OnurKaraca, bencede bugun gözlemlediğim kadarıyla gereksız yere topic kitlediniz özellikled-devil, arkadaşımızın 2. topiğini ki onun başına gelen olay yarın başkabırının basına gelebilir ve arkadaş bu gıbı konualrda bilgisi olsun dıye açmış konuyu..
2.olarakta av olayına gelelim orda olay sadece av degil arkadaş motoruyla gıtmıs gelmıs bıseyler yapmıs burda paylaşmak istemış.burda motosiklet dısı sankı hıcbır konu yokmu?öyle bır denenle kitlemisinizki o topiğide ben buna sadece gülerim
hic olmazsa senin gibi avcilik sporu ile ugrasanlar katliyamci demiyorum. hic olmazsa sporun her dalina saygili bir insanim. Avcilikta yasalarla belirlenmiş bi spor dali.. İnsan kişi sozunu bilir..
Tarih: 23.06.2008 - 17:20 Mesaj konusu:
Arkadaşlar ben sadece yapıcı eleştirimi yaptım polemik çıkarmak değildi maksadım. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
topiklerde silah resimleri cocuklara kotu ornek oluyorsa o zaman bende diger topiklerde sigara ve alkol icen insanlarin fotoraflarinin bulundugu topiklerin kaldirilmasini istiyorum. Zaten yasal olarak yasaklandi. Hadi bakalim simdi ne olacak.. Cocuklari koruyalim onlara kotu seyleri gostermiyelim... Kampanyayi başlatiyorum.. kitleyin topikleri...
Yapabilecen mi... Kişisel zevkleriniz icin topik kitleyin. sonrada cocuklar zarar gormesin diye o zirhin icine girin ne guzel beeee
bu nasıl iştir arkadaşlar
1.kapanmaya yüz tutmuş bir konuyu evirip çevirip tekrar hortlatıyorsunuz (hatta konuyu açan rica etmiş daha yazmayın diye) sırf kendi çıkarına
2,diğer bir arkadaşımız nasıl olmuşta avdan girmiş konuya yahu avın a sı yok (bu arada ister avla ister avlama nema problema)
3.alakasız bir konu açan arkadaşımı savunayım mantığı ile yazı yazanlar bu güne kadar açılan ne kadar konu varsa hepsi kitlenmediya bu insanların görevi bu uygunsuz gördükleri konuyu kilitlerler aslında yaptıkları işi zorlaştırıyorsunuz veya zorlaştırıyoruz sönmekte olan konuları bir taraftan pof poflayıp alevlendiriyorusunuz (veya alevlendiriyoruz )
kilitlenen konudada yazdım saçma soru sorarsan saçma cevap alırsın debriyaj muhabbetine gelince motoru tanımadan büyük makina alıpta burada yazılanlarla bişey olacağını sanan arkadaşlar okumayla adam olunur ama okumayla motosiklet kullanılmaz tecrübe ister tecrübede okumayla olmaz zamanla olur ya akşam akşam sosyal içerikli yazı yazmaya beni mecbur etmeyin hadi kalın sağlıcakla
not: mesajımda kesinlikle kırıcı hakaret edici bir yazı bulunmamaktadır yazılarımda domuz yağı kullanılmamaktadır _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
kingdoberman, bence tamamen boş konuşmussun arkadasım olayın ne oldugunu bilmeden böyle sazan gibi atlarlar ya bır anlam veremem boyle kişilere
Not:
arkadaşım şu işin dolusu nedir bir anlatsana (özele gel bu konu uzamansın )
sazanlık yakıştırmanda hoş şimdi buna karşılık bende sana bir yakıştırmada bulunsam ne derece hoş olur olayın ne olduğunu söyleyeyim arkadaşın birisi 140 km le motor stop ederse ne yaparsınız veya ne olur gibi bir konu açmış buna mutakip konu pert olmuş dalgaya alınmış .arkadaş benim konuma ne oldu diye bir konu daha açmış bende orada yazdım böyle saçma sapan konu açarsanız saçma sapan cevap alırsınız .
şuan yazmakta olduğumuz konuyu hortlatarak aynı şey başıma geldi diye yazmış bende yukarıdaki yazımı yazdım burada bir sazanlık atlama zıplama görmüyorum .....
hem konun silindide ne oldu cebinden paranımı aldılar ,karizmanımı düşürdüler ne oldu . ne olduda bu kadar vatan millet sakarya yazılar yazıyorsunuz (genel olarak sadece buradaki arkadaşlara söylemiyorum) bu güne kadar katıldığım tüm forumlarda bu tarz konular aynı muameleyi görüyor.... neyin peşindesiniz anlamıyorum bende bu forumun bir bireyi olarak fikrimi belirttim...kimseden bir çıkarım veya tanışıklığım yoktur hiçbirinizi tanımıyorum ama burada bir haksızlık var ve ben göremiyorsam veya anlamıyorsam varsın o benim sazanlığım olsun
not:konuda yorum yapan yazan hiçbir arkadaşı tanımıyorum dolayısıyla tarafsız kendi fikirlerimi yazdım _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
kingdoberman, bence tamamen boş konuşmussun arkadasım olayın ne oldugunu bilmeden böyle sazan gibi atlarlar ya bır anlam veremem boyle kişilere
Not:
hem konun silindide ne oldu cebinden paranımı aldılar ,karizmanımı düşürdüler ne oldu . ne olduda bu kadar vatan millet sakarya yazılar yazıyorsunuz (genel olarak sadece buradaki arkadaşlara söylemiyorum) bu güne kadar katıldığım tüm forumlarda bu tarz konular aynı muameleyi görüyor.... neyin peşindesiniz anlamıyorum bende bu forumun bir bireyi olarak fikrimi belirttim...kimseden bir çıkarım veya tanışıklığım yoktur hiçbirinizi tanımıyorum ama burada bir haksızlık var ve ben göremiyorsam veya anlamıyorsam varsın o benim sazanlığım olsun
not:konuda yorum yapan yazan hiçbir arkadaşı tanımıyorum dolayısıyla tarafsız kendi fikirlerimi yazdım
effet arkadaşım ne güzel belirtmissin başka forumlardada böyle konular aynı muameleyi görüyor diye.burası o girdiğin sanal forumlardan biri değildir.burda herkes dışardada iyi birer arkadaştır.sitede paylaştığını akşam bir kavede oturup yorumlar.uzaklardaki arkadaşlarıyla bu yolla haberleşir.bizim amacımız bu siteyi sanal forumlardan sanal dostluklardan çıkarıp gerçek hayattada paylaşma mutluluğunu yakalamaktır.tamam topic kitlene bilir ne paran gider ne karizman çizilir ama insanlar o topic i hazırlarken emek harcarlar zamanlarını ayırırlar paylaşmanın mutluluğunu yaşarlar.birkaç kişi yüzünden topic amacından sapıp başka ortamlara gittiği zaman kitlenir yada silinir.ben buna karşı değilim.ama sen kalkıpta nolacakmış dersen ayıp olur bu kişiye saygısızlık olur emeğini boşa saymak olur.
bu mesaj genel olarak yazılmıştır kişiye özel değildir lütfen üstüne kimse alınmasın.kırılan olduysa özür dilerim. _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 24.06.2008 - 18:33 Mesaj konusu:
aynux demiş ki:
topiklerde silah resimleri cocuklara kotu ornek oluyorsa o zaman bende diger topiklerde
sigara ve alkol icen insanlarin fotoraflarinin bulundugu topiklerin kaldirilmasini istiyorum.
Zaten yasal olarak yasaklandi.
Hadi bakalim simdi ne olacak..? Cocuklari koruyalim onlara kotu seyleri gostermiyelim...
Kampanyayi başlatiyorum.. kitleyin topikleri... Yapabilecen mi...
Kişisel zevkleriniz icin topik kitleyin. sonrada cocuklar zarar gormesin diye o zirhin icine girin ne guzel beeee
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 25.06.2008 - 01:50 Mesaj konusu:
Alıntı:
1.kapanmaya yüz tutmuş bir konuyu evirip çevirip tekrar hortlatıyorsunuz (hatta konuyu açan rica etmiş daha yazmayın diye) sırf kendi çıkarına
KİNGDOBERMAN:!: Kendi çıkarına demekle ne demek istiyorsun arkadaşım bu konu altında başka konularda tartışmalar çıktı bende bunun daha fazla uzamaması ve burdakilerin bir nevi bir aile olması sebebi ile daha fazla bir birimizi kırmamamız için burda bitmesini istedim... AMA SENİN BU LAFIN BENİ DELİ ETTİ benim hakkımda ne biliyorsun,ne kadar tanıyorsunda saçma ithamlarda bulunuyorsun akıllı konuş,konuşmadan önce de beynini devreye sok ve ağzından çıkacak lafları tarattır.....
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
Yani d-devil sende iyi iş çıkarmışsın yani, ben son noktayı koydum dedim konu uzamasın hatta konuyu ilk defa gören arkadaşlarda yazmasın dedim bilgilendirdim bu konu uzar gider bir birini kranlar olur sende buna rağmen gelip hortlatmışsın konuyu.... _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız