bana hayrı yokkı olsun ıyı olmus bı gun fotograf cektırırken lazım olabılır once gasket yok guvenlık pardon o bızım fabrıkada yazıyodu da aklımda o kalmıs _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.06.2008 - 01:37 Mesaj konusu:
GOLYAT34, ABS testini bmw 1200GS de izlemiştim! ABS açık konumda iken makina ABS kapalı olduğundaki mesefeden 3m kadar gec durdu!ancak ıslak yolda bu test tekrar edildiğinde ABS devrede olduğunda makina ABS kapalıykenki duruş mesefesinden yaklasık 10m kadar önce durdu(BUNUN SEBEBİDE SÜRÜCÜNÜN ABS YE GÜVENİP KORKMADAN FRENE ASILMASIDIR),+lar ve-ler herzaman olur,bence trafikte tecrubesiz adamlara yardımcı olacaktır,ancak pistlerde ve limitlerde gidilen yollarda abs kesinlikle kapalı olmalı! ayrıca viraj içinde fren gerektiğinde tecrubeli sürücü bunu kendi halleder ancak acemi yada yeteneksiz bir sürücü halledemez ve dozajı kaçırdığında yerdedir!! viraj içinde bi engel olduğunda panik fren yapmak bence motorcunun kalitesini ortaya koyar!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 26.06.2008 - 01:45 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, ıslak zemın olayında soledıgıne sonuna kadar katılıyorum ama bıraksınlarda demırden at bızım kontrolumuzde olsun renkler ve zevkler tartısılmaz ben kendım hakım olmadıgım hıc bıseye guvenmem _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.06.2008 - 01:53 Mesaj konusu:
GOLYAT34, standart olsada sonuçta oda kullanımı kolaylastıran bir guvenlik önlemi oyuzden demiştim,benim K6 da da var ama ben bide kendim taktım 2tane var yani ancak sakinlesiyor direksiyon!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 26.06.2008 - 01:57 Mesaj konusu:
600 luge standardı yetıyor aslında ıcındekı yagı 10w den 15w yukseltmek yeterlı oluyor ıkıncıye gerek kalmadan ohlınsı zengın etmek ıstemem _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
abs li kullanacak olanlara hayırlı olsun,ancak şahsım için söylüyorum,eger bu makinalarda off dügmesi olmazsa ve bütün modellerde standart şekilde off suz uygulanırsa kesinlikle hondadan vazgeçerim,suzuki de ilk tercihim olur.
kısacası hondaya veda olup olmayacagını görmem için 1 sene var.
Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:
işallah hondanın o düzgün sessiz çalışmasından bizi mahrum ettirmezler. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız