Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni motorum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni motorum...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:16    Mesaj konusu: yeni motorum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar salı günü R6 mı sattım ve dün yeni motorumu aldım 2004 model kavasaki zx6r...Allah herkese gönlünden geçen motoru nasip etsin...yeni resimleri bilgisayara yükleyemedim yükleyince onlarıda eklerim...sahibinden.comda ilandaydı motor ordan bilende vardır...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen begendiysen sorun yok
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun yeni motorun, kazasız belasız güle güle kullan.
Bakalım bende arayıştayım ama ağustosta kalkacak olan noter masrafını bekliyorum, en az 250ytl yanıma kalacak, hemde 2.el piyasası düşer biraz.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan artkadaşım. Alkışlıyorum
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan kardeşim
comelenkopek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız hayırlı günlerde kullan dostum..
alisilin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş inşallah kazasız belasız binersin
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun darısı basıma
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı,uğurlu olsun..Allah kaza bela yüzü göstermesin.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Alkışlıyorum
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawa_racing
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BEYŞEHİR/NORVEÇ

MesajTarih: 26.06.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_molla, hayırlı olsun inşallah
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan Alkışlıyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal