Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 129 Nereden: Almanya/Istanbul/Cengelköy
Tarih: 26.06.2008 - 00:01 Mesaj konusu:
Süper oynadik finali Hakettik ama yine 1 hata yüzünden tüm emekler gitti ama genede hepsini kutluyorum,yari finale kadar bizlere bu sevinci yasattilar _________________
Tarih: 26.06.2008 - 00:02 Mesaj konusu:
Birileri futbola siyaset katıp kürtler izlemesin demiş,yazıklar olsun.
Ben de kürdüm. ama maçtan sonra motoru çıkarıp ilk kornaya basıp ilçeyi ayağa kaldıran bendim
Bu akşamki mücadelede milli takımızı gerçekten çok beğendim. bu kadar eksikle bu oynu bize izlettikleri için tşk. ama hakem sağolsun maçı çok güzel idare etti (!)
Tarih: 26.06.2008 - 00:04 Mesaj konusu:
21_EZ_928 demiş ki:
Birileri futbola siyaset katıp kürtler izlemesin demiş,yazıklar olsun.
Ben de kürdüm. ama maçtan sonra motoru çıkarıp ilk kornaya basıp ilçeyi ayağa kaldıran bendim
Bu akşamki mücadelede milli takımızı gerçekten çok beğendim. bu kadar eksikle bu oynu bize izlettikleri için tşk. ama hakem sağolsun maçı çok güzel idare etti (!)
Neyse herkese hayırlı geceler
yok öle bişey ..
SON DAKİKA!!! terim bırakmış takımı. SON DAKİKA!!! _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3782 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 26.06.2008 - 00:13 Mesaj konusu:
emre_aras demiş ki:
tek şuçlu rüştü bencee tüm oyuncuların emekleri boşa gitmedimi
Böyle bir düşünce mi var yaa?Ne demek tüm suçlu o?Bu bir takım oyunudur.Yenince "süpersiniz,helal olsun",yenilince "tüü,reziller,birinin hatası yüzünden mahvoldu maç".Yok öyle yağma,asıl büyüklük,Türklük hem iyi hem kötü anlarında yanlarında olmak değil midir?
Böyle bir düşünce içerisinde olanlar hiç desteklemesin bu takımı,yoktan var ettiler,ne emeklerle buralara geldiler,ne sevinçler yaşattılar,helal olsun hepsine
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız