Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hangisi:xt125x-rx125sm-gt250-cbf250

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hangisi:xt125x-rx125sm-gt250-cbf250

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
talkie
Üye
Üye

Nereden: U?ak

MesajTarih: 24.06.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Hangisi:xt125x-rx125sm-gt250-cbf250 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar.Uzun süre forumdan ayrı kaldım ve elimdeki motoru sattım şu an motorsuzum ve yazın motorsuz kalmak başıma vurdu.0 kilometre bir motor almayı düşünüyorum.%90 şehiriçinde kullanıcam ve ancak hafta sonları maksimum 80-90 kilometre uzaklıkta gezilere çıkıcam.1.85 boyum var(bunu da belirtiyorum çünkü aldığım motorun altında ufacık kalmasını istemiyorum)Bulunduğum şehirde sadece Yamaha ve çin motorların servis ve satış bayileri var.
Aklımdan geçen motorlar(kendimce artı ve eksilerini yazıyorum):
Yamaha xt 125x:Artıları-görünümü,markası ve bulunduğu ilde servisi olması.Eksisi ise 125cc olması
St Kanuni RX125ssm:Artıları-Yüksek olması.Eksisi servis olmaması ve 125cc olması
St kanuni 250 naked:Artıları-250 cc olması,güçlü olması-Eksisi servisinin olmaması
Honda CBF250:Artıları-250cc olması ve markası-Eksisi servisinin olmaması
Sizce en mantıklı seçim hangisi olurdu?Honda veya St Kanuni alsam servisi olmadığı için çok başım ağrır mı?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahayı al pişman olmazsın emin ol yada honda da olabilir tabi tercih senin
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.06.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düzgün kullanmayı bildikten sonra bakımı düzgün bi ustaya yaptırdıktan sonra cbf250 Bravo
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 24.06.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 250 kesinlikle pişman olmazsın OK
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.06.2008 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

cbf 250 kesinlikle pişman olmazsın

aynen,hem 250cc ötekilerden daha güçlü,hemde honda sağlam ve kalite Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 24.06.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardesim dusunmen bile yanlis cin isi alirsan oldugun yerde servisi bile olsa ordan cikamazsin canin devamli SIKILIR japon al hem dayanir hemde kolayca bisey cikarmaz,ufak tefek seyleri zaten her motorcu yapar
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 24.06.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Honda CBF250 Bravo Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
talkie
Üye
Üye

Nereden: U?ak

MesajTarih: 24.06.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anladığım kadarıyla kimse Kanuni taraftarı değil.Zaten beklenen bir cevap.Kalite olarak bir sözüm yok ama CBF tip olarak çok hoşuma gitmiyor.Lütfen Hondaseverler ve CBFci arkadaşlar alınmasın bu sadece benim şahsi görüş ve zevkimdir.Bana bu fiyat aralığında başka motorlar tavsiye edebilecek arkadaşların da görüşlerine açığım.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

irmese demiş ki:
kardesim dusunmen bile yanlis cin isi alirsan oldugun yerde servisi bile olsa ordan cikamazsin canin devamli SIKILIR japon al hem dayanir hemde kolayca bisey cikarmaz,ufak tefek seyleri zaten her motorcu yapar

Zaten eski çin motorum sayesinde ufak tefek tamirat işlerinden anlar duruma geldim Gülümsüyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl en guclusu cbf 250 gt 250 29 beygır gucten anlamak bu kadarmı zor Delirdim
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal