Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6186 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 25.06.2008 - 01:05 Mesaj konusu:
On7_li demiş ki:
crazy_81, canın sıkılsa ne olur söylermisin?
Senin gibi bebelerle polemiğe girmiyorum, git kumda oyna sen. Basitsin esiksin bayağısın, muhatabım değilsin.
Söylediklerini kaale almıyorum, git önce aile terbiyesi al.
en adi benzin o istasyonlarda sakın almayın aldırmayın birde kalitesiz benzin satmaları yetmiyormuş gibi 10 ytlden aşağı vermiyorlarmış tabi birkere alan birdaha almaz bu yüzdende adamlar satabildiği en yuksek fiyata satacaklar benzini
Kayıt: Jun 04, 2008 Mesajlar: 443 Nereden: İstanbul/İkitelli/Mehmet Akif Mah.
Tarih: 25.06.2008 - 13:38 Mesaj konusu:
bakın po bındıgınız Ucaktada var İett de de var savas ucagındada var herseyde var po yıllık kazancı varya tahmın edemeye
cenız kadr merak etemyın o nun en kucuk gelır yer kara yolları encok kazanc yollcu ucakları ve bındımız İeTTler meraketmeyın 5 10 ytl ye kımse fakır veya zengın olmuyor topıc yersız
yaaa hepiniz bilinçsiz konuşuyonuz benzin nerden alınıyo nerde satılıyor biliyonuzmu opetin benzini y,i diyonuz opet benzinini tüpraş tan sarıyor a pet ordan sarıyor moil ordan akpet yani hepsi aynı benzini satıyor acayip acayip konuşuyonuz bilmeden konuşmayın butun askeriyeler devat resmi arçlar hepsi petrol ofisi den kulanıyor senin aldıgın 10 ytl lik ben vermiyolar diyon alma kardeşim 10 ytl nin altında benzin git pompacıya söyle o sana 10 ytl verir gereksiz bilinçsiz konuşmalar yapıyonuz petrol ofisi fiyatlarında hiç indirim yapmıyan biyer toplu satışlarda ama o pet yüde 15 indiririm yapıyor bu mu büyüklügü bitane askeriyeye girsin bakalım başka petrol şirketi bilip bilmeden konuşmayın gereksizi muhabtte girmeyin bunu konuşacak isan zaten 10 ytl benzin alamadım diye bukadar yagar ypmaz bizde ponun istasyonu var bir litere bile benzin satılıyor yalan yalan yanlış konuşmayın _________________
Tarih: 25.06.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
Alıntı:
aaa hepiniz bilinçsiz konuşuyonuz benzin nerden alınıyo nerde satılıyor biliyonuzmu opetin benzini y,i diyonuz opet benzinini tüpraş tan sarıyor a pet ordan sarıyor moil ordan akpet yani hepsi aynı benzini satıyor acayip acayip konuşuyonuz bilmeden konuşmayın butun askeriyeler devat resmi arçlar hepsi petrol ofisi den kulanıyor senin aldıgın 10 ytl lik ben vermiyolar diyon alma kardeşim 10 ytl nin altında benzin git pompacıya söyle o sana 10 ytl verir gereksiz bilinçsiz konuşmalar yapıyonuz petrol ofisi fiyatlarında hiç indirim yapmıyan biyer toplu satışlarda ama o pet yüde 15 indiririm yapıyor bu mu büyüklügü bitane askeriyeye girsin bakalım başka petrol şirketi bilip bilmeden konuşmayın gereksizi muhabtte girmeyin bunu konuşacak isan zaten 10 ytl benzin alamadım diye bukadar yagar ypmaz bizde ponun istasyonu var bir litere bile benzin satılıyor yalan yalan yanlış konuşmayın
Ben askeri araç kullanmıyorum ya da makam araçlarına da binmiyorum. Uçaklarında depolarına ne koyduğu beni ilgilendirmiyor.
PO nun senelik cirosu diğerlerinden 100 kat daha fazla da olabilir. Ama bu PO nun Karayollarında satışa sunduğu benzinin kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bugüne kadar PO benzininin kaliteli olduğunu söyleyen bir otomobil sahibi ya da motosiklet kullanıcısı duymadım. Kamyoncular kullanıyor genelde
Tarih: 25.06.2008 - 14:59 Mesaj konusu:
Ha bak yanlış da anlaşılmasın kimyasal yapısını incelemedim elbette onun hakkında birşey söylemek istemem ama pis benzini yani motorların arabaların bile heryeri tıkanıyor sonra sök temizle uğraşıyoz. Adam gibi arıtmasını yapmıyorlar herhalde.
Benim bildiğim o petrol kamyonlarında bölmeler oluyor arıtma, temizleme işlemi yapılıyor. Yanlışsa söyleyin işin içindeymişsiniz daha iyi bilirsiniz.
Che mesaj kasmana gerek yok arkadaşım orda bilmem ne kadar mesajın olunca saygın bir üye olacağını sanıyorsan...
Varsa motosiklet hakkında engin bilgilerin onları paylaş saygın olmak istiyorsan forumde eğer.
En son Necromanger tarafından 25.06.2008 - 15:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
petrol ofisinin benzini pis olması çok zor petrol istasyonun depoları eskiyle kazanda çürüme oluyor o pislik yapıyor ama ooda 6 ayda bir temizleme zornlulugu var taşıma yapan kamyonlar her ay petrol ofisi tarafından konturol ediliyor sadece istasyonda benzin pompadan çıkanakadar 3 tane filitreden geçiyor ben motoruma arabama po dan benzin koyuyorum bende neden bişey olmuyor sen o pet demişsin emin ol o pet çok kötü shell lin benini çok güzel ama mazottada petrol ofisi çok güzel bide sadece sheel ve petrol ofisinin ayrı dolum tesii var geri kalan butun şirketler aynı yerden alıyolar benzini buna o pette dahali ha ak petten almışsın ha o petten yani _________________
Tarih: 25.06.2008 - 15:16 Mesaj konusu:
O halde bir sorun olmaması lazım. Ama birgün yolun Bursa'ya falan düşerse ilçelerinden geçersen özellikle bir PO ya uğra belki hak verirsin.
Herhalde benzinliklerin depolarıyla da alakalı o zaman yine.Ortam koşullarından dolayı
Neyse işte dediğim gibi birgün uğrarsanız eğer söylersiniz,yorumuzunu yaparsınız
arkadaşlar Dostbeyin dedigine kulak verin,bütün benzinlerin geldigi yer aynı yerdir,yakıt geldikten sonra bazı şeyler istasyon sahibinin insafına veya hırsına kalmıştır.bu nedenle a istasyonunun benzini iyi b nin ki kötü diyemeyiz.
burada marka korumak adına firmalarda elinden geleni yapmalı,kontrol mekanizmasına daha bir işlerlik kazandırmalı. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız