Maalesef Türkiye'de çimler değil, asfalt sulanıyor (özellikle İstanbul'da) _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
bu gerçekden çok önemli bir konu bende hep dikkat ediyorum en korktugum olaydır basıma gelebilecek özellikle viraj ise _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 26.06.2008 - 01:13 Mesaj konusu:
burda da aynı sorun var ...!!yahu o nasıl bir çim sulamaktır öle hayvanat gibi tüm su yolda..!!değil motor otomobili bile yoldan atar bilmediğiniz yolda gazlamayın sonucu kötü olabilir kazasız sürüşler ve paylaşım için teşekkürler HALİL İM RR IM _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
abi konya dada aynı şekilde bu durum...bıktık inan,adam çimlerimi suluyor,yolumu suluyor belli değil... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
yola akan sular başlıbaşına bır dert gece ağaçları sulayan tankerler onlar ayrı bır sıkıntı ne ışret levhası ınsanın dıkkatını hıç bır şey yok cumartesı gece son anda fark ektım allahtan süratlı değıldım gerçı şehır ıçınde hız yapmak adetım değıl halıl ıyı bır konuya değınmışın _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
yollardaki tehlikeler o kadar cok ki resmen bilgisayar oyunlarındaki gibi sağa sola kaçıp duruyoruz.bu sulama olayı dışında bilinçli olarak yapılan yollardaki cam butonlara ve ve o beyaz şeritlerede dikkat edin arkadaşlar... _________________ (Saldırgan Kişilik) Motordelisi, bünyeye aykırı kuruluş...
Tarih: 26.06.2008 - 11:28 Mesaj konusu:
evlerde halı yıkamak yada bahçeni sulamak yasak ama sokakta otoban kenarında çim sulamak serbest bu nasıl işdir anlamadım hem suları idare edelim diyorlar susuzluk var diyorlar hemde caddelere sokakalara varana kadar çim suluyorlar...
paylaşım için teşekkürler _________________ gülü bir gün motosikleti hergün,
gülü soluncaya motosikleti ölünceye kadar seveceğim.
obez ninja
HalilRR,
bizim gibi yapıcan kanka eğer düşmediysen durp adamaın yanına gidip o hortumu da elinden alıp o hortumla dövüceksin bunu daha önce yaptık ewet acı ama gerçek.
inciraltı yolunda rahmetli Ziya nın elinden adamı zor almıştım sonra diğer sulama insanları gelipde müdahale edince de hepsine dalmak zorunda kalmıştık..
ne günlerdi beaa.. herkese tavsiye ederim ama aklınızda bulunsun onlar o alanda tek değil bi kaçtane adam war ona göre
HalilRR şeytanın kar ortağı sol şerit takozu sulama kamyonlarından bahsetmemişsin.. % 40 nın felç etmeşi- % 40 nın tek cesedi - % 20 sinin de birden fazla cesedi var o kamyonların..
çim sulama işini abartan bazı cahel amcalarımız var nasıl bi suluyosa.. bizim bi dalıp çıktığımız iki üç kulaç attığımız asfalt var be.. akşamları yol kenarıda mayo ile bekleyenler var.. şu çimleri sulasalarda biz bi dalsak diye..
geçen sene bu yüzden 3-4 motorcu öldü.. hafızalarınızı zorlarsanız hatırlarsınız.. biri kuryeydi.. biri ER- 5... Allah rahmet eylesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız