Tarih: 25.06.2008 - 16:51 Mesaj konusu: Gezi Raporu: Gizli kalmış bir güzellik Bolu Gölcük
Merhabalar. Son olarak yaptığım (24-06-2008) Bolu Gölcük gezisini siz değerli motosiklet severlerle paylaşmayı düşündüm. Burnumun dibi kadar olmasa da yakın sayılabilecek bir uzaklıktaydı bana Gölcük... 2005 Yılında gitmeme rağmen tekrar tekrar gidilebilecek bir doğa harikası burası. Sessiz, sakin ve huzur dolu diyebileceğiniz bir yer. Yalnız bu sefer biraz daha kalabalıktı.
Bolu' ya yaklaşık 8 km uzaklıkta Gölcük. Yola iyi denebilir. Milli Parklar bayrağını görüyor ve çekiyorum motoru parka. İsterseniz içeri de sokabiliyorsunuz. İçeri derken göl yakınına değil içerde de bir otopark var.
Pamuk eller cebe :P
O kadar ''gereğinden'' fazla çöp kutusu var ki. Ama yinede bu tip bir görüntüyle karşılaşabiliyorsunuz. cry
Uyarı-ikaz tabelaları çok yerinde koyulmuş bence.
Balıklara elinizi uzatsanız dokunacakmışsınız gibi
Yakın geçmiş zamanda TRT televizyonlarında yayın aralarında gösterilen o ev... Orman Bakanlığı Konukevi
Bu nedir diye sorarsanız bir çeşit orman zararlıları için ilaçlama aparatı.
Sıcak yormuş küçük dostumuzu
Bu geziyi de burda noktalıyor ve eve dönüyorum.
Bütün arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim. _________________ '' GİTMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR ''
Honda Cbr 600 RR' 07
Tarih: 25.06.2008 - 17:09 Mesaj konusu: slm
Emeğinize elinize tekerinize sağlık gerçekten harika bir gezi yapmışsınız
ve bir okadarda harika sundunuz bizlere sağlıcakla kalın _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
gizli kalmış güzellikmi ne güzelligi be muratkesim,cım bu olsa olsa burnumuzun dibindeki cennet olur be.
eline emegine sağlık,harika bir gezi yapmışsın. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız