Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 24.06.2008 - 22:32 Mesaj konusu:
evet inciraltı turkuaz yolunda da hep yollar ıslak,ben bu sekilde yol sulayan kişileri özellikle durup uyarıyorum sizde yapın,gözlerini korkutmak gerek,cunkü yolu sulamaları yuznden olusabilcek kazalarda bu sulama işini yapan kişilerinde sorunluluğu olacaktır ama bunu bilmiyorlar,bir motor o su yzunden kayıp düşse ve adam ölse dikkatsizlik ve tetbirsizlikten kazaya sebebiyet vermek sucundan o kişiye dava acılabilir bu konuyu avukatıma sormuştum! bende bu bilgiyi sulama yapan kişilere söylüyorum gercekten korkuyorlar bence daha dikkatli oluyorlar!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1006 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 24.06.2008 - 22:33 Mesaj konusu:
HalilRR, yıllardır sulama sıvısına girerken hep dişlerimi sıkmışımdır,onun kadar tehlikeli çok az şey tanıyorum dostum. _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
aslında bu tarz sulama türkiyenin her tarafında görülen bir uygulama,malesef sadece çim i bile sulamayı beceremiyoruz. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6885 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 25.06.2008 - 13:52 Mesaj konusu:
Alıntı:
ben bu sekilde yol sulayan kişileri özellikle durup uyarıyorum sizde yapın,gözlerini korkutmak gerek
SRAD-HAN, Bir gün yol sulayan biri yüzünden düşersem ve ayağı kalkacak durumda olursam, sanırım gidip sadece uyarmakla kalmam _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
evet abii banada oldu birgün arkadşlarla kalof 2 oynadık cırcırda geri dönerken yolda bir su birikintisi görüm içim gitti hiç bişey yamadım ne motoru saldım suya girdim ayagıma geli su ayagımda bot vardı ayagım acıdı firen falan yapsam şimdi yaşamıyor olabilridim _________________
istanbul anadolu yakasında oturanlar özellikle fenerbahçe stadına dönen sert sağa viraj içindeki sulamadan ötürü oluşan birikintiye dikkat etsinler.Her zaman yok ama olduğu zamanda adama kan kusturur. _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız