Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hoşçakal MD....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hoşçakal MD....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
orhan28
Üye
Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baskan im Iyi Tatiller dilerim,hersey gönlünüzce olsun..............
Başa dön
orhan28 Çevrimdışı orhan28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan olmayınca tek Admin ben kalıyorum Çok gülüyorum

Satılık site var, satılık site var, gel vatandaş gelll. Kelepir site var çok ucuz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ben ne yazıkki katılamıyorum Marmoka, bu tatilin tadını çıkar Hakancım Bravo
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir an dedim La Noliii Burda Dil çıkarıyorum iyi tatiller HakaN BAŞKANIM Bravo

En son DoGaN_FaLcOn tarafından 25.06.2008 - 15:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozgur_654
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolun Açık oLsun abi

http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-37331.html
Başa dön
ozgur_654 Çevrimdışı ozgur_654 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyii tatiler cuma bende geliyorumm iyi eğlenceler

Son Mesajdan 56 saniye:

HalilRR, sitaye talibim kaça veriyon kardeş GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum

Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

Satılık site var, satılık site var, gel vatandaş gelll. Kelepir site var çok ucuz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başkanım çabuk dön siteyi yağmalıyorlar, koşşşşşşşş başanımmmmmm koşşşşşşş
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Re: Hoşçakal MD.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Az sonra Marmaris Festivali için yola çıkıyorum..Sanırım Pazartesi gününe kadar MD ye giriş yapmıyacagım..
Bu benim için güzel bir tatil olacak,zihin yorgunlugumu burda bırakıp cennet Datça da MarMok Festivali nde güneş gözlüğüm,şort um,ve elimde alkollü meyve kokteyl imle dinleniyor olacagım...
Burayı ve sizleride özliyecegim tabiki ama buna fazlasıyla ihtiyacım var..
Şimdilik HOŞÇAKAL ın.

bizde seni özleyeceğiz yiğidim Başkanım...arrıvederci...astala vısta...pai pai... Göz kırpıyorum

hasrete gark etmeden dön... Dil çıkarıyorum

ya abi sende şunun şurasında 3-5 gün yoksun Hoşçakal deyince bizde diyoruz noluyo... Gülümsüyorum

herkesin marmoku gelmiş bu ara...bildiğiniz orman işte...neyse bende herhalde o motorcu ruhu yok...kene mene ısırmasın başkanım biyerlerini aman dikkat... Dil çıkarıyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, yaaaaa,hadi üyelere lafım yok,insan bi topiğin tarihine bakar beee Çok gülüyorum Rezilsiniz vallaha rezil,satılık site varmış,böyle adminlik yapacaksan sat zaten sen siteyi benceee Beğenmedim Beğenmedim Şok oldum Çok gülüyorum

Geçen senenin topiğiiii buuuuuuuuuu,huuuuuuuu,huuuuuuuuuu,adam gitti geldi,tatil mi kaldı. Çok gülüyorum
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali demiş ki:
HalilRR, yaaaaa,hadi üyelere lafım yok,insan bi topiğin tarihine bakar beee Çok gülüyorum Rezilsiniz vallaha rezil,satılık site varmış,böyle adminlik yapacaksan sat zaten sen siteyi benceee Beğenmedim Beğenmedim Şok oldum Çok gülüyorum

Geçen senenin topiğiiii buuuuuuuuuu,huuuuuuuu,huuuuuuuuuu,adam gitti geldi,tatil mi kaldı. Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, ToyRider,
Ben sabah belirttim ama kimse görmedi galiba Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 25.06.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:

Ben ne yazıkki katılamıyorum Marmoka, bu tatilin tadını çıkar Hakancım Bravo

vayy abimm..Halill abimm..hastayım sana abijim... Dil çıkarıyorum abi beni bi mod yapsana ya kurban olam senin tektekerine... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

emrerd demiş ki:
[

abi çift kabin pick-up yazmayı unutmuşsun en önemli şey...

aha yakalandı topiği hortlatan...vurun kellesini... Gülümsüyorum

bende atladım sazan gibi ya...MD nin sazanı kefali boldur... Üzgünüm
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşçakaL ßaşkanım Allah'ın izniyle sağ sağLım gidin geLin Çoook seviyorum
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan yolunuz açık olsun kazasız belasız inşallah:-)
ne yazıkki biz katılamıyoruz zaten çok eglenceli olmaz ya ,bu sıcakta o kadar yol falan çekilirmi şimdi Dil çıkarıyorum
bari kendimizi avutalım demi İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, hakan baskanımız tatilden döndükten sonra bu yazılanları okuduktan sonra.. ne yapmayı planlıyorsun abicim Gülümsüyorum
yardımcı admın olarak bu soruyu sorayım dedim Üzgünüm Şok oldum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

bence trilyon eder Çok gülüyorum bu site..

Baskanım hayırlı yolculuklar allah kaza bela getirmesin.. iyi eğlenceler bol bol resim beklioz.. OK

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 25.06.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sazan,suzan,yazan vs. vs. Gülümsüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal