Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - neden honda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

neden honda

neden honda
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana göre karalamadan başka bişey değil Beğenmedim sözü edilen 4 büyük japon firmaları Hepside dünya çapında tanınan markalar..Eksik yanları yokmu var..Birinde olan birinde olmaz...Ama hondanın karşısında kawasakiyi-yamahayı-suzukiyi de kıytırık markalarmış gibi alaycı üslupla eleştirmek doğru olmaz.. Beğenmedim
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emre_aras
Üye
Üye

Nereden: İZMiR

MesajTarih: 23.06.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda dıyorum baska bısey demıyorum herkesden bı ses ıyı weya kotu Bravo
Başa dön
emre_aras Çevrimdışı emre_aras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EMSALC
Üye
Üye

MesajTarih: 23.06.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diğer motorların fiyatlarının yerlerde süründüğü falan yok R1 amerika da 10500 dolar civarı tr de fiyatları söylemeye dilim bile varmıyor
Başa dön
EMSALC Çevrimdışı EMSALC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EMSALC demiş ki:
diğer motorların fiyatlarının yerlerde süründüğü falan yok R1 amerika da 10500 dolar civarı tr de fiyatları söylemeye dilim bile varmıyor
dikkatli okursanız kışın fiyatların yerlerde oldugunu vurgulamak istedim.
Gerçi Honda hepsinden daha ucuzdur ama kışa satacak motor kalmıyorki elleRRinde.. Göz kırpıyorum Bu durumda Honda almak istese bile vatandaş alamıyor,çünkü Hondada SS çabuk bitiyor,E ne olacak bu durumda eh bari gidip diger malum markalara bakıyorlar,A bide ne görsünler X markalar hondadan ucuz(NEDEN ÇÜNKÜ ELLERİNDE PATLAMIŞ) hop istemeselerde alıyorlar X markayı bu durumda... Dil çıkarıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zilan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA - ALANYA

MesajTarih: 23.06.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HONDA HAYAT ONDA O YÜZDEN ADAMIM HONDAYA BİNEN BAŞKASINA BİNMEZ
Başa dön
zilan Çevrimdışı zilan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 23.06.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 buyuk hepsıde ıyı ve guzel ama neden dır bılınmez ya honda daha gaddarmıs casına gelıyo saglamlık yonun den ben ce hanı derlerya ((kargaya yavrusu sahın)) gıbı gorunurmus ben dede honda var olmaya devam edecek kalın saglıcakla arkadaslar gelecekte bırgun yollarda karsılasırız Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden honda?
Çünkü yağ yakıyor.
Neden Kawasaki?
Çünkü kol çıkarıyor.
Neden Yamaha?
Çünkü egzantrik koparıyor.
Neden Suzuki?
Çünkü şase patlatıyor.

Neyse en azından yağ eksilince ekler yoluna devam edebilirsin, ama diğerlerinde pek şansın yok... Çok gülüyorum
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducati üvey evlat..
MVagusta cok pahalı para yetmıyor..
aprılıa goren parmak kaldırsın.. Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok tehlikeli olmuş bu topic Çok gülüyorum kawasaki kullandığım halde bu yorumlara katılmamak elde değil süper anlatım.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.07.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:

Neden Suzuki?
Çünkü şase patlatıyor.

Neyse en azından yağ eksilince ekler yoluna devam edebilirsin, ama diğerlerinde pek şansın yok... Çok gülüyorum

senin honda şase patlattığında devam mı ediyor yoluna,
suzukı düz yolda dewam ederkenmi şase patlatıyor İyi fikir İyi fikir İyi fikir
suzukınin şase patlattığı şartları honda yaşasa yoluna devam mı eder acaba İyi fikir İyi fikir İyi fikir

ben 98 yılından beri yamaha r1 kullanıyorum hemde deliler gibi daha eksantriği koparamadım. Bravo
99 modelde tasları değiştirmek için servise çağırdılar okadar... Bravo

az destekli at ok kardeşim..... Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba mesajımda olayların doğruluğundan bahsetmedim, yani bir atmasyon söz konusu değil, piyasada dolaşan hurafelerden bahsettim. Bir tek yamahanınkinin doğru olduğunu biliyorum diğerleri benim için tamamen söylentidir. Yani bahsettiklerimin doğru olmasından çok aslında bir gönderme yaptım, hicivdir. Ayrıca bunlar herhangi bir markada rastlanan hatalar olsa bile bu bütün markaya mal edilemez. Her markada bir takım sorunlar olabilir ve müşteriye ulaşması önlenemeyen hatalı ürünleri telafi etmek için garanti denilen kavram türemiştir.

Tamamen kişisel tercih meselesidir ve hondanın benim gözümdeki yeri başkadır. Son derece güven veren, stabil, sağlam, estetik(2008 den bahsetmiyorum), sorunsuz, sürücüye dost sürüş keyfi ve hata töleransıyla honda bana göre bir başkadır. Ve sen veya başkaları ne derse desin bu fikrim değişmeyecektir. Aynen senin R1 konusundaki fikirlerin gibi... Honda haricinde bir motosiklet alırsam bu zx10 olacaktı ta ki bu seneye kadar. O iğrenç eciş bücüş şaşı gözlü 2008 modeli çıktığından bu yana ona da soğudum. Demekki herşey kağıtlarda yazılan spec rakamlarından ibaret değilmiş...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.07.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
ekamba mesajımda olayların doğruluğundan bahsetmedim, yani bir atmasyon söz konusu değil, piyasada dolaşan hurafelerden bahsettim. Bir tek yamahanınkinin doğru olduğunu biliyorum diğerleri benim için tamamen söylentidir. Yani bahsettiklerimin doğru olmasından çok aslında bir gönderme yaptım, hicivdir. Ayrıca bunlar herhangi bir markada rastlanan hatalar olsa bile bu bütün markaya mal edilemez....
anlaştık.... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
16. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal