Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Milli Takımımıza Moral Alkışları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Milli Takımımıza Moral Alkışları

Milli Takımımıza Moral Alkışları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
novaJRdeli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: anKara

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rüştü'yü savunacak hiç bir durum ortada yoktur arkadaşlar.Sadece tamamen rüştüye yüklenmek yanlış,volkan gidip te adamı itmeseydi yine oynuyor olacaktı.SOn maçtaki asisti diyorsunuz o golü yemese gerek olcakmıydı ona ayrıca o hareket sadece istatistiklerde asist diye geçer ben pek bi asistlik tarafını göremedim.Bu maçtada yine yaptı yapacağını.Hayır adam var zaten orda madem alcağından emin değilsin niye çıkıyorsun. İnsan o 90 dakika boyunca oynanan oyun boşa gitti diye bu hatalara taamül edemiyor yoksa bu bir suçlu aramak değil.Yinede çok güzel bir geceydi koskoca almanya ne hale geldi. Kendilerini yerlere atıp hakemden medet umar hale getirdik ya buda yeter onlara şimdilik...
Başa dön
novaJRdeli Çevrimdışı novaJRdeli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakem annenle tanıştr beni Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

var ya bu hakem denen dellamaya çok sövdük milletçe..anası hakkını helal etsın artık.. Sinirlendim
LADYSITTER
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar rustu iyi kaleci olsa fenerde oynardı zaten eski rustu yok artık

GSR600
Başa dön
LADYSITTER Çevrimdışı LADYSITTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chey_kho
Üye
Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en büyük türkiye önümüzdeki engellere rağmen bu kadar ileriye gitmiş isek helal olsun bize.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Başa dön
chey_kho Çevrimdışı chey_kho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TÜRKİYE Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
mert295
Üye
Üye

Nereden: balıkesir burhanıye

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tmm had 2.golde rustunun hatası vardı..3. gol nolucak adamlar 4 pas yapıp gol attılar mudafanında hatası var butun yuku rustuye atmamak lazım....
Başa dön
mert295 Çevrimdışı mert295 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper oynadi türkiye... Bravo
nerdeyse kazancaktik.
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar hakem özellikle sabrinin yaptığı %100 kemiksiz penaltıdan sonra oyundan koptu,hakemin eger kasıtlı bir tutumu olsaydı o penaltıyı kesin çalardı,oyuzden hakeme çok fazla bişey demek yersiz olur,maçın kader anı o penaltıydı ve es gecti!faullerdeki taktir hakları almanlardan yana oldu ama bunun sebebi o penaltı pozisyonudur. hakemde sahadaki dev ekranlardan izledi muhtemelen ve hata yaptığı için bunun etkisini yasadı!ancak macın kaderini rüstü çizdi kısmetten fazlası olmuyor! hata yapanlar olacakki gol olsun..tekrar tebrikler milli takıma Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yensen De,Yenilsen De...Hep Kalbimizdesin TÜRKİYE.....
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: İZMiR

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir demiş ki:
emre_aras, sen bir SUS ya
yaranmı var bilemir dikkatlı konuş
Başa dön
emre_aras Çevrimdışı emre_aras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 26.06.2008 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakemin arkası harbiden merkez bankası !!!!! Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 26.06.2008 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rüştüymüş, hakemmiş, volkanmış boşverin bunları... Futbol sonuca bakar... Aması yoktur... Bir alman olsaydım ya da bir hırvat yahut çek. Benim içinde bir üsür ama şöyle, ama böyle olsaydı olur...

Milli Takım bence iyi bir futbol ortaya koymuştur... Sonuçta elendik tamam... Ama bu futbol... Boşuna dememişler top yuvarlaktır diye... Evet bence de bu maçta rüştünün hataları var. Ama hangi oyuncu herzaman hatasız oyanayabilir ki?

Özellikle 80'lerde önüne gelenin 8 attığı bir milli takımı seyredip kahrolan benim için bu milli takımın başımın üstünde yeri vardır... En azından son ana kadar mücadele ediyor... "Onurlu yenilgiler" değil gerçek bir mücadel sergiliyor sahada... Yolu açık olsun...

Ben bu takımla gurur duyuyorum... gerisi lafı güzaf...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 26.06.2008 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Milli takima helal olsun..Alin terleri ile , haklari ile oynadilar...Ben bir gurbetciyim ve burada bize yasattiklari onur, gurur hic bir seyle degisilmez...Benimle izleyen yabancilar dahi herkes bizim takimi tutuyordu, iclerinden bu milli takimda sakat cok ben bile oynamak isterim boyle bir takimda diyenler vardi....Bu bile yeter arkadaslar...Gurur hepimizin...Yasasin TURKIYE......
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BaTTe
Üye
Üye

Nereden: Isvec

MesajTarih: 26.06.2008 - 03:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun futbolcularimiza,hocamiza hepsine! Bize unutulmiyacak heyecan ve mutluluk yasattilar. Köse yazarlarimizdan biri " bu takim birinci gelemesede, birinci gelen takim kim olursa olsun, bir kac sene sonra o sampiyon olan takimi kimse hatirlamiyacaktir, insanlarin 2008 avrupa kupasindan hatirliyacagi tek sey TURK MILLI TAKIM ve verdikleri mucadele olacaktir" dedi... Bravo
Başa dön
BaTTe Çevrimdışı BaTTe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal