paylasım ıcın tesekkurler guzel kareler.macta fınale cıkamamıza bızde cok uzulduk.gore gore ıkıncı ve ucuncu golu yedık ve her zaman bıze gulen sans macın basından berı buraya kadar dedı ve sansımız dondu.dırekten donen toplar ve sanssızlıklar macı bu skora getırdı.ama oyuncularımızı tebrık edıyorum bıze guzel bır turnuva heyecanı yasattılar.
-Athos-, icra ettiğin KUĞU GÖLÜ balesini video olarak izlemek isterim ki feyz alim bende başlıcaaammmm [img _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 26.06.2008 - 10:21 Mesaj konusu:
armyy, beni kırmayıp ve maç keyfini bölüp bizleri yanlız bırakmadığın için çok çok teşekkür ederim canım. JaySean, sen onu bir de buzun üstünde gör MaGICLeYF im, uğraman bile ayrı bir incelikti. tennere, Barın cafenin yeri ayrı çayır çimen keyfinin yeri ayrı bir gün İstanbul'a geldiğinde sende misafirimiz olursun ve neden orada toplandığımızı anlarsın. Adalara karşı motorunu deniz kenarına çekip bir kaç dostunla güzel sohbet ederek iş yorgunluğunu günün stresini atmanın keyfini ancak yaşayarak görürsün. Bekleriz.
volkanoptik, sx2, sende gelseydin sanada yapacak bir iş bulurduk GOLYATım34üm, daha ne kalıcan ortalığı karıştıracak, fitne fesat ve yaşlı başlı adamların aklını çelecek kadar kaldın. arckaan, umarım en kısa sürede
nofeaRR, söylemezsen çatlar ikiye ayrılırdın değilmi, sen kaç gel boşver kaçınılmaz sonu, millet fener tostu yemekten bıktı EkremSen hep beraber inşallah
-Athosum baletim- dostluğun için biz teşekkür ederiz.
_RoMeO_
CakmaDucati bakma sen ona bir tarafları uyurken açık kalmıştır _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
resimler harika _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Tarih: 26.06.2008 - 10:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
-Athos-, icra ettiğin KUĞU GÖLÜ balesini video olarak izlemek isterim ki feyz alim bende başlıcaaammmm [img
Plie ve pointlere çok çalışmak lazım üstad, koreograf önemli, alttan destek yapan ekip ile uyum vs. zor bir prodüksiyon ama sanata hevesli dostların artması sevindirici
en önemlisi zinde ve formda bir vücut _________________
Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 121 Nereden: istanbul / avrupa
Tarih: 26.06.2008 - 10:27 Mesaj konusu:
Burçak'cıgım emegegıne saglık guzel ve keyıflı bii gece idi mehmet abi motorun hayırlı olsun keyıflı ve guzel suruşler dilegi ile... _________________ ökkeş şişli
1000 RR son karar..
GS 500 ekmek teknesi
www.marmaramotokurye.com
Tarih: 26.06.2008 - 10:35 Mesaj konusu:
BOŞ ADAMIN MUAHBETTİDE BOŞ OLUR ,BU TÜR GEREKSİZ YAZILARADA ANTAKİN EL KOYAR, CANEM HADİ SEN GİT BAŞKA BAHÇELERDE OYNA ,KENDİ SEVİYENE GÖRE FORUM SİTELERİ BUL ONLARA YAZ SEN EN İYİSİ
Tarih: 26.06.2008 - 10:43 Mesaj konusu:
tennere demiş ki:
ToyRider, sen ıstanbull guzeldegıl bence gözlerını aç
ben almayım çirkin adada ormanlar yanar.suları kırlı
gınede sagol
sanırım sen sabır kontrol valfi olmaya çalışıyorsun dostum ama istanbulu ve istanbul md'nin parçası olan bizleri böyle hırpalamaya çalışmaya devam edersen ben çok üzülücem. üzüntümden üzerine bayılıveririm mazallah
Not: resimlerde bale yapan 156 kg'lik fil ben oluyorum _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız