tarkan_600 topigi açan bayana ben eşekkür ediyorum çünkü en azından görmelerini sağlıyor.sanırım bunu görev olarak yaptığı için teşekkür etmek durumunda hissetmiyor.ben ona teşekkür ediyorum çünkü ne kadar çok insan rahmet dilerse o kadar iyidir.
Emre' nin hayatındaki en yakın insanlardan biri olarak günlerdir girip yazılanları okuyorum...adetim değildir forum sitelerinde görüş bildirmek ama o kadar onure edilmiş o kadar hakkı verilerek yorumlar yapılmış ki...okuduğunuzda ve onu tanıdığınızda işte Emre Akkoç farkı dedirtiyor yazılanlar... Name nin gönderdiği maili yazan arkadaşımız Seval, o gün antrenmanda birlikte tanışmıştık seninle hatta tam 3 hafta oluyo o günden bu güne...çok net hatırlıyorum seni de.. övgü ve yorumalrın için tşk ederim bu kadar az zamanda bu kadar doğru tespitler yaptığın için...Kör olur badem gözlü olur derler .. tek gerçek Emre yaşarkende badem gözlü idi herkesin gözünde...yaptıklarıyla, karakteri ile kişiliği ile... Rahat uyu Emre'cim...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 24.06.2008 - 00:16 Mesaj konusu:
RABBİM rahmet eylesin ailesine sabır versin.... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız