Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm...

CBF 150 Kadranında 155 Km Gördüm...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, isttttttt abi ben korkmaya basladım bu cıbırcılar basmasın bızı ben korkarım yanımda ulturapırıma getırmem lazım buyuk boy ama Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende anlamıyorum şu küçük motorlara niye bu kadar gereksiz kadran koyuyorlar Üzgünüm
Sürücülerin yapacağı upgrade'leri hesaba koyuyolar herhalde Dil çıkarıyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haLa güLüyorum Delirdim Delirdim
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanyali_okan, bırak yokuş aşağıyı cbf yi uçurumdan atsan 140 görmez benimki artık 120 yi geömiyo yavv Beğenmedim Üzgünüm
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tipik bir metehan başlığı Çok gülüyorum

bir keresinde de bende CBF250 varken kendi motoruna 130 yaptırıcam derken az daha patlıyodu Çok gülüyorum İstemiyorum
CBF150
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Metehan ne iş bende bu adam nerelere kayboldu niye uzaklaştırıldı derken burdan çıktın.Hayrola ne işin var senin burda
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, sevgili abiciğim, cbf 150 lerin kralısın sen, gel beni dinle sen de 500 lük bir motosiklet al, korkma, çünkü bu aletler insanoğlu kullanabilsin diye yapılıyor. 150 ile 500 arasındaki fark ne biliyor musun, direksiyon turunun küçük hacimlerde fazla olması, başka hiç bir zorluk çekmezsin aksine şehir içi kullanımı için iddia ediyorum 500 cc motosiklet 125-150 cc den çok daha kolay, nerden mi biliyorum; 50.000 km honda titan 24.000 km ybr kullandım, ve geçen yıl suzuki gs 500 aldım. 25.000 km dir de 500 cc kullanıyorum. sen de istanbuldasın, e-5 e çıkınca 125-150 cc ağlamaya başlıyor önünde 80 le giden arabayı geçmek için 3 kere düşünüyorsun çünkü 80 den 90 a çıkmak nedir bilirim küçük hacimde, 500 lük motorda hangi viteste olursan ol gazı açman ile arabaları geçmen bir oluyor, arada sıkışma gibi derdin yok.125-150cc ile TEM e çıkmak ayrı bir intihar şekli sol şeride çıkmak akıl karı değil orta şeritte yol vermiyorlar en sağ kamyoncuların kurtlar sofrası, uzun yol desen motor gidiyor sen bitiyorsun. yakıt konusu belki de sizi en çok korkutan şeydir ama 110-120 km ile sürersen 125 ykr yakıyor, ybr varken o da 100-110 gidince 110 ykr yakıyordu, yani 500 cc ile 125 cc hızında gidersen zaten 125 kadar yakıyor. yaşım 23, mobilette den goldwinge, cbr 125 ten 1000 rr a, xt 125 ten gs 1200 e kadar sürmediğim motosiklet kalmadı diyebilirim, 500 cc motosikletin amacına her anlamda hizmet eden bir motosiklet, ekonomi, konfor, uzun yolda yeterli hız, dragda 4 çeker arabalarla bile dalga geçme, 500 cc iyidir diyorum. ikinci el alırsın temizinden, arkana bakmadan yola çıkarsın.Allah kısmet ederse 20 gün sonra İstanbul-Mersin yapacağım, şöyle düşünüyorum 125 cc olsa gitmezdim büyük ihtimal SS olsa benzinden korkardım. İstediğin zaman görüşüp sana motosikletimi kullandırabilirim, ozman gerçekten ne demek istediğimi anlarsın. saygılar sevgili abiciğim
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DoggyMania
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sana en iyi Er6-N gider hem az yakıo hem cok kacıo tam sana gore bnm tavsiyem Er6-N alman olur herhalde cunku belli sen 150likten baymısın biraz değişiklik iyi gelicek sana Gülümsüyorum

0 rh (+)
Başa dön
DoggyMania Çevrimdışı DoggyMania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metehan abi vespa tvs kapısması var gelsene topıge Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han abi cbr lara laf soylemesek hanı Bravo
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mondializzet100
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alemsin abi bence sana gt650 comet alalım Bravo
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoggyMania, avatar super olmus Çok gülüyorum
was just a frieght train comin' your way...
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibrahim42
Üye
Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo Bravo

Son Mesajdan 27 saniye:

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum kadra nerdeyse ters olcak yafff
Başa dön
ibrahim42 Çevrimdışı ibrahim42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 25.06.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitbulleren, Bravo

CheGUEVARA, Bravo

EkremSen, sizin tuzunuz kuru tabi...makinalarınız cirlop...oh bu dünya size güzel...bas uza kapat soldan yollar sizin... Üzgünüm bizim canımız sıkılır tabi... Ağlıyorum 90-100 le tın tın...makina alcak durum yok...napalım abi geyiğe vurduk artık... Ağlıyorum

BRSCN38, Bravo

EROLL88, abi eve yeni geldim ..bakayım nerde ...VESPA nası tokatladı bizi Kıyıköyde kanka...aboo...arı gibi gidiyo valla...AYTUĞ pikopata bağlamış köklüyo...yav çocuk şeyi kadar lastikle nası uzuyo o makina çözemedim...

DEVIL88, kanka cıbır bizi havada karada yer...buna emin ol... Bravo bizim makinalar yalan...senin apacide beni ham yapar... Dil çıkarıyorum büyük balık küçük balığı yer abi olay bu... Gülümsüyorum

CheGUEVARA, Bravo

Necromanger, aynen öyle...bizi ayakta öpüp kandırıyorlar...yahu niye 140 da bitmemiş o kadran...dimi...ya ben bunu Hondaya mail atayım bakalım ne cevap vericekler...harbi ya kafam takıldı... Gülümsüyorum

Y-Z-F, Bravo

xenophobic, 120 ye sabitliyorum...o sorun değilde işte dediğin gibi bi Everest tepesinden aşağıya salsak 250 yapar artık... Gülümsüyorum

d-devil, mete han öpsün seni...fazer aldında adammı oldun len kereste... Delirdim Dil çıkarıyorum 1 aydan satıcan işte kuzu kuzu...yola gelicen...mete han kankinin sözü hadis gibidir...dinlersen kazanırsın... Gülümsüyorum artık binicen Bahçelievlerden otobosa o kalabalıkta milletin ter ve nefes kokularıyla birlikte işe gidersin...ama akşam dönüşte dikkat et fordculara...mazallah... Delirdim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum ağlıcan olm ağlıcannn...fazerli son ayın bu...1 Ağustosta o makina gider... Gülümsüyorum

o gün harbiden mercedese çakıyodum...olm ben eski mobiletciyim...frensiz mobiletle gezmiş adamım...Allaha şükür bi şekilde yırtıyoruz....ama o gün yusuf yusuf moduna girdim kabul...geçen Pazar sabahı grup gezisinde yine patlıyodum kanka..yok abi ben şerbetliyim galiba...nası kurtardım görmelisin... Üzgünüm

CBF150, 1 Ağustoa 2005 te hem MT ye hem buraya üye oldum...burdada namımız yürür...müridlerim beni heryerde bulur...Skull benim için biraz burnu sürtsün demiş .. Gülümsüyorum

hayabusa2785, vay kardeşim...eyvallah samimi duyguların için teşekkürler...kesinlikle haklısın...ama abi inan hani küçükken tepe biyerden denize balıklama atlamak istersin tedirgin olursun atlayamazsın ya işte öyle bişey...yani bir kere büyük cc ye geçsem tadını alsam tamam ama inan ben böylede mutluyum...abi insanoğlunun 2 tekerlek üzerinde 120 üzerinde gitmesini anlayamıyorum...yani aklım almıyor...abi korkuyorum ya...taam 40 lada ölebilirim ama belkide baba olduğumdan arkamda bırakacağım insanları düşündükce en iyisi almamak diyorum...6000 ytl ye er 5 alırım en kötü ihtimal beni yine tatmin eder ama inanki gözüm yok...benzin paras bir yana...aha d devil var kanki...fazerine 50 gaymelik benzin atıyor 230 km gidiyor abi fazer alıp neden 110-120 il egideyim dimi birde bu var...ben 40 gaymeye 400 gitmeye alışmışım...benim maksimumum 120...oda yeter bana...abi ben galiba scootera dönücem ...

Huzur SCOOTER da... Delirdim zaten birazdan almayı düşündüğüm iki modelle alakalı topik açıcam...sağol alakan için... Bravo saygılar...sevgiler... Bravo

DoggyMania, kanka haklısın inan...tam benlik...aslında şeytan diyokii... Üzgünüm Bravo

deathalone, yav sizde çok hassassınız...cbr apaçiyide yer cbfyide...no problema... Bravo

mondializzet100, abi fiyatları çok uygun ama işte scooter diyorum artık... Bravo

ibrahim42, Gülümsüyorum

Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."
Başa dön
mete_han Çevrimdışı mete_han Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal