Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 'Selam verme konusunda' Küçük bir test... :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

'Selam verme konusunda' Küçük bir test... :)

'Selam verme konusunda' Küçük bir test... :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 24.06.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:

armyy, senı gel KTM gezdırıyım de gör selamı

sende ne var allah bılır racıng : kaprislilerin motoru hayatda bir şey olamamış

Sen hıc yabancı gelmıyorsun ama dur bakalım bu yazı tarzı bana marsığı hatırlatıyor sanki Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 24.06.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, marsığı ne demek bılmıyorum ama neyse ben bmw sevmiyorum.
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.06.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, konu bmw değil zaten senın canınn sağolsun..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 24.06.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, sanırım marsille demek istedin Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 24.06.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
geçen bi grup bmw ci gözlerinin içine baktığım halde selam vermedi hergeleler Dil çıkarıyorum
sonrada selam vermiyorlar demezlermi,taw oluyorum... Sinirlendim

Geçen akhisar da bir selam verdim sana , kaskı arbana koyduk sonra haber vermeden motorun üzerine bırakıp gitmişsin,
içinde ruhsat ehliyet vardı selam verdiğime pişman oldum sana, adam telefonla bir haber verir ben sıvışıyorum diye,
o bmw cilere kızmaya hiç hakkın yok bence, değil sana selam vermek 1 metre öteye sıçmaya gidilmez Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 24.06.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz demiş ki:
sanırım marsille demek istedin Çok gülüyorum

+ 1 , Türkçeyi ilerletmiş ama
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.06.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz, Sarpedon, Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Bakalım ?
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere,
arkadaşlar çoluk çocukla uğraşıyoz burda yaa.
yaz tatilinde,anası babası geçiriyo bunları bilgisayarın başına akşama kadar.
forumda saçma sapan laflar,yok bmw'miş.yok psikolejik sorunlarmış.
bunun gibiler yüzünden keyifli tartışmalar yapamıyoz akşama kadar sinir oluyoruz ya Sinirlendim
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tennere, konu bmw değil zaten senın canınn sağolsun..

bir insanlık ve efendilik örneği Alkışlıyorum
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
tennere demiş ki:

armyy, senı gel KTM gezdırıyım de gör selamı

sende ne var allah bılır racıng : kaprislilerin motoru hayatda bir şey olamamış

Sen hıc yabancı gelmıyorsun ama dur bakalım bu yazı tarzı bana marsığı hatırlatıyor sanki Çok gülüyorum

armyy, ilk mesajında anlamıştım ve büyük bir keyifle kıkırdıyarak okudum, özlemişim Hüdo' yu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum sanırım piyango senin topiğe vurdu Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.06.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RR-37, Gülümsüyorum
ToyRider, ne yapalım şans bana güldü Çok gülüyorum kızamıyorum kerataya Gülümsüyorum sen md ç.ç e gelıyormusun ?
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, akşam maç öncesi sevdiğimiz bir kaç dostu görmeye gelicem Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.06.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkaşlar ben marsille degılım ben yanı uyeyım yanı o kışı kım bılmıyorum
ben endura cu olarakdan .

bmw cs saçmalıgını sevmıyorun sadece ve bmw ayrı takılmalı bızle alakaları yoklar
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.06.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, Çok gülüyorum Bravo
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, hiç önemli değil kim olursan, ben senin mesajlarını herzaman keyifle okuyacağım. emin ol benim gibi düşünen bir sürü insan var Gülümsüyorum Bravo ayrıca erkek arkadaşımında malesef BMW si var ve dünyanın en gıcık insanı şımarık ve kendini beğenmiş bir insan, adam yolda bana bile selam vermiyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10 11, 12, 13  Sonraki
10. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal