Tarih: 24.06.2008 - 09:08 Mesaj konusu:
şükrü bey çok geçmiş olsun ama ciddi birşey olmaması iyi _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Tarih: 24.06.2008 - 09:47 Mesaj konusu:
şükrü dayı geçmiş olsun tekrar
akşam tıp fakültesinde beraberdik ve moralide kendi gibi güzeldi birşeyi olmadığını görünce ferahladım
ALLAH beterinden saklasın sadakayı çok vermek lazım
ALLAH hepimizi korusun _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 24.06.2008 - 10:00 Mesaj konusu:
akşam ankara dönüşü (PRORACİNG)mali abiyle beraber uğradık tıp fakültesine durumunun iyi olduğunu görünce sevindik
ALLAH beterinden saklasın şükrü abi
tekrar gelmiş geçmiş olsun
bi verdiğin karşılamış _________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki
sukru kardes gecmıs olsun ben ahmet istanbuldaydım yenı gordum aradım ama tlf kapalıydı allah korumus senı en kısa zaman da yıne aramızda gormek dılegıyle tekrar gecmıs olsun herkesın slm var _________________ Konya YAMAHA Bölge Bayi MOTO MERT
0 332 238 41 35
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız