Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Milli Takımımıza Moral Alkışları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Milli Takımımıza Moral Alkışları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ThePunisher
Üye
Üye

Nereden: Almanya/Istanbul/Cengelköy

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper oynadik finali Hakettik ama yine 1 hata yüzünden tüm emekler gitti ama genede hepsini kutluyorum,yari finale kadar bizlere bu sevinci yasattilar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
21_EZ_928
Üye
Üye

Nereden: Diyarbakır;/ERGANİ

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birileri futbola siyaset katıp kürtler izlemesin demiş,yazıklar olsun.
Ben de kürdüm. ama maçtan sonra motoru çıkarıp ilk kornaya basıp ilçeyi ayağa kaldıran bendim Ağlıyorum

Bu akşamki mücadelede milli takımızı gerçekten çok beğendim. bu kadar eksikle bu oynu bize izlettikleri için tşk. ama hakem sağolsun Sinirlendim maçı çok güzel idare etti (!)

Neyse herkese hayırlı geceler
Başa dön
21_EZ_928 Çevrimdışı 21_EZ_928 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O HAKEMIN ADI NEYDI KAPUSKAMI NEYDI UYUZ OLDUM YAAHUUUUU Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ilkaydnc
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ilkaydnc Çevrimdışı ilkaydnc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

21_EZ_928 demiş ki:
Birileri futbola siyaset katıp kürtler izlemesin demiş,yazıklar olsun.
Ben de kürdüm. ama maçtan sonra motoru çıkarıp ilk kornaya basıp ilçeyi ayağa kaldıran bendim Ağlıyorum

Bu akşamki mücadelede milli takımızı gerçekten çok beğendim. bu kadar eksikle bu oynu bize izlettikleri için tşk. ama hakem sağolsun Sinirlendim maçı çok güzel idare etti (!)

Neyse herkese hayırlı geceler

yok öle bişey ..

SON DAKİKA!!! terim bırakmış takımı. SON DAKİKA!!!
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emre_aras
Üye
Üye

Nereden: İZMiR

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek şuçlu rüştü bencee tüm oyuncuların emekleri boşa gitmedimi
Başa dön
emre_aras Çevrimdışı emre_aras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla yenseydik 14 kişi motorla tur atcaktıkİstemiyorum İstemiyorum
olsun ama buraya kadar gelmekte bi başarı.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sefa1262
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İst

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sondakıka Fatıh Terım Takımı bıraktı... Ağlıyorum
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
moto_team
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LAN O HEKİMİ BİR TÜRK ORDUSU SOKAKTA SIKIŞTIRSIN HAKEMDEN ARTIK NE ERKEK OLUR NEDE İNSAN Gülümsüyorum
Başa dön
moto_team Çevrimdışı moto_team Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre_aras, sen bir SUS ya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto_team,
Alıntı:

LAN O HEKİMİ BİR TÜRK ORDUSU SOKAKTA SIKIŞTIRSIN HAKEMDEN ARTIK NE ERKEK OLUR NEDE İNSAN

Ondan sonrada Gençlik Kötüye Gidiyo Diyoruz....
21_EZ_928
Üye
Üye

Nereden: Diyarbakır;/ERGANİ

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2move abicim inş. öyledir, bizi düşman eden zihniyet utansın.fazla uzamasın benim bu yazışma kızarlar Bravo

Hakeme rağmen bu güzel futbolu oynadık yeter bize Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
21_EZ_928 Çevrimdışı 21_EZ_928 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre_aras demiş ki:
tek şuçlu rüştü bencee tüm oyuncuların emekleri boşa gitmedimi

Böyle bir düşünce mi var yaa?Ne demek tüm suçlu o?Bu bir takım oyunudur.Yenince "süpersiniz,helal olsun",yenilince "tüü,reziller,birinin hatası yüzünden mahvoldu maç".Yok öyle yağma,asıl büyüklük,Türklük hem iyi hem kötü anlarında yanlarında olmak değil midir? İyi fikir

Böyle bir düşünce içerisinde olanlar hiç desteklemesin bu takımı,yoktan var ettiler,ne emeklerle buralara geldiler,ne sevinçler yaşattılar,helal olsun hepsine Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal