Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 85, 86, 87  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
delioglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mardin

MesajTarih: 24.06.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Arkadaşım ; Bende 2007 modeli var motor iyi,Biraz eksiklikler var.Ama performan sı iyi.Şimdiden hayırlı olsun diyorum .Güzel günlerde kullan
Başa dön
delioglu Çevrimdışı delioglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.06.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker demiş ki:
safak52, abi bugun gelip dönerinzden yedim sonra kasadaki abiye ddm dışardaki motor kimin sei gösterip patronun dedi :)sende dedin o ara hangisi die arkaya geçtin. sen meşguldun o ara malum öğlen servisi bizde öyle oluyor ondan işinden alıkoymaym ddm konuşamadk ama yine gelirim abi.bu arada döner güzeldii Çok gülüyorum Delirdim

Aaa ciddimisin arkadasım neden sohbet etmedik pekii..Mutlaka beklerim yine ama mutlaka gel Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EMSALC
Üye
Üye

MesajTarih: 24.06.2008 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni tiger ı böyle anlatan biri kim bilir harley davidsonu nasıl anlatır ama bazı görüşlerine katılmıyor değilim ortalama derecede bir görüntüsü var ve bencede çin motorlarından kat kat iyi
Başa dön
EMSALC Çevrimdışı EMSALC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 24.06.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşım sayfa 75'te resimli olarak tanıttım fuar resimlerinde

sağol dostum Bravo Bravo Bravo

Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:

bu arada sayfa 70 de Bravo tigerla tigers arasındaki farklar

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.06.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERİC demiş ki:
yaaaaa YETER BE KAPATIN ŞU TOPİC'İ ÜSTÜNE PARA VERSEN BINMEM O MOTORA bu ne yaaa hep ana sayfada gozume gelıo kıl olmaya başladım gorende bir bo. sanıcak motoru Sinirlendim
arkadaşım saygılı ol bir daha demem.

Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar bu arada 10.000km bakımım geldi.ön balatalar değişecek,arka balatayı zaten değiştirmiştim ona gerek yok,devriyaj balatası bitmedi ama artık eski randımanı yok vites aralarım kısaldı çünki,birde yağ ve yağ filtresi değişek.ön fren balatası 22 ytl,devriyaj balatası 45ytl,yağ filtresi 20ytl bunları aldım senelik izinimde geldi.tatile girmeden yapıcam bunları edirne ve kırklareli planım var askerlik yaptığım yerleri bi geziyim diyorum,özledim 8 sene oldu görmiyelide aman bakımları ihmal etmiyelim tigerler bakımı çok sever hergün beni sil parlat der çok zampara tigeer çoook sağlıcakla kalın Göz kırpıyorum
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.06.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cb750kz demiş ki:
haftada bir bu konu açılıyor iii hayırlı olsun ama sıktı 20 hp herkezin zevki ayrı üste para verseler bimmem omotora

Bizler kıcımızı yırtıp borç harçla hava olsun diye kullanamayacağımız motosikleti alıp, içine 10 liralık benzin koyup 1 tur atıp garaja motor çekmeyip, motosikleti yaşam tarzı olarak benimsemiş insanlar olduğumuz için bu topiğin bu kadar yoğun olması normal. Para pul meselesi de değil bu herkesin zevkidir, bütçesine göredir vs vs. Hoşlanmıyorsanız bakmayın. MD de de benim tek baktığım başlık bu başlıktır.

MERİC demiş ki:
yaaaaa YETER BE KAPATIN ŞU TOPİC'İ ÜSTÜNE PARA VERSEN BINMEM O MOTORA bu ne yaaa hep ana sayfada gozume gelıo kıl olmaya başladım gorende bir bo. sanıcak motoru Sinirlendim

Servise in çık 100 lira ödemiyoruz, yağın litresini 40 liraya almıyoruz, ortada bir çamur, bo. olduğu kesin de bunun Tiger veya kullanıcıları olmadığı da kesin.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.06.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkaten bende bayılıyorum bu motora negüzel uzun yol yapılır ah ah bi ehliyet alsam
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 25.06.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bune ya ne beygiri ona bıncegına vespa kullan daha ıyı İstemiyorum

çok çırkın motor
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 25.06.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52 demiş ki:
thefastbiker demiş ki:
safak52, abi bugun gelip dönerinzden yedim sonra kasadaki abiye ddm dışardaki motor kimin sei gösterip patronun dedi :)sende dedin o ara hangisi die arkaya geçtin. sen meşguldun o ara malum öğlen servisi bizde öyle oluyor ondan işinden alıkoymaym ddm konuşamadk ama yine gelirim abi.bu arada döner güzeldii Çok gülüyorum Delirdim

Aaa ciddimisin arkadasım neden sohbet etmedik pekii..Mutlaka beklerim yine ama mutlaka gel Bravo

gelicem şafak abi yine benmde dükkana yetişmem gerekiyordu ondan duramadım Bravo

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK demiş ki:
Herkese selam TGR dostları... Bu yaz motorumla epey yollardayım. Şu anda Marmok Aktur'da tatildeyim. Ondan önce de Poyrazlar festivali ve güney Marmara taraflarında 1300 km yaptım. Tek başıma takılıyorum ve en son 1000 km ile Marmaris'e geldim. Çok şükür hiç bir problem yaşamadım. Hafta sonuna kadar Marmok'tayım. Sonra Datça-Bodrum feribotla Bodrum'a geçeceğim. Oradan da Yalova motofestivalinde olacağım. Allah nasip eder ölmez kalırsak bu programı tamamlayacağım. Arkasından da Kanuni TIR'ı ile yine anadolu yollarına düşeceğiz. Selametle kalın görüşmek üzere... Delirdim
oh gez sana yakışıyor abim Bravo bol,bol resimlerini bekliyoruz.allah kaza bela vermesin yolun açık olsun abi
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 25.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chocolateman demiş ki:
cb750kz demiş ki:
haftada bir bu konu açılıyor iii hayırlı olsun ama sıktı 20 hp herkezin zevki ayrı üste para verseler bimmem omotora

Bizler kıcımızı yırtıp borç harçla hava olsun diye kullanamayacağımız motosikleti alıp, içine 10 liralık benzin koyup 1 tur atıp garaja motor çekmeyip, motosikleti yaşam tarzı olarak benimsemiş insanlar olduğumuz için bu topiğin bu kadar yoğun olması normal. Para pul meselesi de değil bu herkesin zevkidir, bütçesine göredir vs vs. Hoşlanmıyorsanız bakmayın. MD de de benim tek baktığım başlık bu başlıktır.

MERİC demiş ki:

Servise in çık 100 lira ödemiyoruz, yağın litresini 40 liraya almıyoruz, ortada bir çamur, bo. olduğu kesin de bunun Tiger veya kullanıcıları olmadığı da kesin.

Yasam tarzi vs. tamam da sizin yaptiginiz yanlis su;

Kac kere yazildi cizildi. Birileri Cin'de 1'e urettirdigi motorlari geldi burada 5'e satti, koseyi dondu. Siz hala yok oyle yok boyle super vs. diye motora yeni baslayacak insanlarin da aklini bulandiriyorsunuz. Bu ve bunun gibi forumlarda kac tane baslik var, yok orasi cikti, yok burasi koptu, servis garantiden degistirmedi vs. diye. İstemiyorum
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plus,

Debriyaj balatalarının fiyatında bir yanlısın var 25 ytl olması gerekıyordu ama zam gelmiş olabilir.Ben bi bakayım hemen siteye..

Aha buldum

LX21451-37400 >DEBRIYAJ BALATASI INCE TIGER 6,05 kdv dahil.
www.kuralkan.net adresinden tum fiyatları gozden gecırebılırsın.

Yani su anda senın debrıyaj balatan 30 ytl tutuyor.cunku 5 adet balata var.ara sacı degiştirmiyorsun zaten.Bu arada sunuda unutmadan soylıyım baskı yaylarının arasına mutlaka 1-2 adet pul yerleştır.cok faydası oluyor..Bende hafifkaydırma sorunu vardı o pullar sayesınde milim kaydırma yasamıyorum.

MERİC,

İnsanların her seyden önce okul,üniversite v.b. egitimlerinin dısında aile egitimi alması bence en önemlisi.Buda sende yok arkadasım.Ama senın ailenden egitim almaman bana ve arkadaslarıma bu sekılde düzeysizce saldırma hakkını vermiyor

Seni haddini bilmeye davet ediyorum. Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yasam tarzi vs. tamam da sizin yaptiginiz yanlis su;

Kac kere yazildi cizildi. Birileri Cin'de 1'e urettirdigi motorlari geldi burada 5'e satti, koseyi dondu. Siz hala yok oyle yok boyle super vs. diye motora yeni baslayacak insanlarin da aklini bulandiriyorsunuz. Bu ve bunun gibi forumlarda kac tane baslik var, yok orasi cikti, yok burasi koptu, servis garantiden degistirmedi vs. diye. İstemiyorum

Böyle seviyeli eleştiriye can kurban.

Alp kardeşim, şahsi düşüncem şudur;

Daha önce 1100 cc ye kadar motosiklet kullandım. Tigerden bir önceki motosikletim 1100 cc kawasaki ben sattım 2 ay sonra motosiklet pert oldu alan kişi iki kez kaza yapmış. Ondan önce zealsun 200 cc kros motosikletim vardı, modifiye ile sınırları zorlayan güzel bir motosikletti, şu an şasesi kırılmış kaynak yapılmış kırılmadık yeri kalmamış. Bir başka çinli motosikletin amortisör kırılmış jantlar eğilmiş, nasıl oldu diye sordum 5 kişi binmişler. Cros 250 si olan bir arkadaşım jantları çukura girip eğdi, yenisi 35 ytl. Allah esirgesin kullandığı japon olsaydı kafadan 235 ytl olurdu jant fiyatı. Birinin japon birinin çin üretimi olduğunu düşünürsek, motosikleti ömürlü ve kaliteli yapan kullanıcısı diyebilirim. Bir ayakkabı alırsın topuklu, tarlada dağda giyersen 2 ayda eskir. Spor ayakkabı alırsın dağda taşta giyersin ona göre eskir. Motosiklette böyledir. Elbette kalite farkı var bu inkar edilemez.

Bizim grupta 5 adet Tiger var, şu ana kadar yolda bırakacak tehlikeye atacak bir sorunla karşılaşmadık, hatta arka teker saplamaları kırılıyor deniliyor 16500 km de motosikletim , böyle bir sorunla da karşılaşmadım. Ama şunu yapsaydım bazıları gibi, 20 bg motosikletin önünü kaldırmaya, her kalkışta pati çektirmeye kalksaydım eminim ben de aynı sorunu yaşardım. Sonuçta cruiser bir motosiklet ve 20 bg belli sınırları var. Tiger almasaydım Hyosung gv 250 düşünüyordum, bildiğiniz gibi şu an o da patladı piyasada ithalatçı firma yüzünden.

Diğer bir yönü de servis olayı. Kendim yetkili servise gitmiyorum bunu baştan söyleyeyim. Her tamircinin kendine özgü bir uzmanlık tarafı vardır, biri karburatörden çok iyi anlar diğeri şase aksamından biri motordan vs vs. Parça fiyatlarına bakıyoruz, gn 250 parçaları kullanılıyor Tiger de, hatta geçen yaz yağı geç değiştirdiğim için piyano değiştirdim. Piyasada japon parça vardı 75 ytl , kanuni nin orjinali 30 küsür ytl. Kalite farkı var mı? 45 lirayı hakedecek kadar değil. Japon servisine iniyorsun, piyasada 10 lira olan yağın bile litresi bir anda 20,-25 ytl ye çıkıyor. Km telin kopsa en ucuzu 40 lira, aynı ürünleri 10 lira -15 lira gibi rakamlara değiştirebliyorsun, birinin adı ahmet birinin adı mehmet. Otomobilde de bu aynıdır, bir parça başka bir araca uyar, ama aracın mercedes ise 100 ytl, ford ise 50 ytl. kawasakinin marş basmadı servise indim ne yaptıklarını da bilmiyorum 20 dk sonra geldi 50 ytl ödedim. Kanuninin marş basmadı, akü şarj edildi konjektör gözden geçirildi ödediğim para 10 ytl . Bunları gözlemlediğimde ve tecrübelerime göre benim de sokağa atacak param yok.

Bunlar benim şahsi görüşlerim. Yarınlarda Kanuniyi satar başka bir marka alırım. Sözün özü, kişi vardır eline zırhlı versen onu da parçalar, kişi vardır eline plastik versen yıllarca yeni kalır. Piyasada 2500 ytl ye de 250 cc motosikletler var. Tiger orta sınıfta yer alıyor. Ne mükemmel , ne kötü.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsn.kazasız belasız Bravo
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chocolateman,
Güzel akıllıca ve insancıl bir yorum olmuş agzına saglık ama insanlarımız ne hikmetse ne kerametse kabalığı,kalp kırmayı kabadayı agzını seciyor.

Motor hakkında söylenilecek sözümüz varsa efendi gibi,agzımızı bozmadan insancıl bir sekılde iyi veya kötü söylenen her türlü yorumu dinlemeye acıgız.Zaten burada motorumuzun negatiflerini dile getirenlerin başını biz cekiyoruz ki forum incelendiğinde bunun dogru oldugunu anlarız...

Bu arada benımde yaklasık 17.000 km de ve bir kere bile olsun arka saplamaların kırılma sorununu yasamadım...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 85, 86, 87  Sonraki
83. sayfa (Toplam 87 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal