selamlar arkadaşlar ..geçenlerde çukura düşmem sonucunda ön jantta yamulma oldu..bunu dzeltebilecek işinin ehli biri var mıdır acaba?
yardımcı olursanız sevinirim..
motor hyosung gt 250 r
istanbul anadolu yakasında.. _________________ deniz,motor= heryer benim!!
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5736 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 25.06.2008 - 16:44 Mesaj konusu:
vallaha benım motorunda arka cantını nereye vurduysam cokkk haifi bı yamulma var ama bakarak goremıyosun ancak tekerı elınle donduruceksın oyle bısey olmaz sanırım senın sorununada yardım eden cıkar mutlaka _________________
Tarih: 26.06.2008 - 20:15 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi demiş ki:
kadıköy kenan usta
0537 763 62 33
işinin ehlidir.
çok teşekkürler arkadaşım ..sen burayı öneren 3. kişisin en yakın zamanda gidiyorum..
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
sefa1262 demiş ki:
Abım Sen O nu Nasıl yamılltun resmınıde koyarsan yardımcı oluruusuz
resim koymaya değicek bir yamulma yok jantta..ufak bi göçüklük ve sonuç olarak havası inen bi lastik..sorun da bu zaten, lastiğin inmesi. _________________ deniz,motor= heryer benim!!
dostum eğer avrupa yakasındaysan maslak atatürk oto sanayi sitesi 22.sokakta M&k jant diye bir yer var orası da iyi.benim de başıma geldi ama benimki senden beterdi(yani sadece inmekle kalmıyordu) resmen kafayı sallıyordu motor,götürdüm oraya 100 lira karşılığı hallettiler şu anda bir şikayetim yok..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız