Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Akşamları Çimlerden Yollara Sızan Sular...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Akşamları Çimlerden Yollara Sızan Sular...

Akşamları Çimlerden Yollara Sızan Sular...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu onemli uyari icin tesekkurler....
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet inciraltı turkuaz yolunda da hep yollar ıslak,ben bu sekilde yol sulayan kişileri özellikle durup uyarıyorum sizde yapın,gözlerini korkutmak gerek,cunkü yolu sulamaları yuznden olusabilcek kazalarda bu sulama işini yapan kişilerinde sorunluluğu olacaktır ama bunu bilmiyorlar,bir motor o su yzunden kayıp düşse ve adam ölse dikkatsizlik ve tetbirsizlikten kazaya sebebiyet vermek sucundan o kişiye dava acılabilir bu konuyu avukatıma sormuştum! bende bu bilgiyi sulama yapan kişilere söylüyorum gercekten korkuyorlar bence daha dikkatli oluyorlar!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Bravo yıllardır sulama sıvısına girerken hep dişlerimi sıkmışımdır,onun kadar tehlikeli çok az şey tanıyorum dostum. Beğenmedim
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teccrübe baska bişi
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aksamlari belki sulama daha fazla ama bu gunduzleri hic sulama yapilmadigi anlamina gelmiyor.

Viraji gormuyorsaniz, dalmayin gitsin...
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında bu tarz sulama türkiyenin her tarafında görülen bir uygulama,malesef sadece çim i bile sulamayı beceremiyoruz.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman dıkkat derım
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bazılarıda serin tutsun diye asfaltı özellikle ıslatıyor Sinirlendim Sinirlendim
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.06.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ben bu sekilde yol sulayan kişileri özellikle durup uyarıyorum sizde yapın,gözlerini korkutmak gerek

SRAD-HAN, Bir gün yol sulayan biri yüzünden düşersem ve ayağı kalkacak durumda olursam, sanırım gidip sadece uyarmakla kalmam Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet abii banada oldu birgün arkadşlarla kalof 2 oynadık cırcırda geri dönerken yolda bir su birikintisi görüm içim gitti hiç bişey yamadım ne motoru saldım suya girdim ayagıma geli su ayagımda bot vardı ayagım acıdı firen falan yapsam şimdi yaşamıyor olabilridim GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ii bi uyarı oolmuş teşekkürler Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

BİRDE KÜÇÜK YERLEŞİM BİRİMLERİNDE KAHVENİN ÖNÜNÜ SULAYANLARA ÇOK RASLADIM BEN,HALI FALAN YIKAYANLARA,YAPACAK BİRŞEY YOK SANIRIM HALKIMIZ BÖLE.AMA BİZ HERŞEYE KARŞI FUL KORUMA OLALIM... Bravo Bravo Bravo
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam dikkat full koruma , yerinde uyarı teşekkurler
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul anadolu yakasında oturanlar özellikle fenerbahçe stadına dönen sert sağa viraj içindeki sulamadan ötürü oluşan birikintiye dikkat etsinler.Her zaman yok ama olduğu zamanda adama kan kusturur.
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, burda sahilden İnciraltın'a gidilmiyor,S'e çıkılıyor.orda da çim sulama derdi değil,memur derdi var. Dil çıkarıyorum

uyarı için teşekkürler. Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo paylaşım için saol
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal