Tarih: 25.06.2008 - 14:31 Mesaj konusu:
yeni başlıyorsan varsın motor sana küçük gelsin..sen küçük cc ile başla dostum..büyük cc alıp düştükten sonra kıymetı kalmaz..tecrübe para ile satın alınmıyor..zamanla kazanılıyor,o sebeple ben cbr yada ybr alman taraftarıyım..benm de boyum 1.84 m ve kılom da 85..ybr bana bıraz küçük kalıyo ama alışmak maksadıyla almıstım zaten..bu sıralar büyütmek için fırsat kolluyorum..muhtemelen sen de,aynı yollardan gececeksın..o yuzden gel sen beni dinle _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
250 lik ninja işini görür.2 yeni başlayan arkadasıma aldırdım gayet memnunlar Fiyat olarak kawesaki den beklenmeyen bir rakkam 10650 ytl bence uygun _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
dostum sımdı ne desek yalan olur.bu konularda yanı baslangıc motoru falan fılan dıye bırcok konu acıldı bakrsan bılgı sahıbı olursun.masallah allah saglık ıhhat versın boyun uzun.dusuk cc lıler oyuncak gıbı kalır altında.bence hem dusuk cc hem havalı olsun hemde kulanırken kaza ıhtımalım az olsun dersen cruser tercıh et derım.cruserın avantajları agır olması sebebıyle hem anı hızlanma olmaz,hem otobus kamton tırbulansından etkılenmez,hem canta vs aksesuarlarla yakısıklı durur dıkkat ceker kullanırkende sana zevk verır.boy pos olarakta sıkıntı cekmezsın.ayrıca motor fazla hız yapmayacagı ıcın rısk alma olayında azalır.kontrolun kolaylasır.sana tavsıye edecegım modelde regal raptor dd250-9b class modelıdır.sınıfında o fıyatta su sogutmalı tek motordur.ayrıca parca ve servısıde cok ıyı.butun parcaları stoklarında mevcut.mesela ben 183 cm boy ve 84 kıloyum.suan raptor kulanıyorum.resımlerı var.sıtede aratırsan gorrusun.ıkı ay oldu alalı.suana kadar hıc bır sorun yasamadım ve beklentımın uzerınde bır performans ve zevk alıyorum.
hadı hayırlı olsun.
ehliyetin var mi bilmiyorum
yoksa git al , sonra bir güvenli sürüs egitimine katil ,
boyuna posuna uygun bir motor al , 125 cbr gibi motorlarda rahat edemezsin kaza riskin artar,
500 cc ye kadar yolu var . SS olmadiktan sonra , sürüs egitimi aldiktan sonra , kilik kiyafeti tamamladiktan sonra ,gerisi sana ve Allaha kalmis ..
benin boy da 194cm. kilo 90 küsur . üstünde rahat edebilecegin bir motor al _________________ Übung macht den Meister
Kayıt: Jun 20, 2008 Mesajlar: 103 Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE
Tarih: 27.06.2008 - 03:11 Mesaj konusu:
gercekten cokkkk sagolunnn yw benim korktugumda simdik 1000rr a binip duvara vurmakta var koseyi donecem derken karizmayi cizmektense ufaktan baslimm daha hayirli olar dussemde yeni desinler dimi soyle 250 veya o aralar iyi olar sanirim dedikleriniz gibi
o yuzden ustalarima sorimm dedimmm gercektenn cokk sagolun insallah motorumu alicak ilk buraya koyacam fotolarini
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız