Türkiye Hırvatistan maçı sonrası güzel geçtiği için bizde video çektik sadece bunu koymak olmaz diye bir kaç şey daha ekledik bu motosikletlerle yapacak bişeyim kalmadığı için kısa bir şov var fakat videonun başında Titancı Recep adlı komik bir bölüm yaptık videonun sonunda ise elimizden geldiği kadar küçükte olsa bir stand up yaptık bu stand up bazılarına dokunabilir zaten onlarda buraya mesaj yazmayacaklardır dokunmayan arkadaşlara selamlar şimdiden stand up kısmı yanlış anlaşılmasın illede TTA ile olan bölüm önceki videolarım gibi bunlarıda motosiklet forum sitelerine ekliyorum anlamak isteyenler beni anlarlar.İyi seyirler.
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 24.06.2008 - 17:34 Mesaj konusu:
süper ellerine sağlık yeni videolarınızı bekliyoruz ...... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 24.06.2008 - 17:58 Mesaj konusu:
emeğine sağlık. ..devamını bekleriz.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
ellerin dert görmesin Cengizim , kalıplaşmış ve kimin olduğunu bilmediğimiz videoları izlemekten hiç hoşlanmıyordum zaten, senin videolarla kendimize geliyoz walla, devam et ve hiç yorulma inş. dikkat ederseniz dokundurma dışında bilgilendirme yapıldığınıda fark edeceksiniz , tebrik ile birlikte teşekkürlerimide sonuyorum
Tarih: 15.07.2008 - 01:49 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız