titi, merak etme şaseyede el atarız Lagorda, uçmaz merak etme alptoker, ışıkta kırılma hiç yok SRAD-HAN, dostum kısalarda 6000k xenon var. az önce denedım karanlık yolda falan.görüşü pek etkilemiyor. sorun yok yani lewenterdogan, çif taraflı bant ile tutturdum .
EkremSen, valeo, d-devil, yakuzzza, deserter_23, DagustuN,
beğenmenıze sevindim.
kdrygz, sinekler az pişmiş olsun dimi sx2
Tarih: 25.06.2008 - 00:32 Mesaj konusu:
Güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık.Ama gece far istediğin gibi göstermeyebilir ışığın gücü baya düşer.
Kısa mesafelerde pek etkilemez gözlerini ama uzun yolda baya bi etki yapar aynı olay benim başımada gelmişti.Ama yinede senin bileceğin bir şey Allah kaza bela vermesin. _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 25.06.2008 - 00:49 Mesaj konusu:
estetik olarak çok şık duruyor, görüntüde de sıkıntı yoksa seri imalatı tutar bunun
Merak ettiğim montajını nasıl düşündün? Göbek oturmuş ama yanlardan açmış gibi. Plexy kullanmışsın sanırım güneşte çalışıp deforme olabilir, bilgin olsun. Yapıştıdrıysan orjinal fara zarar vermeden nasıl yaptın ? _________________ Born To RRace
'07 BLACK 600RR TWO BROTHERS
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 25.06.2008 - 01:01 Mesaj konusu:
çok güzel olmus ama suratlendikce fırlama sansı yok mu sence?? az bir boşluk bile yüksek süratte ucurabilir onu ve tehlikeli bence. dikkat et _________________ ANTALYA MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız