Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BANADA YARDIMMMMM :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BANADA YARDIMMMMM :)

BANADA YARDIMMMMM :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GT-250R hem havalı,hem motoruna göre hızlı.tam senlik. Bravo Dil çıkarıyorum
bu arada motora hava için bin tamamda kaskını falan çıkarma allah korusun ne olu ne olmaz. Göz kırpıyorum Bravo Bravo
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni başlıyorsan varsın motor sana küçük gelsin..sen küçük cc ile başla dostum..büyük cc alıp düştükten sonra kıymetı kalmaz..tecrübe para ile satın alınmıyor..zamanla kazanılıyor,o sebeple ben cbr yada ybr alman taraftarıyım..benm de boyum 1.84 m ve kılom da 85..ybr bana bıraz küçük kalıyo ama alışmak maksadıyla almıstım zaten..bu sıralar büyütmek için fırsat kolluyorum..muhtemelen sen de,aynı yollardan gececeksın..o yuzden gel sen beni dinle Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 cc den asagı alma goruntuyu kurtarır en azından Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xniperx, paran neye yetiyor,gözün hangisinde kalıyorsa onu al.boyunu da göz önünda bulundur.motosikletin üstünde emanet durmamakta önemli. OK
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, emanet gibi duran birinimi tanıyon ahmetim.. ? ? ?

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 lik ninja işini görür.2 yeni başlayan arkadasıma aldırdım gayet memnunlar Fiyat olarak kawesaki den beklenmeyen bir rakkam 10650 ytl bence uygun
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sımdı ne desek yalan olur.bu konularda yanı baslangıc motoru falan fılan dıye bırcok konu acıldı bakrsan bılgı sahıbı olursun.masallah allah saglık ıhhat versın boyun uzun.dusuk cc lıler oyuncak gıbı kalır altında.bence hem dusuk cc hem havalı olsun hemde kulanırken kaza ıhtımalım az olsun dersen cruser tercıh et derım.cruserın avantajları agır olması sebebıyle hem anı hızlanma olmaz,hem otobus kamton tırbulansından etkılenmez,hem canta vs aksesuarlarla yakısıklı durur dıkkat ceker kullanırkende sana zevk verır.boy pos olarakta sıkıntı cekmezsın.ayrıca motor fazla hız yapmayacagı ıcın rısk alma olayında azalır.kontrolun kolaylasır.sana tavsıye edecegım modelde regal raptor dd250-9b class modelıdır.sınıfında o fıyatta su sogutmalı tek motordur.ayrıca parca ve servısıde cok ıyı.butun parcaları stoklarında mevcut.mesela ben 183 cm boy ve 84 kıloyum.suan raptor kulanıyorum.resımlerı var.sıtede aratırsan gorrusun.ıkı ay oldu alalı.suana kadar hıc bır sorun yasamadım ve beklentımın uzerınde bır performans ve zevk alıyorum.
hadı hayırlı olsun. Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cavusoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ninja 250 Bravo
Başa dön
cavusoglu Çevrimdışı cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adin, hemde çok iyi tanıyorum. Çok gülüyorum RR ların piri,gazcıların şahı,erkek güzeli biri.o varken ozze&venue ye gitmiyorum. Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetin var mi bilmiyorum
yoksa git al , sonra bir güvenli sürüs egitimine katil ,
boyuna posuna uygun bir motor al , 125 cbr gibi motorlarda rahat edemezsin kaza riskin artar,
500 cc ye kadar yolu var . SS olmadiktan sonra , sürüs egitimi aldiktan sonra , kilik kiyafeti tamamladiktan sonra ,gerisi sana ve Allaha kalmis ..

benin boy da 194cm. kilo 90 küsur . üstünde rahat edebilecegin bir motor al
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, benim anladığım kişiyse 1000 rr aldı kendine Bravo
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekr, onu 1000RR kesmez,hayabusa alacak yakında. Dil çıkarıyorum
Başa dön
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 26.06.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

loriss,
Alıntı:

tecrübe para ile satın alınmıyor..zamanla kazanılıyor
çok doğru bir söz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
xniperx
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 27.06.2008 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten cokkkk sagolunnn yw benim korktugumda simdik 1000rr a binip duvara vurmakta var koseyi donecem derken Çok gülüyorum karizmayi cizmektense ufaktan baslimm daha hayirli olar dussemde yeni desinler dimi soyle 250 veya o aralar iyi olar sanirim dedikleriniz gibi Çok gülüyorum

o yuzden ustalarima sorimm dedimmm gercektenn cokk sagolun Gülümsüyorum insallah motorumu alicak ilk buraya koyacam fotolarini Delirdim
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delioglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mardin

MesajTarih: 27.06.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyusung 250 r en iyisi
Başa dön
delioglu Çevrimdışı delioglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal