Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Akşamları Çimlerden Yollara Sızan Sular...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Akşamları Çimlerden Yollara Sızan Sular...

Akşamları Çimlerden Yollara Sızan Sular...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında sabaha karşı belediye tarafından düzenlice sulansa daha iyi olurdaa nerdeee İstemiyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul Anadolu yakası Bostancı - Kartal sahil yolunda iki şeridi ayıran ortadaki çimenlikve ağaçlık alanı yeni bir fıskiye sistemi ile suluyorlar, ve bu sistemede sol iki şerit tamamen ıslak ve yer yer su çukurları var ve bazı gerzekler (dün başıma geldi) arabasını ıslatmamak için garip risklere girip başka şeritlerdeki araçlarıda tehlikeye sokuyorlar aman dikkat. Sulama+ su çukurundan kaçan araçlara dikkat edin.
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyarın için tşkler abi Bravo Bravo Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın halil başkan tşk Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Su tekerlekler için çok tehlikeli gerçekten : (
Yağmurun yağmaya başlağı illk 5-10 dk de çok tehlikeli. Her tarafı havuz gibi yapsa o kadar kötü olmuyor ama ilk 5 dk jilet gibi oluyor yerler dikkat etmek lazim Üzgünüm
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, abi çok güzel bi konuya değilmişsin,bende yıllarca çim sulama adı altında asfaltı sulayan belediyelerimizin amaçlarını anlamış değilim.Yolların ne uzadığı var ne genişlediği.Küresel ısınma diyoruz, kuraklık diyoruz ama bazılarında eşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeeeeeeeek kafası var demek anlamıyor (çaksakda girmez onların kafalarına) hala inatla yolu suluyor. Gerçi o yolu sulayan salakların salak olmaktan başka bi suçu yok ama, siz gene benim gibi yapın ya annesiyle alakalı şeyler söyleyin yada fiziksel temasta bulunmaktan kaçınmayın.Belki birdahaki seferi asfaltı sularken düşünür.... Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, bu işleri biliçsiz kişilere bırakılmasından dolayı böyle oluyor yani su sıkıntısı. Belediyelerin kota koyması lazım her eve. O zaman bak kimse yollara fazladan bir damla bile su atamaz yalan mı Gülümsüyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep belediyenin düzensizliği...!!!

çöp arabasını öle bi yanaştırıyorki çöp alırken yolun ortasına saten o koku rügarın etkisiyle yüzünede çarpıyo.sağdan sıyrılıyım diosun hareket ediyo ilk yol dönüşüne kadar arkadsından gitmek zorunda kalıyosun.!! Öfkeliyim

bu belediyenin sinek ilaçlama arabalarınada ayrı bi sinir oluyom saten 2 gün öksürüyom onu cigerlerime çektiğim zaman Sinirlendim Sinirlendim

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, Senin temasta bulunmana bile gerek yok kardeşim. Dar bir body varken içinde, montu çıkarman yeterli Çok gülüyorum Çok gülüyorum
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Necromanger, yo walla bizim belediye kararlı bu asfalt sulama konusunda.Cahil adam hortumu biyere koyuyor ondan sonra sigarayayı da yakıyor ohhhh sular taşsın sağdan soldany yola, umrundamı dünya.Onu da geç otomatik sulamaları neden en kenarda ve neden yolu ıslatacak şekilde.Buda bi merak konusu tabi. Gülümsüyorum
HalilRR, yok abi şiddete karşıyım ama; adam senin hayatına kastecek yolu ıslatacak sende eywallah diyeceksin, kesinlikle olmaz.Herkes insan hayatını bukadar hafife alırsa, ince bi çizgide yaşayan bizlerin çokfazla şansı kalmaz.
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav adamlar yolu islatsa hadi bir yere kadar onada raziyim. Gecen sene hic unutmuyorum adam hortumu direkt benim uzerime tutarak beni islatmisti neye ugradigimi sasirdim. Ama keskin nisanciymis o tazzikli su ile direkt kaskimdan vurmustu hic unutmuyacagim bir olaydir.
Başa dön
mindstorm Çevrimdışı mindstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mindstorm, Ben yolu ıslatmasından sa beni ıslatmasını tercih ederim. O sıcaklarda iyi gelmiştir canımmm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konunun açıldığı iyi oldu.bizim burda da tam viraj içinde çeşmeden taşan su yüzünden bende viraja yavaş girmek zorunda kalıyorum.ama ne kadar yavaşta girsem lastiklerde çok azda olsa kayma oluyo.gerçi ben bu duruma alışmış olsamda yabancılar için büyük tehlike İstemiyorum
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu oaly scooter'lerde acayip fazla oluyo.zellikte ılak zeminde arka frene dokandığınız an motor başlıyo kaymaya o yüzden ıslak zemine gelmeden kuru yerde yavaşlayalım ve ıslak zeminden sağ sol yapmadan direk geçelim Bravo Bravo

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal