Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Capodelcapo kaza yapmış!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Capodelcapo kaza yapmış!

Konya MD Capodelcapo kaza yapmış!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 24.06.2008 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükrü bey çok geçmiş olsun Üzgünüm ama ciddi birşey olmaması iyi Gülümsüyorum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
r1delisi_42
Üye
Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kask takmamış mı ? Üzgünüm
Başa dön
r1delisi_42 Çevrimdışı r1delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 24.06.2008 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH beterinden saklasın çok geçmiş olsun inş..ALLAH kimseye kaza bela vermesin dikkatli olalım..
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yamahamusti
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.06.2008 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Şükrü cüğüm.Allah korumuş Duyunca şok oldum.Allah bir daha göstermez inşaallah.Acil şifalar dilerim.

Konya MD Team
Başa dön
yamahamusti Çevrimdışı yamahamusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 24.06.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükrü dayı geçmiş olsun tekrar
akşam tıp fakültesinde beraberdik ve moralide kendi gibi güzeldi birşeyi olmadığını görünce ferahladım
ALLAH beterinden saklasın sadakayı çok vermek lazım
ALLAH hepimizi korusun

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dükkanına gittim telefonla aradım Beyşehirdeyim dedi, işyerime geldim başlık açılmış Şükrü kaza yaptı diye.

. Çok geçmiş olsun, ciddi birşey olmamasına sevindim. Acil şifalar dilerim.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TahiRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 24.06.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah korumuş acil şifalar dilerim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kawasakistan

MesajTarih: 24.06.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akşam ankara dönüşü (PRORACİNG)mali abiyle beraber uğradık tıp fakültesine durumunun iyi olduğunu görünce sevindik
ALLAH beterinden saklasın şükrü abi
tekrar gelmiş geçmiş olsun
bi verdiğin karşılamış

herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki
Başa dön
kawa_racing Çevrimdışı kawa_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MOTOMERT42
Üye
Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sukru kardes gecmıs olsun ben ahmet istanbuldaydım yenı gordum aradım ama tlf kapalıydı allah korumus senı en kısa zaman da yıne aramızda gormek dılegıyle tekrar gecmıs olsun herkesın slm var Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
MOTOMERT42 Çevrimdışı MOTOMERT42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
suzukilker
Üye
Üye

Nereden: SUZUKİSTAN/antalya

MesajTarih: 24.06.2008 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükrü bey kardeşim korkuttun bizi
ALLAH BİZE BAĞIŞLADI SENİ
tekrar geçmiş olsun kardeşim
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 24.06.2008 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeşim ...
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.06.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topıcı duyunc bıle ıcım sızladı yaa sukru baba cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 24.06.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.Taburcu olmuş sanırım acil şifalar diliyorum... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.06.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, allah beterinden saklasın
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 24.06.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah büyüğünden korusun hemşehrim Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki
6. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal