Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yarıscımız, üyemiz Emre Akkoc ( the_gulenyuz) Vefat etti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yarıscımız, üyemiz Emre Akkoc ( the_gulenyuz) Vefat etti

Yarıscımız, üyemiz Emre Akkoc ( the_gulenyuz) Vefat etti
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mery1
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 20.06.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 topigi açan bayana ben eşekkür ediyorum çünkü en azından görmelerini sağlıyor.sanırım bunu görev olarak yaptığı için teşekkür etmek durumunda hissetmiyor.ben ona teşekkür ediyorum çünkü ne kadar çok insan rahmet dilerse o kadar iyidir.
Başa dön
mery1 Çevrimdışı mery1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 20.06.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm başımız sağolsun md ailesi
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 20.06.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suzukils
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: almanya manisa soma

MesajTarih: 23.06.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabir versin
Başa dön
suzukils Çevrimdışı suzukils Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
isis
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.06.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emre' nin hayatındaki en yakın insanlardan biri olarak günlerdir girip yazılanları okuyorum...adetim değildir forum sitelerinde görüş bildirmek ama o kadar onure edilmiş o kadar hakkı verilerek yorumlar yapılmış ki...okuduğunuzda ve onu tanıdığınızda işte Emre Akkoç farkı dedirtiyor yazılanlar... Name nin gönderdiği maili yazan arkadaşımız Seval, o gün antrenmanda birlikte tanışmıştık seninle hatta tam 3 hafta oluyo o günden bu güne...çok net hatırlıyorum seni de.. övgü ve yorumalrın için tşk ederim bu kadar az zamanda bu kadar doğru tespitler yaptığın için...Kör olur badem gözlü olur derler .. tek gerçek Emre yaşarkende badem gözlü idi herkesin gözünde...yaptıklarıyla, karakteri ile kişiliği ile... Rahat uyu Emre'cim...
Başa dön
isis Çevrimdışı isis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 24.06.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 24.06.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RABBİM rahmet eylesin ailesine sabır versin.... Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
selo600rr
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Bigadiç

MesajTarih: 24.06.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal