Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 25.06.2008 İstanbul M.D. Anadolu yakası toplantı foto

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

25.06.2008 İstanbul M.D. Anadolu yakası toplantı foto
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 26.06.2008 - 02:29    Mesaj konusu: 25.06.2008 İstanbul M.D. Anadolu yakası toplantı foto Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel ve bir o kadar da keyifli Anadolu çayır çimeni daha geride bıraktık gelen tüm dostlarıma teşekkür ederim. Maçı seyretmedik ama büyük bir zevkle dinledik, maçın sonu hüzünlü bitsede toplantımız keyifli başladığı gibi keyifli bitti. Gülümsüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 26.06.2008 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cook guzel bır aksamdı hersey ıcın tesekkurler Göz kırpıyorum
fotolar ıcınde Alkışlıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 26.06.2008 - 04:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir buluşma olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
Söylemeden geçemiycem (Yeşil tişört lü abim çok güzel dans ediyor) Alkışlıyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOŞ ADAMIN MUAHBETTİDE BOŞ OLUR ,BU TÜR GEREKSİZ YAZILARADA ANTAKİN EL KOYAR, CANEM HADİ SEN GİT BAŞKA BAHÇELERDE OYNA ,KENDİ SEVİYENE GÖRE FORUM SİTELERİ BUL ONLARA YAZ SEN EN İYİSİ

edit by : antakin
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir akşamdı uzun süre duramadım kusuruma bakmayın Gülümsüyorum tennere, Nereyi kapatmamı istersin?
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOŞ ADAMIN MUAHBETTİDE BOŞ OLUR ,BU TÜR GEREKSİZ YAZILARADA ANTAKİN EL KOYAR, CANEM HADİ SEN GİT BAŞKA BAHÇELERDE OYNA ,KENDİ SEVİYENE GÖRE FORUM SİTELERİ BUL ONLARA YAZ SEN EN İYİSİ

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, insanların hangi mekanda toplandığı değil. nerede mutlu ve keyifli vakit geçirdiği çnemli. Sen istersen resimlere tekrar bak ve insanların yüzündeki mutluluğu anlamaya çalış.
Arkadaşlar süper bir gece geçirmişsiniz. Hepinizi tebrik ediyorum.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanoptik, Gereken cevabı vermiş Bravo
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes birşeyler yapmış,

Mehmet abi mangal yapmış,
Sertaç bale yapmış,
Barış far koruma camı yapmış,
Serkan faça sele yapmış,
Su abartmış, komple motor yapmış; güzel günlerde binersin umarım. Yakışmış Bravo
Ersin, sen de kuru gürültü yapmışsın galiba Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
arckaan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özenmemek elde deil Alkışlıyorum ne zaman aranıza katılabilicem acaba çok merak ediyorum Üzgünüm
Başa dön
arckaan Çevrimdışı arckaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, Kuru kuru takılıyoruz ne yapalım
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, racıngcının bırıyle kotu bır anın olsa gerek
cok kalamadım ama guzel aksamdı saolun arkadaslar
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, şekerim ayrıca topic açmadım farkettiysen ama söylemezsemde içimde kalıcak.. geçen hafta sonu göstermiş olduğunuz ilgi alakadan dolayı Mehmet Abime ve sana çok teşekkür ederim.. dediğim gibi gönül ister ki hep fenerbahçede yaşayalım caddelerde dolaşalım ama kaçınılmaz sonuda biliyosun Dil çıkarıyorum en kısa zamanda sizide buraya bekliyorum.. Bravo
dün aksamda istanbul md yi rüyamda gördüm hayırlara gide inşallah Gülümsüyorum hepinize iyi eğlenceler diliyorum.. Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, Kötü bir rüya değildir umarım Çok gülüyorum
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal