Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - v strom ile ilk 1000 km gebze ankara gebze ve izlenimler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

v strom ile ilk 1000 km gebze ankara gebze ve izlenimler

v strom ile ilk 1000 km gebze ankara gebze ve izlenimler
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:29    Mesaj konusu: v strom ile ilk 1000 km gebze ankara gebze ve izlenimler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gectiğimiz cumartesi günü hem bir düğün organizasyonu nedeniyle hemde rodajımı biran önce tamamlama gayretiyle bir gebze ankara gebze arasınnda bir seyahatim oldu v strom ile ilgili görüşlerimi ve ankara gezimi sizlerle paylaşmak istedim

v stromumu ilk gördüğüm gün aslında gri renk almaya karar vermiştim ama o sarı sarı orda bana bakıyordu bazı arkadaşların telkiniylede sarı kafamda yer etmişti ve olacak sa o olsun dedim

teslim almaya gitğim gün 1 kaç saatlik işi kalmıştı ama montajda dikkat ettim çok partik bi şekilde monte ediliyordu nede olsa 3. motorumdu diğelerininde montajını görmüştüm artık hazır dediklerinde çok heycanlıydım ilk defa buyuk cc li bir motoslet kullanacaktım.
üstüne otorduğumda boyum 178 olmasına ve en alçak seviyede olmasına rağmen parmak uçlarımla durabiliyordum bu özellikle park halindeyken geri geri çıkmada sıkıntı yaratacak bi durumdu ve geri geri giderken surucunun ayak koyma ped leri ayak bileklerime carpıyordu bu biraz canımı sıkmıştım demekki durma esnasında zemine cok dikkat etmem gerecekti

kullanmaya ilk başladığım anda vay anasını ne kolaymış ya oldu buyuk cc li bir motor korkutuyordu aslında ama daha önceki çinliden ve koreliden daha rahat bir kuulanımı vardı. virajlardakimanevra kabileyeti harikaydı gaza olan tepkide öle çok harika bir duyguydu
kontağı ilk açtığınızda gösterge panelinde km saati ve devir saati tam sona kadar gidip geliyor ve acayip robotik bir ses çıkarıyor çok ne teknolojik beee
yaklaşık 170 km kadar gebzede kullandım yuksek oluşu can sıkıcı ama alışılmayacak bir durum değil insan zamanla alışıyor
ankara yoluna çıktığımda en fazla 5 devir yapabiliyordum ve bu sürekli olmayacaktı

v strom 5 devirde 100-110 kmyi görüyor fakat ben rodaj süresince 70-110 aralığında ve değişik viteslerde gezindim
rodajı oldum olası sevmezdim zaten buda çok sıkıcı gelmişti fakat v strom okadar keyifliki bu sıkıcılık bile keyif verdi çünki çok fazla yan rüzgar olmasına rağmen motor 100 110 km hızlarında nerdeyse rüzgardan hiç etkilenmedi komyon ve tunelde oluşan tribulans etkilerini hiç hissettirmedi
oturuş pozisyonu çok rahat ama uzun mesafede kot pantolan giyinmemeli ve cox marka olan kaskım çok fazla ruzgar sesi aldı ruzgar sesini duyurmayan bir kask edinmekte fayda var 600 km doldunda ankarada evimdeydim
ve düğün organizasyonu katıldımGülümsüyorum
biz ankaralıyız koçlar fidayda oynarken

ertesi gün tekrar yola çıkacaktım ee Ankara ya gelmişken daha önce hakan başkanımıda ağırladığımız incek yonca cafe de birde kahvaltı yaptım

yonca cafe

yonca cafe

yonca cafe

yonca cafe

yonca cafe

v strom kitapçığına göre 800 km sonrasında 7500 devire kadar çıkabilirsiniz diyor
dönüş yolunda 800 km yi tamamlayınca yavaş yavaş 7500 devire çıkardım
7500 devirde 160 km hıza kadar çıkıyor yani bir nevi rodaj tamamen bitti diyebiliriz
hiç bir hızda titreşim hissetmedim yüksek hızlarda bile motor o kadr guven verici bi hakimiyet sağlıyorki daha evvelki korelide 140 da duyduğum tedirlinği 160 km hızda v stromda duymadım.
800 km olduğunda bir mola verdim şimdi bascam işte diye bolu dağları harikaydı
insan daha fazla yeşile doğaya sarmak istiyor v strom ile ama kene belası dert

sonuç olarak v strom gerçekten harika km 170 yeni kuruş yaktı bu fiyat 140 kadar düşecekmiş motor otudukça
1000 km bakımı için gebzede yer bulamayınca istanbulda bana yakın altan motora gittim oradaki tamer usta gerçek bir beyefendi sanki motora kankam bakıyormuş gibi baktı zinciri yağladım motoru yıkadık kontreller yapıldı sadece filtre ve yağ değişimi yapıp göndermedi banada herşeyi neden yaptını gösterek anlattı ve olası bi rakama yaptı bunları gercekten cok memnun kaldım arkadaşlar...

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor çok harika görünüyor ayrıca resimler için teşekkürler OK OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 25.06.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin kardeşim çok güzel bir makine Bravo

CK 125 PULSAR
Başa dön
F-5 Çevrimdışı F-5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
caylak1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorunla birlikte kazasız belasız nice 1000 km lere.
Başa dön
caylak1980 Çevrimdışı caylak1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 strom olsaydı yarşalim
dıcektım .. 650 kız motoru

bende ktm 990 var adventure agrasif.. bike ama neyse kı bu guzeli hayırli olsun

Son Mesajdan 43 saniye:

yeni aldim 990 bu arda bende
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:

bende ktm 990 var adventure agrasif.. bike ama neyse kı bu guzeli hayırli olsun

yeni aldim 990 bu arda bende

Foto ve ufak da olsa bir inceleme yazısı paylaşabilirmisin?
Enduroya karşı hep bir sempatim var ama önce racing tutkumu bastıracam Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali abı Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun heyacanın taaaa buralardan okunuyor.allah herkese nasip etsin hayalindeki motoru Bravo Bravo Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, inceleme anlamadim İstemiyorum ama endura al bence

ktm 990 yada yeni tenere manyak makina .
raceıng boş işelr
Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:
On7_li, inceleme anlamadim İstemiyorum ama endura al bence

ktm 990 yada yeni tenere manyak makina .
raceıng boş işelr

Ya inceleme derken; Birkaç fotoğrafını çekersin, şurası şöyle burası böyle dersin, memnun olup olmadığın yönlerini yazarsın ve burada paylaşırsın ufak bir inceleme olmuş olur Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, dl650 kız motoru ama yamaha Tenere 660 kız motoru değil mi?
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising, tennere sanirim turkıyye gelmıcek

sana nasıl anlatıyım dikkatını çekyıse dakar versoyunu olam motor .
ktm havasi ve agresif yapı yanı kızlık la alakası yokki.

strom duşuk devırrde hareret geraksız subap sesi çok olan motor.
onun yerıne TRANSALP tavsiye ederim. neyse ögrenceksınızz
bu arada benım endura datekım ıdda etmeyın bence Çok gülüyorum my number one
Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille ne geziyosun sen burada ha?yine kızdırıyosun insanları.bırak canım millet istediğine binsin.şahsen ben de çok severim dl 650 yi.tenere tek silindir.transalp 5 vites hem çok yakıyor hem kafa ütülüyor.dl hem çok az yakıyo,hem asfaltta endurolardan iyi hem toprakta street lerden iyi hem rahat hem bagaj bağlarsın hem 200km/h leri görürsün daha ne.marsille izmire gelirsen beklerim...
motorunu yeni alan arkadaşa kazasız belasız keyifli geziler diliyorum...
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun arkadaş
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.80 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal