Tarih: 24.06.2008 - 23:25 Mesaj konusu: pes doğrusu
bugun bı kurye arkadasımı gordum hertarafı yara bere ıcınde kalmıs dedım bu ne hal kaza yaptım dedı ama motorsıkletıne bı baktım cızık yok megerse andız yanı hıkayeden kaza yapıp kaskodan para alma olayında kazanın dozunu ıı ayarlayamadıgı ıcın bu hale gelmıs uzulmedım bıle gecmıs oılsunda dewmedım aslında ser5efsızlık bu cocuga o motoru kaza yapması ıcın verenlerde bır gunluk makıne sevdasına az daha canından oluyomus cocuk bırde benden uyarı sakın ha sakın makıne kıralamayın kıraladıgınız makınelerın cogu bu andıaz olayından cıkma makıneler emın olun elınızde patlaması ıcın kıralıyolar zaten aman oyuna gelmeyın 50 ytl taksıtle alın bı can cın yınede tenezzul etmeyın bunlara
Tarih: 25.06.2008 - 00:09 Mesaj konusu:
olayı lazlığa indirme saçma geldi ... eminim ki bu yanılgıyı herkez yapabilir.para için canları harcayanlara binlerce lanet olsun _________________ _R_i_D_e__ur__S_o_u_L___
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5974 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 25.06.2008 - 01:30 Mesaj konusu:
buracQ demiş ki:
Ben sadece Temel dursun fıkralarından yola çıkarak ufak bir şaka yaptım.Irk çılığa döndürmenin bi alemi yok.
burak (kendı acımdan dıyorum )ırkcılıga falan dondurmuyorum tamam guzel dusunmusun ama o anda benım aklıma o gelmedı yalan yok sakaya bakarsak fena sayılmaz _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız