Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 25.06.2008 İstanbul M.D. Anadolu yakası toplantı foto

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

25.06.2008 İstanbul M.D. Anadolu yakası toplantı foto

25.06.2008 İstanbul M.D. Anadolu yakası toplantı foto
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EkremSen
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhabbetiniz daim olsun arkadaşlar, güzel kareler Göz kırpıyorum

ToyRider, teşekkürler Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelen gelemeyen herkese teşekkürler. ama özellikle misafirperverliklerinden dolayı Burçak'a ve Mehmet'e teşekkürler.

Bale sanatına da son noktayı koymuşum bu arada Gülümsüyorum Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım ıcın tesekkurler guzel kareler.macta fınale cıkamamıza bızde cok uzulduk.gore gore ıkıncı ve ucuncu golu yedık ve her zaman bıze gulen sans macın basından berı buraya kadar dedı ve sansımız dondu.dırekten donen toplar ve sanssızlıklar macı bu skora getırdı.ama oyuncularımızı tebrık edıyorum bıze guzel bır turnuva heyecanı yasattılar. Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CakmaDucati
Üye
Üye

Nereden: ç.kale-ist

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR, İst MD yi ruyamda gordum dedin.... aralarında bende varmıydım Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
CakmaDucati Çevrimdışı CakmaDucati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider emeğe saygı Gülümsüyorum

-Athos-, icra ettiğin KUĞU GÖLÜ balesini video olarak izlemek isterim ki feyz alim bende başlıcaaammmm Çok gülüyorum Çok gülüyorum[img

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, beni kırmayıp ve maç keyfini bölüp bizleri yanlız bırakmadığın için çok çok teşekkür ederim canım. Gülümsüyorum
JaySean, sen onu bir de buzun üstünde gör Çok gülüyorum
MaGICLeYF im, uğraman bile ayrı bir incelikti. Gülümsüyorum
tennere, Barın cafenin yeri ayrı çayır çimen keyfinin yeri ayrı bir gün İstanbul'a geldiğinde sende misafirimiz olursun ve neden orada toplandığımızı anlarsın. Adalara karşı motorunu deniz kenarına çekip bir kaç dostunla güzel sohbet ederek iş yorgunluğunu günün stresini atmanın keyfini ancak yaşayarak görürsün. Gülümsüyorum Bekleriz.

volkanoptik, Gülümsüyorum Bravo
sx2, Çok gülüyorum Çok gülüyorum sende gelseydin sanada yapacak bir iş bulurduk Gülümsüyorum
GOLYATım34üm, daha ne kalıcan ortalığı karıştıracak, fitne fesat ve yaşlı başlı adamların aklını çelecek kadar kaldın. Delirdim
arckaan, umarım en kısa sürede Gülümsüyorum

nofeaRR, söylemezsen çatlar ikiye ayrılırdın değilmi, sen kaç gel boşver kaçınılmaz sonu, millet fener tostu yemekten bıktı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
EkremSen hep beraber inşallah Gülümsüyorum

-Athosum baletim- dostluğun için biz teşekkür ederiz. Göz kırpıyorum

_RoMeO_ Gülümsüyorum

CakmaDucati bakma sen ona bir tarafları uyurken açık kalmıştır Çok gülüyorum
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum resimler harika
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

-Athos-, icra ettiğin KUĞU GÖLÜ balesini video olarak izlemek isterim ki feyz alim bende başlıcaaammmm [img

Plie ve pointlere çok çalışmak lazım üstad, koreograf önemli, alttan destek yapan ekip ile uyum vs. zor bir prodüksiyon ama sanata hevesli dostların artması sevindirici Dil çıkarıyorum

en önemlisi zinde ve formda bir vücut Delirdim Delirdim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul / avrupa

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burçak'cıgım emegegıne saglık guzel ve keyıflı bii gece idi mehmet abi motorun hayırlı olsun keyıflı ve guzel suruşler dilegi ile...
www.marmaramotokurye.com
Başa dön
okkes Çevrimdışı okkes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, kulakların çınladımı Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bodido, hep beraber, herzaman inşallah Gülümsüyorum
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar özenmemek elde değil Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOŞ ADAMIN MUAHBETTİDE BOŞ OLUR ,BU TÜR GEREKSİZ YAZILARADA ANTAKİN EL KOYAR, CANEM HADİ SEN GİT BAŞKA BAHÇELERDE OYNA ,KENDİ SEVİYENE GÖRE FORUM SİTELERİ BUL ONLARA YAZ SEN EN İYİSİ

edit by : antakin
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhabbetiniz daim olsun Gülümsüyorum Bravo

tennere, Senin tarzını Marsille'ye benzettim, hatırlayanlar olacaktır, hani şu fare..! Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:
ToyRider, sen ıstanbull guzeldegıl bence gözlerını aç

ben almayım çirkin adada ormanlar yanar.suları kırlı

gınede sagol

sanırım sen sabır kontrol valfi olmaya çalışıyorsun dostum Gülümsüyorum ama istanbulu ve istanbul md'nin parçası olan bizleri böyle hırpalamaya çalışmaya devam edersen ben çok üzülücem. üzüntümden üzerine bayılıveririm mazallah Dil çıkarıyorum

Not: resimlerde bale yapan 156 kg'lik fil ben oluyorum Gülümsüyorum
Üye
Üye

Nereden: ç.kale-ist

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bodido, senin dun aksam sırtına beyaz çanta mı vardı yosa ben mı oyle gördum Şok oldum Dil çıkarıyorum
Başa dön
CakmaDucati Çevrimdışı CakmaDucati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal