Tarih: 25.06.2008 - 09:21 Mesaj konusu: slm
deserter_23 demiş ki:
Kendi başına da gezmek zevkli olsa gerek ama resimler gerçekten süper paylaşımın için teşekkürler...
Grup sürüşleride hoştur fakat tek tabanca dağlara süzülmek ayrı bir haz ayrı bir mutluluk sağlıcakla....
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Hayabusa demiş ki:
Alperence abi gerçekten cennet gibi bir yer,hele o yemek masası,ayaklarınız suda,o masada insanın iştahı arttıkça artar
Yemekler de ''Gel ye beni'' diyor yani,Allah'tan sabahın erken saatlerinde baktım canım bir şey istemiyor,artık konuyu 2. sayfadan takip ederim
Hasan abinin de ismini çok andık kulakları çınlıyordur artık Abi gezilerin daim olsun
Eyvallah Ahmetciğim iyi dileklerin için çok sağol gönlüne sağlık
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Yildiz_27 demiş ki:
Alperence, cok keyıflı yolculuk olmus az kaldı bakalım ben de cıkıcam agustosda aksı bır durum olmassa gorusmek uzre saglıcakla kal
Kardeş şimdiden sana iyi tatiller kazasız belasız bir yolculuk diliyorum elbette
başımın üzerinde yerin var görüşmek dileğiyle _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Alperence, Abi görünüşe bakılırsa iyi eğlenmişin.Güzel gezi olmuş.Sayende motosikletle gideceğim yerler arasına hatay'ı da ekledim.Hasan Abiyi bulacam orada.Selamını söyleyecem.Yemekler hiç olmazsa beleşe gelir _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Kayıt: Oct 29, 2007 Mesajlar: 669 Nereden: Gebze - Kayseri
Tarih: 25.06.2008 - 10:25 Mesaj konusu:
Alperence, abicim senin gezilerin hepside birbirinden güzel oluyor allah neşeni bozmasın yine çok güzel bir gezi yapmışsın paylaşım için teşekkürler _________________ HONDA CBR 1100 XX SUPER BLACKBIRD
http://www.applebys-r-us.co.uk/bb/images/blackbird_spares.jpg
Tarih: 25.06.2008 - 11:30 Mesaj konusu: slm
cbrmusti demiş ki:
Alperence, Abi görünüşe bakılırsa iyi eğlenmişin.Güzel gezi olmuş.Sayende motosikletle gideceğim yerler arasına hatay'ı da ekledim.Hasan Abiyi bulacam orada.Selamını söyleyecem.Yemekler hiç olmazsa beleşe gelir
Emmmmmmmrin olur senin gardaş nedemek
Son Mesajdan 52 saniye:
mtmrtmuho demiş ki:
süpper oLmuş abi Allah tekrarını nasip etsin
Eyvallah abi sağol
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
murat50 demiş ki:
Alperence, abicim senin gezilerin hepside birbirinden güzel oluyor allah neşeni bozmasın yine çok güzel bir gezi yapmışsın paylaşım için teşekkürler
Sağol abi Allah razı olsun bellimi olur birgün kayseri yollarını resmederiz sağlıcakla kal
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
volkanoptik demiş ki:
Alperence, vallahi abi müthiş bir gezi yapömışsın. Hele o yediğin kenefe yokmu bitirdin abi be bizi. Devamını bekleriz.
Sağol gardaş birgün yolun Antep'e düşerse kendi ellerimle yaparım sana aynısından
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
atak07 demiş ki:
Reis emeğine sağlık.Güzel gezi olmuş.Kazasız belasız devamını bekleriz.
Eyvallah Kurban Allah sizlerede kaza bela göstermesin kal sağlıcakla
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
EmiRRhan demiş ki:
Muhteşem bir gezi paylaşım için teşekkür ederiz...
Eyvallah _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Tarih: 26.06.2008 - 11:19 Mesaj konusu:
bu ne ya kardeşim ayıp ayıp biz burda oturalım dişarıya cikamıyalım gezemıyelim sen kalk hataya git olacak işmi
abicigim eline koluna tekerine sağlik süper bir gezi olmuş sayende gitmiş görmüş kadar olduk en kısa zaman da oraları ziyaret edecegim seni seviyoruz abicigim
Bu yaşlı ve yorgun kalbinle nasıl dayandın o kadar yola hayret Şaka bi yana süper olmuş be hayali abi gezdigin yerlerin bir çogunu gördüm Yerleşim biraz dagınık şehir ufak ama süper bi manzaraya yayla evlerine sahip benim çok sevdigim bi şehir insanlarıda çok iyi O virajlı dag yollarında neler çektigini anlıyorum gibi karaoglanla baya zor olur ama keyif almışsın içine sinmiş yane güsel Yolun hep açık olsun abi Rabbim seni ve tüm motorcu kardeşlerimi görünür görünmez kazadan esirgesin.Yüregine saglık mükemmel insan sefiyorum seni _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız