topiklerde silah resimleri cocuklara kotu ornek oluyorsa o zaman bende diger topiklerde sigara ve alkol icen insanlarin fotoraflarinin bulundugu topiklerin kaldirilmasini istiyorum. Zaten yasal olarak yasaklandi. Hadi bakalim simdi ne olacak.. Cocuklari koruyalim onlara kotu seyleri gostermiyelim... Kampanyayi başlatiyorum.. kitleyin topikleri...
Yapabilecen mi... Kişisel zevkleriniz icin topik kitleyin. sonrada cocuklar zarar gormesin diye o zirhin icine girin ne guzel beeee
farklı bir bakış acısı tartışmaya açık. _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
topiklerde silah resimleri cocuklara kotu ornek oluyorsa o zaman bende diger topiklerde sigara ve alkol icen insanlarin fotoraflarinin bulundugu topiklerin kaldirilmasini istiyorum. Zaten yasal olarak yasaklandi. Hadi bakalim simdi ne olacak.. Cocuklari koruyalim onlara kotu seyleri gostermiyelim... Kampanyayi başlatiyorum.. kitleyin topikleri...
Yapabilecen mi... Kişisel zevkleriniz icin topik kitleyin. sonrada cocuklar zarar gormesin diye o zirhin icine girin ne guzel beeee
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 489 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 26.06.2008 - 13:47 Mesaj konusu:
AABBCC, yeni üye olmana rağmen bu sitede kimleri tanıyıp tanımadığını bilmiyorum ama herkezi iyi tanırmış gibi ağır bir eleştiri yapmışsın kardeşim. biraz daha sarf ettiğin kelimeleri yumuşak seçersen daha güzel olur yorumların ve herkez senin yorumuna cvp yazar ama bu şekilde insanlarla didişirsin. _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
kingdoberman arkaaşım hala konusuyosun olayı bılmeden onun ıcın sussan bence daha iyi.ben burdan yetkılı kısılere seslendım senmısın yetkılısı bunanında hala zıplıyosun eline ne gecıyor anlamadım.bazı seyler ınsanın basına gelmeyınce anlayamıyo maaesef.onun için söz polimiğine girmek istemıyorum kimseyle.++hortlanmış mesajlarda ne oluyo oyle bırseymı var???ben yenı uye oldum okuyacam tabıkıde her mesajı her konuyu yorumumuda yazacam sorularımıda sorucam burda yanlışım varmı?
adin sanal bır olay olarak bakan kim ki buraya?burda yapılan organızasyonlar gezıler toplantılar bunların hangısıne kim sanal diyebilir.bızmde nıyetımız aranıza gırebılmek
kingdoberman arkaaşım hala konusuyosun olayı bılmeden onun ıcın sussan bence daha iyi.ben burdan yetkılı kısılere seslendım senmısın yetkılısı bunanında hala zıplıyosun eline ne gecıyor anlamadım.bazı seyler ınsanın basına gelmeyınce anlayamıyo maaesef.onun için söz polimiğine girmek istemıyorum kimseyle.++hortlanmış mesajlarda ne oluyo oyle bırseymı var???ben yenı uye oldum okuyacam tabıkıde her mesajı her konuyu yorumumuda yazacam sorularımıda sorucam burda yanlışım varmı?
adin sanal bır olay olarak bakan kim ki buraya?burda yapılan organızasyonlar gezıler toplantılar bunların hangısıne kim sanal diyebilir.bızmde nıyetımız aranıza gırebılmek
hangi toplantıya geldinde aramıza almadık ???
o zaman sanal olmayan arkadaşlarım bu çarşamba toplantıya gelirsin avrupa yakasında buluşma link aşağıda gelirsin konuşursun derdini anlatırsın bende buradan fazla zıplamam
anlamadığım bişey var siz konuşabiliyorsunuzda ben konuşunca neden zıplama oluyor
arkadaşlar bu konuya son kez yazıyorum BU KONU İÇERİSİNDE SONRAKİ YAZILAN MESAJLARIN HERHANGİ BİR YERİNDE KİNGDOBERMAN YAZAN OLURSA FENA BOZUŞURUZ... benimle konuşacak konusu olan adam gelsin buluşmaya konuşalım buda son sözümdür
hangi toplantıya geldinde aramıza almadık ???
o zaman sanal olmayan arkadaşlarım bu çarşamba toplantıya gelirsin avrupa yakasında buluşma link aşağıda gelirsin konuşursun derdini anlatırsın bende buradan fazla zıplamam
anlamadığım bişey var siz konuşabiliyorsunuzda ben konuşunca neden zıplama oluyor
arkadaşlar bu konuya son kez yazıyorum BU KONU İÇERİSİNDE SONRAKİ YAZILAN MESAJLARIN HERHANGİ BİR YERİNDE KİNGDOBERMAN YAZAN OLURSA FENA BOZUŞURUZ... benimle konuşacak konusu olan adam gelsin buluşmaya konuşalım buda son sözümdür
ben toplantıya geldimde almadınızmı dedım neyse arkadaşım sen işine bak ben işime...ayrıca ben kırıkkaledeyım 1 toplantı ıcınde oraya gelemem...zıplama olayıda su şekil oluyo ben burda yetkılilere seslenip biseyler soruyosam derdımı anlatıyosam ve onlardan cevap beklerken araya başka bırı gırıp yok şöyleydi böyleydı dıye gırıyosa ve bilmedıgı sey hakkında yorum yapıyosa bu benım tabırımde zıplama oluyo..vee bozusuruz mozusurz gereksiz kelimeler kullanman bile hoş değil ben forumda bozuşma nasıl olur pek bilmem.buda benım sözumdur arkadaşım...
şimdi hortlattık işte konuyu yine:)(öğreniyorum dimi? )
Siz nerde olduğunuz karıştırdınız sanırım... Burası forum... Forumda bir mesaj yaarsanız tüm forum üyelerinin bunu okuduğunu ve yanıt yazabileceğini kabul etmişsiniz sayılır... Siz eğer yetkililere bir şey sormak istiyorsanız Özle mesajı (ingilizcesi PM denilen Private Message'i kullanın...) O zaman kimse sizin tabirinizle atlayıp, zıplamaz... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Ante, yenı bır vaka daha işte sımdı senın bu mesajı yazmandaki amac nedır kı? private message deyıp bana inglizce ogretmeyemı calısman.yoksa sırf mualefet olmanmı yoksa benım tabırımle zıplamanmı anlayamadım:)senın sordugun sorunun cevabı bu başlıkta var zaten.o zaman bu başlıgın burda durmaması gerekmıyormu ozelden yazalım olsun bıtsın demi?bu baslık bir nevi bu tur olaylarda yetkılı kısılere seslenmek ve onlarda burda cevap verıyorlar bu soru topic kilitleme ile ilgili arkadaşım..be yenı bır topic açsam neden kitleniyor diye sence dahamı mantıklı?ve ben sorumu yetkılı kısılere sordum onlara yazdım burdan sende yetkılıysen o iş başka.ve nerde olduğumu karıştırmadım ama sen nerden oldugunu karıştırmış gibisin yada gercekten Kriptondansın:
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 15, 16, 17
17. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız