Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 25.06.2008 - 21:02 Mesaj konusu: 600_RR artık ABS'li
Honda ilk Kombine ABS fren sistemine sahip CBR600RR modelini tanıttı.
Prototip Honda CBR600RR ilk ve tek ABS fren sistemine sahip süpersport motosiklet. Bilgisayarlı kontrol mekanizması ile doğru fren dağılımını ayarlayan kombine ABS fren sistemi süpersport kategorisinde şimdilik sadece 600RR modelinde mevcut. Ancak Honda gelecek iki yıl içerisinde, tüm motosiklet modellerinde ABS fren sistemini standart olarak tüketicilere sunma hazırlığında.
Yeni sistemin başlıca yararları şunlar:
Elektronik kontrollü kombine fren sistemi fren dağılımını daha hassas ve dengeli olarak ayarlıyor..
ABS modülatörü sayesinde ABS, mümkün olan en son noktada devreye girerek daha iyi bir sonuç ve sarsıntısız bir fren bütünlüğü elde edilmesini sağlıyor.
Sitem boyutlarının bir bütün olarak minimize edilmiş olması süpersport modellerde kullanışlılığını arttırmakta.
Kayıt: Dec 16, 2006 Mesajlar: 582 Nereden: İstanbul-Giresun
Tarih: 25.06.2008 - 21:34 Mesaj konusu:
Bence ss lere ABS konması hiç iyi bişey değil.Sınırlarda kullanımı kısıtlar gibi hissediyorum _________________ 2007 Hyosung xrx 125 (mavi-beyaz)
125 cc stuntking
Tarih: 25.06.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
abs bence ss makınada gereksız vede tehlıkelı bırsey abs fren mesafesını uzatıyor sadece fren esnasında manevra yapmayı saglıyor zaten fren mesafemız yeterınce uzun dahada uzatmaya gerek yok elektronıge bu kadar teslım olmamak lazım yakında auto pılotta cıkar cruıse control falan ne anladım ben bu ısten dugmeye bas tekere gelsın dugmeye bas stopı yapsın Kit kullan _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.06.2008 - 00:09 Mesaj konusu:
istenildiğinde devreden cıkarmak mümkün olacaksa bence sehir içinde ve yağmurlu havalarda kullanılabilir!! ama gazlayacaksan OF yapmak gerek! acemiler için uygun olur dicem ama bukezde acemi adamın RACE üzerinde ne işi var demek gerekecek?? tabi burası türkiye acemi diye bir sınıf bizde asla olmaz herkes 1ay içinde rossi! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.06.2008 - 00:29 Mesaj konusu:
GOLYAT34, teker kitlenmelerinden dolayı düşmelerin önüne gecer bu sistem,cunkü tecrubesiz adam panik anında asılır manete ve buyuzden de teker kitlenir yada ıslak zeminde fren dozajını kaçırabilirler hele panik anında kesin yerdeler,ABS ile bu engellenir ama yine diyorum acemi adamın race uzerinde ne işi var?? _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 26.06.2008 - 00:31 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, kılıtleme olayında haklısında fren mesafesı acemı adam ıcın daha olumcul degıl mı ha race de ne ısı var dersen onu ben bılmem _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
Tarih: 26.06.2008 - 00:43 Mesaj konusu:
abs nin ss lerde yararindan biraz supheliyim eger normal abs sisteminden daha degisik bisey olarak yorumlanmamissa _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız