Arkadaşlar az önce duydum şok oldum. Capodelcapo nickli Konya MD Organizatörü Şükrü abim Beyşehire 20 km. kala önüne bir motorun çıkması suretiyle motordan dengesini sağlayamayarak düşmüş. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatmış. Şu anda Beyşehir Devlet Hastanesinde olan Şükrü Abime ilk müdahale Beyşehir Devlet hastanesinde yapılmış. Kendisiyle az önce telefonda konuştum. Sağlık durumunun iyi olduğunu fakat yüzüne birkaç dişik atılabileceğini söyledi. Kendisine burdan da geçmiş olsun diyorum.
cok gecmiş olsun.önemli bişey olmaması ve durumunun iyi olması sevindirici.kask takmamısmı yüzüne dikiş atılacak olduguna göre öyle bir durum var sanırım.tekrar cok gecmıs olsun
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 23.06.2008 - 17:54 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun Capodelcapo, Allah herkesi kazan beladan korusun. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız