Selam arkadaşlar.Uzun süre forumdan ayrı kaldım ve elimdeki motoru sattım şu an motorsuzum ve yazın motorsuz kalmak başıma vurdu.0 kilometre bir motor almayı düşünüyorum.%90 şehiriçinde kullanıcam ve ancak hafta sonları maksimum 80-90 kilometre uzaklıkta gezilere çıkıcam.1.85 boyum var(bunu da belirtiyorum çünkü aldığım motorun altında ufacık kalmasını istemiyorum)Bulunduğum şehirde sadece Yamaha ve çin motorların servis ve satış bayileri var.
Aklımdan geçen motorlar(kendimce artı ve eksilerini yazıyorum):
Yamaha xt 125x:Artıları-görünümü,markası ve bulunduğu ilde servisi olması.Eksisi ise 125cc olması
St Kanuni RX125ssm:Artıları-Yüksek olması.Eksisi servis olmaması ve 125cc olması
St kanuni 250 naked:Artıları-250 cc olması,güçlü olması-Eksisi servisinin olmaması
Honda CBF250:Artıları-250cc olması ve markası-Eksisi servisinin olmaması
Sizce en mantıklı seçim hangisi olurdu?Honda veya St Kanuni alsam servisi olmadığı için çok başım ağrır mı? _________________ Motorsuz Motordelisi
Tarih: 24.06.2008 - 01:27 Mesaj konusu:
kardesim dusunmen bile yanlis cin isi alirsan oldugun yerde servisi bile olsa ordan cikamazsin canin devamli SIKILIR japon al hem dayanir hemde kolayca bisey cikarmaz,ufak tefek seyleri zaten her motorcu yapar _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Anladığım kadarıyla kimse Kanuni taraftarı değil.Zaten beklenen bir cevap.Kalite olarak bir sözüm yok ama CBF tip olarak çok hoşuma gitmiyor.Lütfen Hondaseverler ve CBFci arkadaşlar alınmasın bu sadece benim şahsi görüş ve zevkimdir.Bana bu fiyat aralığında başka motorlar tavsiye edebilecek arkadaşların da görüşlerine açığım.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
irmese demiş ki:
kardesim dusunmen bile yanlis cin isi alirsan oldugun yerde servisi bile olsa ordan cikamazsin canin devamli SIKILIR japon al hem dayanir hemde kolayca bisey cikarmaz,ufak tefek seyleri zaten her motorcu yapar
Zaten eski çin motorum sayesinde ufak tefek tamirat işlerinden anlar duruma geldim _________________ Motorsuz Motordelisi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız