Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Akşamları Çimlerden Yollara Sızan Sular...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Akşamları Çimlerden Yollara Sızan Sular...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 25.06.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maalesef Türkiye'de çimler değil, asfalt sulanıyor (özellikle İstanbul'da) İyi fikir
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.06.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gerçekden çok önemli bir konu bende hep dikkat ediyorum en korktugum olaydır basıma gelebilecek özellikle viraj ise OK İyi fikir
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, birde ben uyarayım bakalım... Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogru soze ne denir sagol hocam
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 26.06.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda da aynı sorun var ...!!yahu o nasıl bir çim sulamaktır öle hayvanat gibi tüm su yolda..!!değil motor otomobili bile yoldan atar Beğenmedim bilmediğiniz yolda gazlamayın sonucu kötü olabilir kazasız sürüşler ve paylaşım için teşekkürler HALİL İM RR IM Dil çıkarıyorum

@..(L)ON(e)LY RideR..@
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi konya dada aynı şekilde bu durum...bıktık inan,adam çimlerimi suluyor,yolumu suluyor belli değil... Sinirlendim

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AzRaiLNeRoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo
Başa dön
AzRaiLNeRoN Çevrimdışı AzRaiLNeRoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

[img=http://img171.imageshack.us/img171/2945/kunfuin3.gif]
Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yola akan sular başlıbaşına bır dert gece ağaçları sulayan tankerler onlar ayrı bır sıkıntı ne ışret levhası ınsanın dıkkatını hıç bır şey yok cumartesı gece son anda fark ektım allahtan süratlı değıldım gerçı şehır ıçınde hız yapmak adetım değıl halıl ıyı bır konuya değınmışın

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
comelenkopek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yollardaki tehlikeler o kadar cok ki resmen bilgisayar oyunlarındaki gibi sağa sola kaçıp duruyoruz.bu sulama olayı dışında bilinçli olarak yapılan yollardaki cam butonlara ve ve o beyaz şeritlerede dikkat edin arkadaşlar...
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evlerde halı yıkamak yada bahçeni sulamak yasak ama sokakta otoban kenarında çim sulamak serbest bu nasıl işdir anlamadım hem suları idare edelim diyorlar susuzluk var diyorlar hemde caddelere sokakalara varana kadar çim suluyorlar... Öfkeliyim
paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hem suları idare edelim diyorlar susuzluk var diyorlar hemde caddelere sokakalara varana kadar çim suluyorlar...

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,
bizim gibi yapıcan kanka eğer düşmediysen durp adamaın yanına gidip o hortumu da elinden alıp o hortumla dövüceksin Çok gülüyorum bunu daha önce yaptık ewet acı ama gerçek.
inciraltı yolunda rahmetli Ziya nın elinden adamı zor almıştım sonra diğer sulama insanları gelipde müdahale edince de hepsine dalmak zorunda kalmıştık.. Çok gülüyorum
ne günlerdi beaa.. herkese tavsiye ederim ama aklınızda bulunsun onlar o alanda tek değil bi kaçtane adam war ona göre Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR şeytanın kar ortağı sol şerit takozu sulama kamyonlarından bahsetmemişsin.. % 40 nın felç etmeşi- % 40 nın tek cesedi - % 20 sinin de birden fazla cesedi var o kamyonların..

çim sulama işini abartan bazı cahel amcalarımız var nasıl bi suluyosa.. bizim bi dalıp çıktığımız iki üç kulaç attığımız asfalt var be.. akşamları yol kenarıda mayo ile bekleyenler var.. şu çimleri sulasalarda biz bi dalsak diye.. Çok gülüyorum

geçen sene bu yüzden 3-4 motorcu öldü.. hafızalarınızı zorlarsanız hatırlarsınız.. biri kuryeydi.. biri ER- 5... Allah rahmet eylesin...

Üzgünüm
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal