkadaslarımla benzer şeyler konuşmuştum..
ilk motorumu aldıgımda ustunden ınmezdım hatta yagmurlu bır gunde arabayı park yerıne sokup motorla sabaha kadar gezmşliğim bile var Gülümsüyorum
artık eskı zevkı vermiyor ya da yılların vermıs oldugu doygunluk mu desem öyle bır şey işte Çok gülüyorum insanı etkıleyen..
ama içimdeki motor aşkı hala sönmedi söneceğide yok gibi..
r-1'in anahtarını nasıl verdıN hala onu düşünüyorum ben Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mr.yellow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: yalvaç/İsparta

MesajTarih: 14.08.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde çok motorum oldu aldım sattım parçaladım ama hiç 125cc üstüne çıkamadım ss motorlar kullanmama rağmen halen daha ss selesine oturduğum zaman kendimden geçiyorum vucudum uyuşmaya başlıyor ve t.t.arif'in abinin bir sözü geliyor aklıma "Cinsel orgazma bile dudak bükmek hep onlara özgü; motosikletlere.(alıntıdır)"ss zevki bende bir başka
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal