umut077, senınkı sadece şanssızlık diye düşünüyorum.benım yakın arkadasıma 2,el 2007 burgman 400 aldık.motoruda ben buldum. halıyle 2007 lerde var olan debriyaj problemi aldığımızda vardı.kalkışta silkeleme yapıyordu. bu problem için de aksarayda bulunan bızım erayın servıse basvurduk (tekay motor). 2008 modelın balata siparısı verıldı,15 günde geldi takıldı.sorun halloldu.bunun üzerine bayağı km ler devirdi. hiç bir problem cıkarmadı. mekanik biraz şans işidir. 2007 ler ıcın komple sorunlu demek bıraz yanlıs olur bence.neyse umarım olumlu bir sonuca ulasırsın. yerınde olsam onların 2008 teklıfıne okey derdım. 2008 lerde sisy bar , elcik ısıtma ve elcik koruma mevcut
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2730 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 24.06.2008 - 20:42 Mesaj konusu:
orjinal demiş ki:
tabıkı korlas aklı olan alısverıs yapmasın o fırmadan sattıkları motorda sattıkları aksesuarda hersey sorun o fırmada
Iste suphelendigim sey cikti. Ben de bunun icin sormustum zaten 1. sayfada. Yanilmamisim demekki.
Zaten Istanbul'a donersem ve Suzuki alirsam alacagim yerden %100 eminim. Veya da arkadaslarim filan almak istediginde onerecegim yer belli. Eray, Suzuki olayinda listemde en tepedesin, haberin olsun. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız