Kayıt: Jul 14, 2006 Mesajlar: 166 Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE
Tarih: 25.06.2008 - 14:47 Mesaj konusu:
mete_han, isttttttt abi ben korkmaya basladım bu cıbırcılar basmasın bızı ben korkarım yanımda ulturapırıma getırmem lazım buyuk boy ama _________________ tvs _apache BaSKaSı YaLaN 17000 Km
Tarih: 25.06.2008 - 15:48 Mesaj konusu:
tipik bir metehan başlığı
bir keresinde de bende CBF250 varken kendi motoruna 130 yaptırıcam derken az daha patlıyodu _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Metehan ne iş bende bu adam nerelere kayboldu niye uzaklaştırıldı derken burdan çıktın.Hayrola ne işin var senin burda _________________ HERŞEY MOTOR TUTKUSU GİBİ SONSUZA DEK SÜRSE...
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 25.06.2008 - 16:26 Mesaj konusu:
mete_han, sevgili abiciğim, cbf 150 lerin kralısın sen, gel beni dinle sen de 500 lük bir motosiklet al, korkma, çünkü bu aletler insanoğlu kullanabilsin diye yapılıyor. 150 ile 500 arasındaki fark ne biliyor musun, direksiyon turunun küçük hacimlerde fazla olması, başka hiç bir zorluk çekmezsin aksine şehir içi kullanımı için iddia ediyorum 500 cc motosiklet 125-150 cc den çok daha kolay, nerden mi biliyorum; 50.000 km honda titan 24.000 km ybr kullandım, ve geçen yıl suzuki gs 500 aldım. 25.000 km dir de 500 cc kullanıyorum. sen de istanbuldasın, e-5 e çıkınca 125-150 cc ağlamaya başlıyor önünde 80 le giden arabayı geçmek için 3 kere düşünüyorsun çünkü 80 den 90 a çıkmak nedir bilirim küçük hacimde, 500 lük motorda hangi viteste olursan ol gazı açman ile arabaları geçmen bir oluyor, arada sıkışma gibi derdin yok.125-150cc ile TEM e çıkmak ayrı bir intihar şekli sol şeride çıkmak akıl karı değil orta şeritte yol vermiyorlar en sağ kamyoncuların kurtlar sofrası, uzun yol desen motor gidiyor sen bitiyorsun. yakıt konusu belki de sizi en çok korkutan şeydir ama 110-120 km ile sürersen 125 ykr yakıyor, ybr varken o da 100-110 gidince 110 ykr yakıyordu, yani 500 cc ile 125 cc hızında gidersen zaten 125 kadar yakıyor. yaşım 23, mobilette den goldwinge, cbr 125 ten 1000 rr a, xt 125 ten gs 1200 e kadar sürmediğim motosiklet kalmadı diyebilirim, 500 cc motosikletin amacına her anlamda hizmet eden bir motosiklet, ekonomi, konfor, uzun yolda yeterli hız, dragda 4 çeker arabalarla bile dalga geçme, 500 cc iyidir diyorum. ikinci el alırsın temizinden, arkana bakmadan yola çıkarsın.Allah kısmet ederse 20 gün sonra İstanbul-Mersin yapacağım, şöyle düşünüyorum 125 cc olsa gitmezdim büyük ihtimal SS olsa benzinden korkardım. İstediğin zaman görüşüp sana motosikletimi kullandırabilirim, ozman gerçekten ne demek istediğimi anlarsın. saygılar sevgili abiciğim _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
abi sana en iyi Er6-N gider hem az yakıo hem cok kacıo tam sana gore bnm tavsiyem Er6-N alman olur herhalde cunku belli sen 150likten baymısın biraz değişiklik iyi gelicek sana _________________ 35 EEZ 67 yollarda..
DoggyMania, avatar super olmus _________________ Then it comes to be
that the soothing light
at the end of your tunnel
was just a frieght train comin' your way...
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4651 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 25.06.2008 - 21:03 Mesaj konusu:
pitbulleren,
CheGUEVARA,
EkremSen, sizin tuzunuz kuru tabi...makinalarınız cirlop...oh bu dünya size güzel...bas uza kapat soldan yollar sizin... bizim canımız sıkılır tabi... 90-100 le tın tın...makina alcak durum yok...napalım abi geyiğe vurduk artık...
BRSCN38,
EROLL88, abi eve yeni geldim ..bakayım nerde ...VESPA nası tokatladı bizi Kıyıköyde kanka...aboo...arı gibi gidiyo valla...AYTUĞ pikopata bağlamış köklüyo...yav çocuk şeyi kadar lastikle nası uzuyo o makina çözemedim...
DEVIL88, kanka cıbır bizi havada karada yer...buna emin ol... bizim makinalar yalan...senin apacide beni ham yapar... büyük balık küçük balığı yer abi olay bu...
CheGUEVARA,
Necromanger, aynen öyle...bizi ayakta öpüp kandırıyorlar...yahu niye 140 da bitmemiş o kadran...dimi...ya ben bunu Hondaya mail atayım bakalım ne cevap vericekler...harbi ya kafam takıldı...
Y-Z-F,
xenophobic, 120 ye sabitliyorum...o sorun değilde işte dediğin gibi bi Everest tepesinden aşağıya salsak 250 yapar artık...
d-devil, mete han öpsün seni...fazer aldında adammı oldun len kereste... 1 aydan satıcan işte kuzu kuzu...yola gelicen...mete han kankinin sözü hadis gibidir...dinlersen kazanırsın... artık binicen Bahçelievlerden otobosa o kalabalıkta milletin ter ve nefes kokularıyla birlikte işe gidersin...ama akşam dönüşte dikkat et fordculara...mazallah... ağlıcan olm ağlıcannn...fazerli son ayın bu...1 Ağustosta o makina gider...
o gün harbiden mercedese çakıyodum...olm ben eski mobiletciyim...frensiz mobiletle gezmiş adamım...Allaha şükür bi şekilde yırtıyoruz....ama o gün yusuf yusuf moduna girdim kabul...geçen Pazar sabahı grup gezisinde yine patlıyodum kanka..yok abi ben şerbetliyim galiba...nası kurtardım görmelisin...
CBF150, 1 Ağustoa 2005 te hem MT ye hem buraya üye oldum...burdada namımız yürür...müridlerim beni heryerde bulur...Skull benim için biraz burnu sürtsün demiş ..
hayabusa2785, vay kardeşim...eyvallah samimi duyguların için teşekkürler...kesinlikle haklısın...ama abi inan hani küçükken tepe biyerden denize balıklama atlamak istersin tedirgin olursun atlayamazsın ya işte öyle bişey...yani bir kere büyük cc ye geçsem tadını alsam tamam ama inan ben böylede mutluyum...abi insanoğlunun 2 tekerlek üzerinde 120 üzerinde gitmesini anlayamıyorum...yani aklım almıyor...abi korkuyorum ya...taam 40 lada ölebilirim ama belkide baba olduğumdan arkamda bırakacağım insanları düşündükce en iyisi almamak diyorum...6000 ytl ye er 5 alırım en kötü ihtimal beni yine tatmin eder ama inanki gözüm yok...benzin paras bir yana...aha d devil var kanki...fazerine 50 gaymelik benzin atıyor 230 km gidiyor abi fazer alıp neden 110-120 il egideyim dimi birde bu var...ben 40 gaymeye 400 gitmeye alışmışım...benim maksimumum 120...oda yeter bana...abi ben galiba scootera dönücem ...
Huzur SCOOTER da... zaten birazdan almayı düşündüğüm iki modelle alakalı topik açıcam...sağol alakan için... saygılar...sevgiler...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız