Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5324 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 25.06.2008 - 14:33 Mesaj konusu:
İstanbul Anadolu yakası Bostancı - Kartal sahil yolunda iki şeridi ayıran ortadaki çimenlikve ağaçlık alanı yeni bir fıskiye sistemi ile suluyorlar, ve bu sistemede sol iki şerit tamamen ıslak ve yer yer su çukurları var ve bazı gerzekler (dün başıma geldi) arabasını ıslatmamak için garip risklere girip başka şeritlerdeki araçlarıda tehlikeye sokuyorlar aman dikkat. Sulama+ su çukurundan kaçan araçlara dikkat edin. _________________ Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Tarih: 25.06.2008 - 14:51 Mesaj konusu:
Su tekerlekler için çok tehlikeli gerçekten : (
Yağmurun yağmaya başlağı illk 5-10 dk de çok tehlikeli. Her tarafı havuz gibi yapsa o kadar kötü olmuyor ama ilk 5 dk jilet gibi oluyor yerler dikkat etmek lazim
HalilRR, abi çok güzel bi konuya değilmişsin,bende yıllarca çim sulama adı altında asfaltı sulayan belediyelerimizin amaçlarını anlamış değilim.Yolların ne uzadığı var ne genişlediği.Küresel ısınma diyoruz, kuraklık diyoruz ama bazılarında eşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeek kafası var demek anlamıyor (çaksakda girmez onların kafalarına) hala inatla yolu suluyor. Gerçi o yolu sulayan salakların salak olmaktan başka bi suçu yok ama, siz gene benim gibi yapın ya annesiyle alakalı şeyler söyleyin yada fiziksel temasta bulunmaktan kaçınmayın.Belki birdahaki seferi asfaltı sularken düşünür.... _________________
Tarih: 25.06.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
volkankurul, bu işleri biliçsiz kişilere bırakılmasından dolayı böyle oluyor yani su sıkıntısı. Belediyelerin kota koyması lazım her eve. O zaman bak kimse yollara fazladan bir damla bile su atamaz yalan mı
çöp arabasını öle bi yanaştırıyorki çöp alırken yolun ortasına saten o koku rügarın etkisiyle yüzünede çarpıyo.sağdan sıyrılıyım diosun hareket ediyo ilk yol dönüşüne kadar arkadsından gitmek zorunda kalıyosun.!!
bu belediyenin sinek ilaçlama arabalarınada ayrı bi sinir oluyom saten 2 gün öksürüyom onu cigerlerime çektiğim zaman _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7126 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 25.06.2008 - 15:39 Mesaj konusu:
volkankurul, Senin temasta bulunmana bile gerek yok kardeşim. Dar bir body varken içinde, montu çıkarman yeterli _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Necromanger, yo walla bizim belediye kararlı bu asfalt sulama konusunda.Cahil adam hortumu biyere koyuyor ondan sonra sigarayayı da yakıyor ohhhh sular taşsın sağdan soldany yola, umrundamı dünya.Onu da geç otomatik sulamaları neden en kenarda ve neden yolu ıslatacak şekilde.Buda bi merak konusu tabi. HalilRR, yok abi şiddete karşıyım ama; adam senin hayatına kastecek yolu ıslatacak sende eywallah diyeceksin, kesinlikle olmaz.Herkes insan hayatını bukadar hafife alırsa, ince bi çizgide yaşayan bizlerin çokfazla şansı kalmaz. _________________
yav adamlar yolu islatsa hadi bir yere kadar onada raziyim. Gecen sene hic unutmuyorum adam hortumu direkt benim uzerime tutarak beni islatmisti neye ugradigimi sasirdim. Ama keskin nisanciymis o tazzikli su ile direkt kaskimdan vurmustu hic unutmuyacagim bir olaydir.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7126 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 25.06.2008 - 17:20 Mesaj konusu:
mindstorm, Ben yolu ıslatmasından sa beni ıslatmasını tercih ederim. O sıcaklarda iyi gelmiştir canımmm _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
bu konunun açıldığı iyi oldu.bizim burda da tam viraj içinde çeşmeden taşan su yüzünden bende viraja yavaş girmek zorunda kalıyorum.ama ne kadar yavaşta girsem lastiklerde çok azda olsa kayma oluyo.gerçi ben bu duruma alışmış olsamda yabancılar için büyük tehlike _________________ www.pamukemlak.com
Bu oaly scooter'lerde acayip fazla oluyo.zellikte ılak zeminde arka frene dokandığınız an motor başlıyo kaymaya o yüzden ıslak zemine gelmeden kuru yerde yavaşlayalım ve ıslak zeminden sağ sol yapmadan direk geçelim _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız