sende ne var allah bılır racıng : kaprislilerin motoru hayatda bir şey olamamış
Sen hıc yabancı gelmıyorsun ama dur bakalım bu yazı tarzı bana marsığı hatırlatıyor sanki _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1811 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 24.06.2008 - 20:43 Mesaj konusu:
armyy, sanırım marsille demek istedin _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Tarih: 24.06.2008 - 20:53 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
geçen bi grup bmw ci gözlerinin içine baktığım halde selam vermedi hergeleler
sonrada selam vermiyorlar demezlermi,taw oluyorum...
Geçen akhisar da bir selam verdim sana , kaskı arbana koyduk sonra haber vermeden motorun üzerine bırakıp gitmişsin,
içinde ruhsat ehliyet vardı selam verdiğime pişman oldum sana, adam telefonla bir haber verir ben sıvışıyorum diye,
o bmw cilere kızmaya hiç hakkın yok bence, değil sana selam vermek 1 metre öteye sıçmaya gidilmez
tennere,
arkadaşlar çoluk çocukla uğraşıyoz burda yaa.
yaz tatilinde,anası babası geçiriyo bunları bilgisayarın başına akşama kadar.
forumda saçma sapan laflar,yok bmw'miş.yok psikolejik sorunlarmış.
bunun gibiler yüzünden keyifli tartışmalar yapamıyoz akşama kadar sinir oluyoruz ya
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 25.06.2008 - 00:54 Mesaj konusu:
armyy demiş ki:
tennere demiş ki:
armyy, senı gel KTM gezdırıyım de gör selamı
sende ne var allah bılır racıng : kaprislilerin motoru hayatda bir şey olamamış
Sen hıc yabancı gelmıyorsun ama dur bakalım bu yazı tarzı bana marsığı hatırlatıyor sanki
armyy, ilk mesajında anlamıştım ve büyük bir keyifle kıkırdıyarak okudum, özlemişim Hüdo' yu sanırım piyango senin topiğe vurdu _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
RR-37, ToyRider, ne yapalım şans bana güldü kızamıyorum kerataya sen md ç.ç e gelıyormusun _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 25.06.2008 - 11:43 Mesaj konusu:
armyy, akşam maç öncesi sevdiğimiz bir kaç dostu görmeye gelicem _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Tarih: 25.06.2008 - 11:54 Mesaj konusu:
tennere, hiç önemli değil kim olursan, ben senin mesajlarını herzaman keyifle okuyacağım. emin ol benim gibi düşünen bir sürü insan var ayrıca erkek arkadaşımında malesef BMW si var ve dünyanın en gıcık insanı şımarık ve kendini beğenmiş bir insan, adam yolda bana bile selam vermiyor _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız