Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Siz hiç cennete gittinizmi? (Bol bol foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Siz hiç cennete gittinizmi? (Bol bol foto)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.06.2008 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum sabun olayı çok ıyı ilginç.

ben hobi olarek ugraşmıştım
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 25.06.2008 - 09:21    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deserter_23 demiş ki:
Kendi başına da gezmek zevkli olsa gerek ama resimler gerçekten süper paylaşımın için teşekkürler... Motordelisi Bravo

Grup sürüşleride hoştur fakat tek tabanca dağlara süzülmek ayrı bir haz ayrı bir mutluluk sağlıcakla....

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Hayabusa demiş ki:
Alperence abi gerçekten cennet gibi bir yer,hele o yemek masası,ayaklarınız suda,o masada insanın iştahı arttıkça artar Gülümsüyorum
Yemekler de ''Gel ye beni'' diyor yani,Allah'tan sabahın erken saatlerinde baktım canım bir şey istemiyor,artık konuyu 2. sayfadan takip ederim Dil çıkarıyorum
Hasan abinin de ismini çok andık kulakları çınlıyordur artık Çok gülüyorum Abi gezilerin daim olsun Çoook seviyorum

Eyvallah Ahmetciğim iyi dileklerin için çok sağol gönlüne sağlık Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Yildiz_27 demiş ki:
Alperence, cok keyıflı yolculuk olmus az kaldı bakalım ben de cıkıcam agustosda aksı bır durum olmassa gorusmek uzre saglıcakla kal Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo

Kardeş şimdiden sana iyi tatiller kazasız belasız bir yolculuk diliyorum elbette
başımın üzerinde yerin var görüşmek dileğiyle Bravo
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.06.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mukemmel kareler paylaşım için saol
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide arsuza gelicekin acaip güzel benim memleket
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 25.06.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, Abi görünüşe bakılırsa iyi eğlenmişin.Güzel gezi olmuş.Sayende motosikletle gideceğim yerler arasına hatay'ı da ekledim.Hasan Abiyi bulacam orada.Selamını söyleyecem.Yemekler hiç olmazsa beleşe gelir Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mtmrtmuho
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: qonya

MesajTarih: 25.06.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpper oLmuş abi Allah tekrarını nasip etsin Göz kırpıyorum
Başa dön
mtmrtmuho Çevrimdışı mtmrtmuho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 25.06.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, abicim senin gezilerin hepside birbirinden güzel oluyor allah neşeni bozmasın yine çok güzel bir gezi yapmışsın paylaşım için teşekkürler Bravo Alkışlıyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 25.06.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, vallahi abi müthiş bir gezi yapömışsın. Hele o yediğin kenefe yokmu bitirdin abi be bizi. Devamını bekleriz.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 25.06.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Reis emeğine sağlık.Güzel gezi olmuş.Kazasız belasız devamını bekleriz.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 25.06.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem bir gezi paylaşım için teşekkür ederiz... Bravo
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 11:30    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbrmusti demiş ki:
Alperence, Abi görünüşe bakılırsa iyi eğlenmişin.Güzel gezi olmuş.Sayende motosikletle gideceğim yerler arasına hatay'ı da ekledim.Hasan Abiyi bulacam orada.Selamını söyleyecem.Yemekler hiç olmazsa beleşe gelir Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

Emmmmmmmrin olur senin gardaş nedemek Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 52 saniye:

mtmrtmuho demiş ki:
süpper oLmuş abi Allah tekrarını nasip etsin Göz kırpıyorum

Eyvallah abi sağol Çoook seviyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

murat50 demiş ki:
Alperence, abicim senin gezilerin hepside birbirinden güzel oluyor allah neşeni bozmasın yine çok güzel bir gezi yapmışsın paylaşım için teşekkürler Bravo Alkışlıyorum

Sağol abi Allah razı olsun bellimi olur birgün kayseri yollarını resmederiz sağlıcakla kal Çoook seviyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

volkanoptik demiş ki:
Alperence, vallahi abi müthiş bir gezi yapömışsın. Hele o yediğin kenefe yokmu bitirdin abi be bizi. Devamını bekleriz.

Sağol gardaş birgün yolun Antep'e düşerse kendi ellerimle yaparım sana aynısından Çoook seviyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

atak07 demiş ki:
Reis emeğine sağlık.Güzel gezi olmuş.Kazasız belasız devamını bekleriz.

Eyvallah Kurban Allah sizlerede kaza bela göstermesin kal sağlıcakla Çoook seviyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

EmiRRhan demiş ki:
Muhteşem bir gezi paylaşım için teşekkür ederiz... Bravo

Eyvallah Çoook seviyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AYDEMİR
Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne ya kardeşim ayıp ayıp biz burda oturalım dişarıya cikamıyalım gezemıyelim sen kalk hataya git Ağlıyorum Ağlıyorum olacak işmi

abicigim eline koluna tekerine sağlik süper bir gezi olmuş sayende gitmiş görmüş kadar olduk en kısa zaman da oraları ziyaret edecegim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim seni seviyoruz abicigim Dans Dans Dans
Başa dön
AYDEMİR Çevrimdışı AYDEMİR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş geziniz özendik dogrusu
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yaşlı ve yorgun kalbinle nasıl dayandın o kadar yola hayret Şok oldum Şok oldum Şaka bi yana süper olmuş be hayali abi gezdigin yerlerin bir çogunu gördüm Yerleşim biraz dagınık şehir ufak ama süper bi manzaraya yayla evlerine sahip benim çok sevdigim bi şehir insanlarıda çok iyi Gülümsüyorum O virajlı dag yollarında neler çektigini anlıyorum gibi karaoglanla baya zor olur ama keyif almışsın içine sinmiş yane güsel Göz kırpıyorum Yolun hep açık olsun abi Rabbim seni ve tüm motorcu kardeşlerimi görünür görünmez kazadan esirgesin.Yüregine saglık mükemmel insan sefiyorum seni Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dans Dans Motordelisi Motordelisi
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok bomba gecmis sizin gezi ya Gülümsüyorum Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal