Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - burgman 400 k7 mağduru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

burgman 400 k7 mağduru
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 24.06.2008 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabır taşı olsa çatlarmış kardes Allah yardımcın olsun
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ummazdım iyiki bu site var bilgi sahibi olduk bak
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.06.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabıkı korlas aklı olan alısverıs yapmasın o fırmadan sattıkları motorda sattıkları aksesuarda hersey sorun o fırmada
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 24.06.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut077, senınkı sadece şanssızlık diye düşünüyorum.benım yakın arkadasıma 2,el 2007 burgman 400 aldık.motoruda ben buldum. halıyle 2007 lerde var olan debriyaj problemi aldığımızda vardı.kalkışta silkeleme yapıyordu. bu problem için de aksarayda bulunan bızım erayın servıse basvurduk (tekay motor). 2008 modelın balata siparısı verıldı,15 günde geldi takıldı.sorun halloldu.bunun üzerine bayağı km ler devirdi. hiç bir problem cıkarmadı. mekanik biraz şans işidir. 2007 ler ıcın komple sorunlu demek bıraz yanlıs olur bence.neyse umarım olumlu bir sonuca ulasırsın. yerınde olsam onların 2008 teklıfıne okey derdım. 2008 lerde sisy bar , elcik ısıtma ve elcik koruma mevcut Gülümsüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 24.06.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki de her sene ayrı eğlence, bir sene şase çatlatır, bir sene debriyajı yamulur Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 24.06.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker, en azından honda gibi yağcıları zengin etmiyor.honda sayesınde ıssız genclere ıs ımkanı acıldı. bır suru yağ tesısı kuruldu puhahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 24.06.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, vatana millete faydası var bak honda'da, alıyorsun iki zamanlı 1000rr hem yağcılar zengin oluyor hem de makina daha iyi yürüyor Gülümsüyorum

Bu arada benim motora da bir yağ kontrolü yapsana kaç gram eksiltmiş acaba Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.06.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzz: hocam senin bahsettiği elcık ısıtmalı ve sırt dayamalı Burgman sadece bizde war Çok gülüyorum AN 400Z Limited diye geçiyi Bravo
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 24.06.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal demiş ki:
tabıkı korlas aklı olan alısverıs yapmasın o fırmadan sattıkları motorda sattıkları aksesuarda hersey sorun o fırmada

Iste suphelendigim sey cikti. Ben de bunun icin sormustum zaten 1. sayfada. Yanilmamisim demekki.
Zaten Istanbul'a donersem ve Suzuki alirsam alacagim yerden %100 eminim. Veya da arkadaslarim filan almak istediginde onerecegim yer belli. Eray, Suzuki olayinda listemde en tepedesin, haberin olsun.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 24.06.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal demiş ki:

Korlas Bağdat Caddesine Allahın selamını vermeyin...ne kazık yedim akıllara zarar...ayakta öptüler beni yemin ederim...bakın ne diyorum...tükanlarını yaktıracaklardı bana...Allah onları bildiği gibi yapsın...

Suzukımıı...Korlasmıı...kaç kaççç Gülümsüyorum
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 24.06.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alırken bilgilendirmedilermı seni alırken dikkat ltf
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

osman9370 demiş ki:
alırken bilgilendirmedilermı seni alırken dikkat ltf

evet alırken demişlerdir...arıza var diye...şakamı yapıyosun birader... Beğenmedim
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metehan sendemi korlaszedesin Üzgünüm
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardereli, evet banada dütdüt yaptılar.... Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal