Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 338 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 23.06.2008 - 18:46 Mesaj konusu:
bana göre karalamadan başka bişey değil sözü edilen 4 büyük japon firmaları Hepside dünya çapında tanınan markalar..Eksik yanları yokmu var..Birinde olan birinde olmaz...Ama hondanın karşısında kawasakiyi-yamahayı-suzukiyi de kıytırık markalarmış gibi alaycı üslupla eleştirmek doğru olmaz.. _________________ ♥(¯`´•.¸ ________ღ♥ღ_________ ¸.•´´¯)♥
♥----♥°°NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE°°♥---♥
♥(_¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ♥ღ¯¯¯¯¯¯¯¯´´ •.¸¸_)♥
diğer motorların fiyatlarının yerlerde süründüğü falan yok R1 amerika da 10500 dolar civarı tr de fiyatları söylemeye dilim bile varmıyor
dikkatli okursanız kışın fiyatların yerlerde oldugunu vurgulamak istedim.
Gerçi Honda hepsinden daha ucuzdur ama kışa satacak motor kalmıyorki elleRRinde.. Bu durumda Honda almak istese bile vatandaş alamıyor,çünkü Hondada SS çabuk bitiyor,E ne olacak bu durumda eh bari gidip diger malum markalara bakıyorlar,A bide ne görsünler X markalar hondadan ucuz(NEDEN ÇÜNKÜ ELLERİNDE PATLAMIŞ) hop istemeselerde alıyorlar X markayı bu durumda... _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Tarih: 23.06.2008 - 20:33 Mesaj konusu:
4 buyuk hepsıde ıyı ve guzel ama neden dır bılınmez ya honda daha gaddarmıs casına gelıyo saglamlık yonun den ben ce hanı derlerya ((kargaya yavrusu sahın)) gıbı gorunurmus ben dede honda var olmaya devam edecek kalın saglıcakla arkadaslar gelecekte bırgun yollarda karsılasırız _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 11.07.2008 - 11:42 Mesaj konusu:
Neden honda?
Çünkü yağ yakıyor.
Neden Kawasaki?
Çünkü kol çıkarıyor.
Neden Yamaha?
Çünkü egzantrik koparıyor.
Neden Suzuki?
Çünkü şase patlatıyor.
Neyse en azından yağ eksilince ekler yoluna devam edebilirsin, ama diğerlerinde pek şansın yok... _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
ducati üvey evlat..
MVagusta cok pahalı para yetmıyor..
aprılıa goren parmak kaldırsın.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.07.2008 - 12:52 Mesaj konusu:
onlyrider demiş ki:
Neden Suzuki?
Çünkü şase patlatıyor.
Neyse en azından yağ eksilince ekler yoluna devam edebilirsin, ama diğerlerinde pek şansın yok...
senin honda şase patlattığında devam mı ediyor yoluna,
suzukı düz yolda dewam ederkenmi şase patlatıyor
suzukınin şase patlattığı şartları honda yaşasa yoluna devam mı eder acaba
ben 98 yılından beri yamaha r1 kullanıyorum hemde deliler gibi daha eksantriği koparamadım.
99 modelde tasları değiştirmek için servise çağırdılar okadar...
Tarih: 11.07.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
ekamba mesajımda olayların doğruluğundan bahsetmedim, yani bir atmasyon söz konusu değil, piyasada dolaşan hurafelerden bahsettim. Bir tek yamahanınkinin doğru olduğunu biliyorum diğerleri benim için tamamen söylentidir. Yani bahsettiklerimin doğru olmasından çok aslında bir gönderme yaptım, hicivdir. Ayrıca bunlar herhangi bir markada rastlanan hatalar olsa bile bu bütün markaya mal edilemez. Her markada bir takım sorunlar olabilir ve müşteriye ulaşması önlenemeyen hatalı ürünleri telafi etmek için garanti denilen kavram türemiştir.
Tamamen kişisel tercih meselesidir ve hondanın benim gözümdeki yeri başkadır. Son derece güven veren, stabil, sağlam, estetik(2008 den bahsetmiyorum), sorunsuz, sürücüye dost sürüş keyfi ve hata töleransıyla honda bana göre bir başkadır. Ve sen veya başkaları ne derse desin bu fikrim değişmeyecektir. Aynen senin R1 konusundaki fikirlerin gibi... Honda haricinde bir motosiklet alırsam bu zx10 olacaktı ta ki bu seneye kadar. O iğrenç eciş bücüş şaşı gözlü 2008 modeli çıktığından bu yana ona da soğudum. Demekki herşey kağıtlarda yazılan spec rakamlarından ibaret değilmiş... _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.07.2008 - 13:22 Mesaj konusu:
onlyrider demiş ki:
ekamba mesajımda olayların doğruluğundan bahsetmedim, yani bir atmasyon söz konusu değil, piyasada dolaşan hurafelerden bahsettim. Bir tek yamahanınkinin doğru olduğunu biliyorum diğerleri benim için tamamen söylentidir. Yani bahsettiklerimin doğru olmasından çok aslında bir gönderme yaptım, hicivdir. Ayrıca bunlar herhangi bir markada rastlanan hatalar olsa bile bu bütün markaya mal edilemez....
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 14, 15, 16
16. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız