Tarih: 24.06.2008 - 17:04 Mesaj konusu:
b_dostbey demiş ki:
evet arkadaşımız çok haklı
arkadaşım o elinde sigarayla binenler mobiletçiler oluyor sen hiç 1000rr ın r1 in r6 nın ustunde giderken sigara içen gördünmü yani bizi bu konu ilgilendirmiyor bizde genelde kask oluyor sigara içemiyoz
hocam sen ıspartaya hiç uramamışsın belli oluyor kask takan yok zaten o konuya hiç girmiyorum adam utanmasa SS nin üstüne bağdaş kurup oturacak
arkadaşın sağ elinde sigara vardı tam ağzına götürken bayan çıktı ve sol elinle ön frene o telaşla sıkı bir şekilde asıldı ve motor kaydı
Ön fren sağda değilmiydi sol elle ön frene nasıl yetişti ya da benim tersimmi döndüde frenin yerini karıştırdım Ama ters taraftan frene asılabildiyse helal olsun _________________
Harbiden helal olsun. Bir defa bilinçli olarak ters elle frene dokundum direksiyon döndü ve aynen yere düştüm kafayı patlatıyodum son anda kurtardım.. _________________
Tarih: 24.06.2008 - 17:38 Mesaj konusu:
b_dostbey, CheGUEVARA, geçmişl olsun Answer_3, abine ne oldu _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
geçmiş olsun ama neden doğruları başımıza bişey gelmeden önce yapıyoruz. bu sefer kimseye bişey olmamış, yaralanmamış ama ya tersi olsa. olan olduktan sonra telefisi mümkün değil. otomobillerde bile bu tür sonuçlar doğurduğu için şöförün direksiyon başında sigara içmesi yasaklandı. %100 dikkat gerektiren motorsikletle böyle bir davranış tehlikeyi umursamamak,yok saymak anlamına geliyor. _________________ Oğuz Öztürk
İleri sürüş teknikleri eğitimi
www.apextr.com
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1432 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 24.06.2008 - 18:41 Mesaj konusu:
motor'la hareket halindeyken sigara'mı içilir ya zaten sigaranın yarısını rüzgar içer yolda giderken _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Sigara da neki adamın gömlek göbeğine kadar açık bedevi klimasıyla altta şıpıdık terlik,bırakalım kaskı gözünde gözlük dahi yok ve binlercesi aynı şekiilde
altındaki aracı eşşeği gibi görüyor bir gömlek üstündekilerse 1000 euroluk kaskı dirseğinde ,oakley gözlüğü jöleli kafasında ama gözünü kısarak ve kot montuyla arzı endam ederek kaldırımlar ve kafeleri kesmeyle meşgül ...
İşte ülkemden motorcu manzaraları böyle,eee hal böyle olunca toplumdaki insanların ve beyaz şapkalı şapkalıların da bakış açısı doğal olarak 2 teker sevdalı
larını damgalamak oluyor.... _________________ binbasi nayman
tb6cff x-max
m.teoman ulutas
motor kullanırken sigara içenlere ben çavu derim iyrenç bi gürüntü oluyor valla zaten arkadasının nası biri oldugunu tahmin ettim ne koruma var ne bişi var üstüne üstük bide sigara içio motor kullanırken hey allahım daha neler görcez _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız