rüştü'yü savunacak hiç bir durum ortada yoktur arkadaşlar.Sadece tamamen rüştüye yüklenmek yanlış,volkan gidip te adamı itmeseydi yine oynuyor olacaktı.SOn maçtaki asisti diyorsunuz o golü yemese gerek olcakmıydı ona ayrıca o hareket sadece istatistiklerde asist diye geçer ben pek bi asistlik tarafını göremedim.Bu maçtada yine yaptı yapacağını.Hayır adam var zaten orda madem alcağından emin değilsin niye çıkıyorsun. İnsan o 90 dakika boyunca oynanan oyun boşa gitti diye bu hatalara taamül edemiyor yoksa bu bir suçlu aramak değil.Yinede çok güzel bir geceydi koskoca almanya ne hale geldi. Kendilerini yerlere atıp hakemden medet umar hale getirdik ya buda yeter onlara şimdilik...
Tarih: 26.06.2008 - 00:44 Mesaj konusu:
arkadaslar rustu iyi kaleci olsa fenerde oynardı zaten eski rustu yok artık _________________ BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.06.2008 - 01:31 Mesaj konusu:
arkadaslar hakem özellikle sabrinin yaptığı %100 kemiksiz penaltıdan sonra oyundan koptu,hakemin eger kasıtlı bir tutumu olsaydı o penaltıyı kesin çalardı,oyuzden hakeme çok fazla bişey demek yersiz olur,maçın kader anı o penaltıydı ve es gecti!faullerdeki taktir hakları almanlardan yana oldu ama bunun sebebi o penaltı pozisyonudur. hakemde sahadaki dev ekranlardan izledi muhtemelen ve hata yaptığı için bunun etkisini yasadı!ancak macın kaderini rüstü çizdi kısmetten fazlası olmuyor! hata yapanlar olacakki gol olsun..tekrar tebrikler milli takıma _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Rüştüymüş, hakemmiş, volkanmış boşverin bunları... Futbol sonuca bakar... Aması yoktur... Bir alman olsaydım ya da bir hırvat yahut çek. Benim içinde bir üsür ama şöyle, ama böyle olsaydı olur...
Milli Takım bence iyi bir futbol ortaya koymuştur... Sonuçta elendik tamam... Ama bu futbol... Boşuna dememişler top yuvarlaktır diye... Evet bence de bu maçta rüştünün hataları var. Ama hangi oyuncu herzaman hatasız oyanayabilir ki?
Özellikle 80'lerde önüne gelenin 8 attığı bir milli takımı seyredip kahrolan benim için bu milli takımın başımın üstünde yeri vardır... En azından son ana kadar mücadele ediyor... "Onurlu yenilgiler" değil gerçek bir mücadel sergiliyor sahada... Yolu açık olsun...
Ben bu takımla gurur duyuyorum... gerisi lafı güzaf... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Milli takima helal olsun..Alin terleri ile , haklari ile oynadilar...Ben bir gurbetciyim ve burada bize yasattiklari onur, gurur hic bir seyle degisilmez...Benimle izleyen yabancilar dahi herkes bizim takimi tutuyordu, iclerinden bu milli takimda sakat cok ben bile oynamak isterim boyle bir takimda diyenler vardi....Bu bile yeter arkadaslar...Gurur hepimizin...Yasasin TURKIYE......
Helal olsun futbolcularimiza,hocamiza hepsine! Bize unutulmiyacak heyecan ve mutluluk yasattilar. Köse yazarlarimizdan biri " bu takim birinci gelemesede, birinci gelen takim kim olursa olsun, bir kac sene sonra o sampiyon olan takimi kimse hatirlamiyacaktir, insanlarin 2008 avrupa kupasindan hatirliyacagi tek sey TURK MILLI TAKIM ve verdikleri mucadele olacaktir" dedi...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız