Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GSXR1000 K5 için far koruma camı yaptım... olmuşmu :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GSXR1000 K5 için far koruma camı yaptım... olmuşmu :)

GSXR1000 K5 için far koruma camı yaptım... olmuşmu :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş

ışık mesafesini azaltmasın
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, merak etme şaseyede el atarız Dil çıkarıyorum
Lagorda, uçmaz merak etme Gülümsüyorum
alptoker, ışıkta kırılma hiç yok Gülümsüyorum
SRAD-HAN, dostum kısalarda 6000k xenon var. az önce denedım karanlık yolda falan.görüşü pek etkilemiyor. sorun yok yani Gülümsüyorum
lewenterdogan, çif taraflı bant ile tutturdum .

EkremSen, valeo, d-devil, yakuzzza, deserter_23, DagustuN,
beğenmenıze sevindim.
kdrygz, sinekler az pişmiş olsun dimi Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
sx2 Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

züper lam
bende isterim
ama siyahhh Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

barış abi güzel olmuş keşana ne zaman gelcen gel artıkta şu k5 i Gülümsüyorum yakından görelim
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık
güzel olmuş
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerekeni msnden hallettik barıs abim!! sıkma canını az kaldı azzz Göz kırpıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emre_aras
Üye
Üye

Nereden: İZMiR

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden sanatsal bir çalışma elline sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
emre_aras Çevrimdışı emre_aras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlık.Ama gece far istediğin gibi göstermeyebilir ışığın gücü baya düşer.

Kısa mesafelerde pek etkilemez gözlerini ama uzun yolda baya bi etki yapar aynı olay benim başımada gelmişti.Ama yinede senin bileceğin bir şey Allah kaza bela vermesin.
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, kocaman bir afferim, Gülümsüyorum olmuş vallayi.... Bravo Bravo Bravo
benim arabayada lazım yaparmısın 2 tane ama......... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
yap dedik ama kaç paraya yaparsın,bilelim.. Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş
açık mavi bir cam daha hoş durabilir Bravo

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

estetik olarak çok şık duruyor, görüntüde de sıkıntı yoksa seri imalatı tutar bunun OK
Merak ettiğim montajını nasıl düşündün? Göbek oturmuş ama yanlardan açmış gibi. Plexy kullanmışsın sanırım güneşte çalışıp deforme olabilir, bilgin olsun. Yapıştıdrıysan orjinal fara zarar vermeden nasıl yaptın ?
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel de O CAMI ORADA DURDURMAZLAAAAAAAARR..
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 25.06.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmus ama suratlendikce fırlama sansı yok mu sence?? az bir boşluk bile yüksek süratte ucurabilir onu ve tehlikeli bence. dikkat et
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 25.06.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, Barışım şahin gözlüm; avımı seçer yoluma devam ederim diyorsun yani Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 25.06.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok hos olmus bence.fazla sırıtmamıs hatta yakısmıs bile.bunu diger renkli camlarlada deneyip motorlara farklı hava katsak tam super olur bence Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal