Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Alahım cıldırcam niye kitleniyorbu konulr mod lar ne yap cal

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Alahım cıldırcam niye kitleniyorbu konulr mod lar ne yap cal
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux demiş ki:
topiklerde silah resimleri cocuklara kotu ornek oluyorsa o zaman bende diger topiklerde sigara ve alkol icen insanlarin fotoraflarinin bulundugu topiklerin kaldirilmasini istiyorum. Zaten yasal olarak yasaklandi. Hadi bakalim simdi ne olacak.. Cocuklari koruyalim onlara kotu seyleri gostermiyelim... Kampanyayi başlatiyorum.. kitleyin topikleri...

Yapabilecen mi... Kişisel zevkleriniz icin topik kitleyin. sonrada cocuklar zarar gormesin diye o zirhin icine girin ne guzel beeee

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum farklı bir bakış acısı tartışmaya açık.

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AABBCC
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux demiş ki:
topiklerde silah resimleri cocuklara kotu ornek oluyorsa o zaman bende diger topiklerde sigara ve alkol icen insanlarin fotoraflarinin bulundugu topiklerin kaldirilmasini istiyorum. Zaten yasal olarak yasaklandi. Hadi bakalim simdi ne olacak.. Cocuklari koruyalim onlara kotu seyleri gostermiyelim... Kampanyayi başlatiyorum.. kitleyin topikleri...

Yapabilecen mi... Kişisel zevkleriniz icin topik kitleyin. sonrada cocuklar zarar gormesin diye o zirhin icine girin ne guzel beeee

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum tebrik ediyorum çok güzel yazmışsın

EDIT:VOLKAN
Başa dön
AABBCC Çevrimdışı AABBCC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AABBCC, yeni üye olmana rağmen bu sitede kimleri tanıyıp tanımadığını bilmiyorum ama herkezi iyi tanırmış gibi ağır bir eleştiri yapmışsın kardeşim. biraz daha sarf ettiğin kelimeleri yumuşak seçersen daha güzel olur yorumların ve herkez senin yorumuna cvp yazar ama bu şekilde insanlarla didişirsin.
L4n3T
Üye
Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kingdoberman arkaaşım hala konusuyosun olayı bılmeden onun ıcın sussan bence daha iyi.ben burdan yetkılı kısılere seslendım senmısın yetkılısı bunanında hala zıplıyosun eline ne gecıyor anlamadım.bazı seyler ınsanın basına gelmeyınce anlayamıyo maaesef.onun için söz polimiğine girmek istemıyorum kimseyle.++hortlanmış mesajlarda ne oluyo oyle bırseymı var???ben yenı uye oldum okuyacam tabıkıde her mesajı her konuyu yorumumuda yazacam sorularımıda sorucam burda yanlışım varmı?
adin sanal bır olay olarak bakan kim ki buraya?burda yapılan organızasyonlar gezıler toplantılar bunların hangısıne kim sanal diyebilir.bızmde nıyetımız aranıza gırebılmek
Başa dön
L4n3T Çevrimdışı L4n3T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingdoberman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.06.2008 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

L4n3T demiş ki:
kingdoberman arkaaşım hala konusuyosun olayı bılmeden onun ıcın sussan bence daha iyi.ben burdan yetkılı kısılere seslendım senmısın yetkılısı bunanında hala zıplıyosun eline ne gecıyor anlamadım.bazı seyler ınsanın basına gelmeyınce anlayamıyo maaesef.onun için söz polimiğine girmek istemıyorum kimseyle.++hortlanmış mesajlarda ne oluyo oyle bırseymı var???ben yenı uye oldum okuyacam tabıkıde her mesajı her konuyu yorumumuda yazacam sorularımıda sorucam burda yanlışım varmı?
adin sanal bır olay olarak bakan kim ki buraya?burda yapılan organızasyonlar gezıler toplantılar bunların hangısıne kim sanal diyebilir.bızmde nıyetımız aranıza gırebılmek

hangi toplantıya geldinde aramıza almadık ???
o zaman sanal olmayan arkadaşlarım bu çarşamba toplantıya gelirsin avrupa yakasında buluşma link aşağıda gelirsin konuşursun derdini anlatırsın bende buradan fazla zıplamam
anlamadığım bişey var siz konuşabiliyorsunuzda ben konuşunca neden zıplama oluyor
arkadaşlar bu konuya son kez yazıyorum BU KONU İÇERİSİNDE SONRAKİ YAZILAN MESAJLARIN HERHANGİ BİR YERİNDE KİNGDOBERMAN YAZAN OLURSA FENA BOZUŞURUZ... benimle konuşacak konusu olan adam gelsin buluşmaya konuşalım buda son sözümdür

http://www.motordelisi.com/ftopict-64834.html
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Başa dön
kingdoberman Çevrimdışı kingdoberman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
L4n3T
Üye
Üye

MesajTarih: 28.06.2008 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kingdoberman demiş ki:
L4n3T demiş ki:

hangi toplantıya geldinde aramıza almadık ???
o zaman sanal olmayan arkadaşlarım bu çarşamba toplantıya gelirsin avrupa yakasında buluşma link aşağıda gelirsin konuşursun derdini anlatırsın bende buradan fazla zıplamam
anlamadığım bişey var siz konuşabiliyorsunuzda ben konuşunca neden zıplama oluyor
arkadaşlar bu konuya son kez yazıyorum BU KONU İÇERİSİNDE SONRAKİ YAZILAN MESAJLARIN HERHANGİ BİR YERİNDE KİNGDOBERMAN YAZAN OLURSA FENA BOZUŞURUZ... benimle konuşacak konusu olan adam gelsin buluşmaya konuşalım buda son sözümdür

ben toplantıya geldimde almadınızmı dedım Gülümsüyorum neyse arkadaşım sen işine bak ben işime...ayrıca ben kırıkkaledeyım 1 toplantı ıcınde oraya gelemem...zıplama olayıda su şekil oluyo ben burda yetkılilere seslenip biseyler soruyosam derdımı anlatıyosam ve onlardan cevap beklerken araya başka bırı gırıp yok şöyleydi böyleydı dıye gırıyosa ve bilmedıgı sey hakkında yorum yapıyosa bu benım tabırımde zıplama oluyo..vee bozusuruz mozusurz gereksiz kelimeler kullanman bile hoş değil ben forumda bozuşma nasıl olur pek bilmem.buda benım sözumdur arkadaşım...
şimdi hortlattık işte konuyu yine:)(öğreniyorum dimi? ) Çok gülüyorum

http://www.motordelisi.com/ftopict-64834.html
Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 28.06.2008 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

L4n3T,

Siz nerde olduğunuz karıştırdınız sanırım... Burası forum... Forumda bir mesaj yaarsanız tüm forum üyelerinin bunu okuduğunu ve yanıt yazabileceğini kabul etmişsiniz sayılır... Siz eğer yetkililere bir şey sormak istiyorsanız Özle mesajı (ingilizcesi PM denilen Private Message'i kullanın...) O zaman kimse sizin tabirinizle atlayıp, zıplamaz...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
L4n3T
Üye
Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, yenı bır vaka daha işte sımdı senın bu mesajı yazmandaki amac nedır kı? private message deyıp bana inglizce ogretmeyemı calısman.yoksa sırf mualefet olmanmı yoksa benım tabırımle zıplamanmı anlayamadım:)senın sordugun sorunun cevabı bu başlıkta var zaten.o zaman bu başlıgın burda durmaması gerekmıyormu ozelden yazalım olsun bıtsın demi?bu baslık bir nevi bu tur olaylarda yetkılı kısılere seslenmek ve onlarda burda cevap verıyorlar bu soru topic kilitleme ile ilgili arkadaşım..be yenı bır topic açsam neden kitleniyor diye sence dahamı mantıklı?ve ben sorumu yetkılı kısılere sordum onlara yazdım burdan sende yetkılıysen o iş başka.ve nerde olduğumu karıştırmadım ama sen nerden oldugunu karıştırmış gibisin yada gercekten Kriptondansın: Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
17. sayfa (Toplam 17 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal