Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cengiz coşkun motosiklet şovları ve Titancı Recep:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cengiz coşkun motosiklet şovları ve Titancı Recep:)

cengiz coşkun motosiklet şovları ve Titancı Recep:)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara&Merzifon

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:23    Mesaj konusu: cengiz coşkun motosiklet şovları ve Titancı Recep:) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye Hırvatistan maçı sonrası güzel geçtiği için bizde video çektik sadece bunu koymak olmaz diye bir kaç şey daha ekledik bu motosikletlerle yapacak bişeyim kalmadığı için kısa bir şov var fakat videonun başında Titancı Recep adlı komik bir bölüm yaptık videonun sonunda ise elimizden geldiği kadar küçükte olsa bir stand up yaptık bu stand up bazılarına dokunabilir zaten onlarda buraya mesaj yazmayacaklardır dokunmayan arkadaşlara selamlar şimdiden stand up kısmı yanlış anlaşılmasın illede TTA ile olan bölüm önceki videolarım gibi bunlarıda motosiklet forum sitelerine ekliyorum anlamak isteyenler beni anlarlar.İyi seyirler.

Video
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler paylaşım için Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper ellerine sağlık yeni videolarınızı bekliyoruz ...... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video süper Alkışlıyorum

anaaaa tek teker halil abiminde adı geçmiş ne ünlü adam bea Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize sağlıkAlkışlıyorum Alkışlıyorum çalan şarkının adı neydi ?

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğine sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ..devamını bekleriz.... Bravo Bravo Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 24.06.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi daha seyrettim çok güzel ya

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara&Merzifon

MesajTarih: 24.06.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekürler herkese henüz sazan çıkmamışGülümsüyorum
fmgul
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerin dert görmesin Cengizim Bravo , kalıplaşmış ve kimin olduğunu bilmediğimiz videoları izlemekten hiç hoşlanmıyordum zaten, senin videolarla kendimize geliyoz walla, devam et ve hiç yorulma inş. dikkat ederseniz dokundurma dışında bilgilendirme yapıldığınıda fark edeceksiniz Alkışlıyorum , tebrik ile birlikte teşekkürlerimide sonuyorum Delirdim
Başa dön
fmgul Çevrimdışı fmgul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık süper spriler o cross'cuya bittim yah Çok gülüyorum Delirdim
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 15.07.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her video un çok güzel

abi bunun teyibide calışmıyo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 15.07.2008 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enterasan adamsın be cengiz tebrik ediyom seni Alkışlıyorum

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 15.07.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cengiz abi merakla devamını bekliyoruz titancı recep bölümüne bayıldım Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 15.07.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cengiz abi bütün videolarını keyifle izliyorum gerçekten çok güzel ve komik Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal