Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600_RR artık ABS'li

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600_RR artık ABS'li

600_RR artık ABS'li
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 25.06.2008 - 21:02    Mesaj konusu: 600_RR artık ABS'li Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda ilk Kombine ABS fren sistemine sahip CBR600RR modelini tanıttı.

Prototip Honda CBR600RR ilk ve tek ABS fren sistemine sahip süpersport motosiklet. Bilgisayarlı kontrol mekanizması ile doğru fren dağılımını ayarlayan kombine ABS fren sistemi süpersport kategorisinde şimdilik sadece 600RR modelinde mevcut. Ancak Honda gelecek iki yıl içerisinde, tüm motosiklet modellerinde ABS fren sistemini standart olarak tüketicilere sunma hazırlığında.

Yeni sistemin başlıca yararları şunlar:

Elektronik kontrollü kombine fren sistemi fren dağılımını daha hassas ve dengeli olarak ayarlıyor..
ABS modülatörü sayesinde ABS, mümkün olan en son noktada devreye girerek daha iyi bir sonuç ve sarsıntısız bir fren bütünlüğü elde edilmesini sağlıyor.
Sitem boyutlarının bir bütün olarak minimize edilmiş olması süpersport modellerde kullanışlılığını arttırmakta.

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Jamelinco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Osmangazi

MesajTarih: 25.06.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler bilgi icin Alkışlıyorum
Başa dön
Jamelinco Çevrimdışı Jamelinco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 25.06.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper, hondaya Alkışlıyorum
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda herşey onda Göz kırpıyorum
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 25.06.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence ss lere ABS konması hiç iyi bişey değil.Sınırlarda kullanımı kısıtlar gibi hissediyorum Bravo
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 25.06.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu topik vardı daha önce ama yinede zarar vermez nede olsa honda topigi iyi pirim yapıyo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
race motorda abs İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abs bence ss makınada gereksız vede tehlıkelı bırsey abs fren mesafesını uzatıyor sadece fren esnasında manevra yapmayı saglıyor zaten fren mesafemız yeterınce uzun dahada uzatmaya gerek yok elektronıge bu kadar teslım olmamak lazım yakında auto pılotta cıkar cruıse control falan ne anladım ben bu ısten dugmeye bas tekere gelsın dugmeye bas stopı yapsın Kit kullan Gülümsüyorum
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istenildiğinde devreden cıkarmak mümkün olacaksa bence sehir içinde ve yağmurlu havalarda kullanılabilir!! ama gazlayacaksan OF yapmak gerek! acemiler için uygun olur dicem ama bukezde acemi adamın RACE üzerinde ne işi var demek gerekecek?? tabi burası türkiye acemi diye bir sınıf bizde asla olmaz herkes 1ay içinde rossi! Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, abı acemı ıcın bence abs daha tehlıkelı deneyımlı adam onada adepte olurda acemı frenı sıkar bakar onune bonbon manevra yapmak aklına gelmez
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34, teker kitlenmelerinden dolayı düşmelerin önüne gecer bu sistem,cunkü tecrubesiz adam panik anında asılır manete ve buyuzden de teker kitlenir yada ıslak zeminde fren dozajını kaçırabilirler hele panik anında kesin yerdeler,ABS ile bu engellenir ama yine diyorum acemi adamın race uzerinde ne işi var?? İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, kılıtleme olayında haklısında fren mesafesı acemı adam ıcın daha olumcul degıl mı ha race de ne ısı var dersen onu ben bılmem Çok gülüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoron dergisinden alıntıdır...

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abs nin ss lerde yararindan biraz supheliyim eger normal abs sisteminden daha degisik bisey olarak yorumlanmamissa
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal