Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - pes doğrusu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

pes doğrusu

pes doğrusu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:25    Mesaj konusu: pes doğrusu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun bı kurye arkadasımı gordum hertarafı yara bere ıcınde kalmıs dedım bu ne hal kaza yaptım dedı ama motorsıkletıne bı baktım cızık yok megerse andız yanı hıkayeden kaza yapıp kaskodan para alma olayında kazanın dozunu ıı ayarlayamadıgı ıcın bu hale gelmıs uzulmedım bıle gecmıs oılsunda dewmedım aslında ser5efsızlık bu cocuga o motoru kaza yapması ıcın verenlerde bır gunluk makıne sevdasına az daha canından oluyomus cocuk bırde benden uyarı sakın ha sakın makıne kıralamayın kıraladıgınız makınelerın cogu bu andıaz olayından cıkma makıneler emın olun elınızde patlaması ıcın kıralıyolar zaten aman oyuna gelmeyın 50 ytl taksıtle alın bı can cın yınede tenezzul etmeyın bunlara
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaş laz mı ? Çok gülüyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.06.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, bence lazdır Delirdim

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne alaka
Başa dön
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olayı lazlığa indirme saçma geldi ... eminim ki bu yanılgıyı herkez yapabilir.para için canları harcayanlara binlerce lanet olsun Öfkeliyim Sinirlendim Öfkeliyim
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yine hakaret ediyoruz insanlara forum kurallarında gidelim bence..!!!! Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emre_aras
Üye
Üye

Nereden: İZMiR

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen kaç tane laz tanıyosun ki buracQ
arkadaş
Başa dön
emre_aras Çevrimdışı emre_aras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 25.06.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre_aras, kendimde laz'ım canım kardeşim.!!!!

Trabzon vakfikebir..!

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

ayrıca bu topic neden buraya acıldı ki ?
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.06.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ, ve depresif_motorcu, bende lazım ama benım herhangı bı yanlısmı gordunuzmu dostlar İstemiyorum oalyı boyle carpıklastırmayalım Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, arkadaşımız laz olduğu gibi forumda nice lazlar vardır.böle bencil şeyler yazmayalım OK
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 25.06.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben sadece Temel dursun fıkralarından yola çıkarak ufak bir şaka yaptım.Irk çılığa döndürmenin bi alemi yok.
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.06.2008 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buracQ demiş ki:
Ben sadece Temel dursun fıkralarından yola çıkarak ufak bir şaka yaptım.Irk çılığa döndürmenin bi alemi yok.

burak (kendı acımdan dıyorum )ırkcılıga falan dondurmuyorum tamam guzel dusunmusun ama o anda benım aklıma o gelmedı yalan yok sakaya bakarsak fena sayılmaz Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bokunu cıkarmıssınız helal olsun
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.49 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal