Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arakadaşlar sizce bu motor alınırmı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arakadaşlar sizce bu motor alınırmı

arakadaşlar sizce bu motor alınırmı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ilteber
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Resim hosting: YollaYap.com" alt="" border="0" />

Nereden: ankara

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:00    Mesaj konusu: arakadaşlar sizce bu motor alınırmı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arakadaşlar ikince el diye tereddüt ediyorum Gülümsüyorum http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2006-MTT-Y2K-Turbine-Superbike-The-Real-Thing_W0QQitemZ320250048929QQcmdZViewItem?hash=item320250048929&#ebayphotohosting/
Başa dön
ilteber Çevrimdışı ilteber Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HAYAL EDEMEYECEĞİN YERDEN

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parası kendine ait yolu benzinliği olan alsın
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu forumda bu motora hayır diecek motorcu yoktur diye düşünüyorum ben Çok gülüyorum Çok gülüyorum
o kadar paran varsa al derim ben Dil çıkarıyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar paran olursa olsun insan buna benzin almakdan sıkılır Çok gülüyorum
ilteber
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Resim hosting: YollaYap.com" alt="" border="0" />

Nereden: ankara

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yokyok mazotlu bu Gülümsüyorum
Başa dön
ilteber Çevrimdışı ilteber Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiye otobanları kezmez bunu Delirdim

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun ötv siyle 2 tane hayabusa alırsın Çok gülüyorum Delirdim Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DEVIL88
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benım okadar param olsa onun yerıne burdan ozel yapım hayabusa alırım daha ıyı
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Most Powerful Production Motorcycle"

by Guinness World Records

Bunu alanın tek derdi benzin olsun

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece pist için kullanılcak bir makina caddeye cıkarsan makinayı kucagına alırsın!! yada otobanda gazlarsın gişelere gelince kamyonete koyup eve gelirsin bir nevi tekne gibi,suya kadar araba arkasında cekersin tekneyi,otobana kadar kamyonette götürürsün!!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dizelmis bak çok yakmaz alinir tabi Dil çıkarıyorum
trafiğe çıkma sorunun olur ama tabi bunla Üzgünüm Dil çıkarıyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turkıyede kesmez bunu yakıdı cok olur ya bunun
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pckolog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Smyrna

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili SRAD HAN a Katılmak İsterdim ama Gercekten de Amerıkada Bu Motoru Pstte Değil Otobanda Değil Cadde de Kullanıyorlar. İmkanım Olursa Size Videosunu da eklerim. Hatta Sürücülerden Birinin Deneyimlerini Anlatan Küçük Bir Kısım da Var . Adam Egzozdan Çıkan Isı Yüzünden Kırmızı Işıkta Arkasında Bekleyen Otomobilin Ön tamponunu Erittiğini Söylemişti. Yalan Gerçek Tartışılır. Ancak Cadde Görüntüleri Var Elimde . Tam Anlamıyla Kullanamıyorlar ama Acayip Fiyaka Yapıyorlar Caddelerde. Sesini Duymanızı Çok İsterdim .
Saygılarımla
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al gittisin be arkadasim resimleririni vodio sunu da eklede gorelim nasil gidiyorsun Bravo
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motormuş ben alırmıyım herhalde almam

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal