Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Huzur Scooter da..Honda mı Aprılıa mı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Huzur Scooter da..Honda mı Aprılıa mı...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Huzur Scooter da..Honda mı Aprılıa mı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar uzun zamandır motor değişikliği yapma niyetindeyim...cbf 150 ile her türlü uzun yolu yaptım çileyi doldurdum... Dil çıkarıyorum ben scooterın doğru yol olduğuna inanlardanım arkadaş...İstanbul trafiğinde vites at küçült ne uğraşıcam...düşük cc de scooter şart...büyük cc makina isteseydim vitesli olurdu o ayrı mesele... Bravo

evet arkadaşlar Ocak 2007 de başladığım cbf hikayesini yakında bitirmek isterim...18.000 beni yolda bırakmadı...işte cbfden birkaç kesit... Dil çıkarıyorum yıl 2007 Ağustos...

Shot with FinePix A205 at 2007-08-19

Shot with FinePix A205 at 2007-08-19

122 kiloyu taşıdı vallahi helal olsun...

gözüme kestirdiğim 2 model var...

ikiside aynı fiyat civarında...

özellikleri şunlar...

Aprılıa Scarebo 200... 6290 ytl...plakayla 6500...ağırlık 154 kg...

http://www.apriliaturkiye.com/modeller.asp?id=9#

artıları...19 hp olması...lastiklerinin 16 lık olması...İtalyan efsanesi olması...eski Pıaggıocu benim hoşuma gitmesi... Dil çıkarıyorum

eksileri...serviste euro bazında öpüleceğimi bilmek...karbüratörlü olması...EURO 3 normlarına uygun olmayıp keıhn karbüratörü olması...

ikinci seçeneğim vazgeçilmezim Honda...ben markacı biriyim...marka olsun gözü kapalı alırım...Ps150 i modeli...tipi biraz ofsayt ama bayide inceledim çok hoşuma gitti...yani netten baktığınızda bu ne diyorsunuz üzerine oturunca görünce bambaşka bir tipi var...boy 1.90 dizlerim önde sıkışmıyor...tam tur yapıyor ben dizimi bükmeden...gidon sele arası uzun...sonucta Honda işte...fiyyatı 6190...plakayla 6400...

artıları...Honda bayisiyle olan el ense kestane-ül barnak formatım samimiyetim... Gülümsüyorum bayi benim kanki olur biraz...EURO 3 normlarında enjeksiyonlu olması...

eksileri...lastikler küçük...13 lük...sonucta aynı paraya 15.5 hp lik 150 lik makinamı alınır 19 hpmi alınır...yarın uzun yolda o 3 hp yi cayır cayır ararım valla... Üzgünüm

http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/scooter/ps150i.htm

siz ne düşünürsünüz...6250 gaymeye ne alınabilir sizce...

illa bu iki modeli belki beğenmezsiniz taş arabası bunlar dersiniz başka bişey önerirsiniz...

hadi bakalım gencler...alışmışsınız r7 r12 yok 3500 RR falan...birazda bize akıl verin... Bravo

En son mete_han tarafından 25.06.2008 - 23:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mete_han Çevrimdışı mete_han Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aprilia ... heryönden avantajlı Göz kırpıyorum Benzin farkı olacaktır muhakkak ama güç farkına sayacaksın artık.
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, cbf honda hondadan şaşma derim ben Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf ten sasma sasıcaksanda
honda dylan derım
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer kalite istiyorsan böyle buram buram kalite olsun diyorsan tabiki aprilla , servisi parçası birazdaha ucuz olsun , daha az yaksın diyorsan honda

bana alacak olsam honda alırdım Bravo
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprillianın modeli de cok guzelmiş , goruntu ve ozelliklerde öne cıkan bence o
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200cc aprilia süper makina yakın arkadasımda var,su soğutmalı ve gercekten rahat guçlü makina! bide fiyatı 8400 olan bir sportcıty var estetik harikası ve tam spor bir scooter!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprilia o bir italyan aygırı unuıtma Bravo Bravo Bravo tabii ki son karar sen Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim ne olursa olsun kazasız belasız olsun farın açık kaskın kafanda olsun . Delirdim
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete-han bende hondacıyım ama aprilla nefis bir makina bence bakımlarını hep zamanında yaparsan sıkıntı çekmessin derim.
ceynir
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abim markacısın anlıyorum o kadar parada vermeye hazırsın bıraz sana sıradısı olacak ancak kymco grand dınk 250 veya dıger modellerıne de bı bak ıstersen,100000 km garantı verıo adamlar boru degıl..

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ha bu arada servıs parasından az cok yırtarsın..
Başa dön
ceynir Çevrimdışı ceynir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 26.06.2008 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşlilik zor be Çok gülüyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, abicim makina deposu 8 litres pesetta...e şimdi 8 litreyle 150-200 gidersek ben oturur ağlarım...tüketimi,de bi öğrenmem lazım...nedense yazmaz...yahu kardeşim her arabanın verilerinde yazar bu tüketim faslı... Bravo

Bilemir, yani motoru satmayımmı...yada cbf 250 500 ambiansımı kasteddin... Bravo

badboymad, şaşıcam gibi...Dyln dönemi kapandı biliyon değilmi...artık stoklardan sonra satılmayacak... Bravo

mdonurr, mantık Honda diyor ama sonra hep pişman oluyorum...o keşkeler olmasa ya... Üzgünüm

NOSFERATUS, öne çıkan o evet...ama servis konusunda parça fiyatları tedirginliğim var...19 beygirlik makina almak daha mantıklı...yada şu üzerine 1500 koy şunu al diyenlere hastayım... Dil çıkarıyorum

SRAD-HAN, sportcıty xmax250 bu tarz 250 liklerin içinde kendine özgü olan sadece Peugot diye düşünüyorum...satellıs geopolis falan çok şık...geopolisi 4 ay önce 8000 gaymeye 0 kelepir neredeyse alıyordum...kısmet işte... Bravo

bedenci, sağolasın...ama bi sıcaklar başladı kask takmaya bazen üşeniyorum desem doğrudur...Bravo

msutcu, abi bencede öyle...zaten 20.000 yapar satarım... Bravo

ceynir, Kymco benim hep favorim hocam...ama işte tipi çok kayık...2.el xcıtıng bil edüşündüm ama çekmiyo kasayı motor diye vazgeçtim... Bravo

tennere, haklısın...yaşlı işi scooter...bende vites atmaya üşenir oldum inan... Dil çıkarıyorum
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun yol yaparım diyosan tabi ki aprilia,kaza yapmadığın sürece sorun yok(Allah korusun)zaten arıza yapmaz kolay kolay ama parça lazım olursa iş sakat gerçi hondanında ucuz olduğu söylenemez ama...bence aprilia... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabıkı honda dylan modelini alırsan bence daha iyi
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 gayme dha kat Xmax al dicem ama genede senin kararın..Ama bu ikisinden sorarsan aprilia derim.. Xmax kampanyada hem..+250 lik
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal