Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor hala tekliyor..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor hala tekliyor..

motor hala tekliyor..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gls_onk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:07    Mesaj konusu: motor hala tekliyor.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bi konu açmıstım orda motorun marka model belirt demişiniz.Kanuni 125 classic scooter.Buji demiştiniz ama bujiyide yeniledim hala gaz yemiyor arkadaşım dediği gibi 40ı geçemiom tepelerde motor yarıda gaz kesiyor gaz yemiyor sorun devam ediyor.Servise götürdüm g. veren usta bi bok yapmadan 25 kağıtı aldı yaptım götür die ama hala aynı ben sorunu artık kendim halletmek istiom paragöz servislerle yüz göz olmöayım zaten garanti süreside doldu. bi yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlarım bana karbüratörlerle ilgili detaylı bilgi verebilirmisiniz ama kanuni 125 classic hakkında..şimdiden sizlere teşekkür ederim arkadaşlar..
Başa dön
gls_onk Çevrimdışı gls_onk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gls_onk, karbüratöre su kaçmış olabilme ihtimali yüksek

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir çok neden olabilir depo ya pislik gelmiştir ardından karbiratöre indirmiştir bir ikincisi motorun hava filitresi giriş ve çıkış hortumları yerinden çıkmış olabilir (karbiratöre giriş hava filitresine giriş).... aklıma gelenler bunlar...

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo

En son serkan_yenidunya tarafından 26.06.2008 - 12:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
cavusoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

subap ayarı olabilir
Başa dön
cavusoglu Çevrimdışı cavusoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam gaz açtıgın zaman booooooooooooo die ses geliyor mu_? İyi fikir

görmeden bişey diyemem Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

JAPONLARIN_EFENDİSİ_MAKİNA_MÜHENDİSİ Göz kırpıyorum Bravo

En son serkan_yenidunya tarafından 26.06.2008 - 12:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 26.06.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hafa filtersi sorunu da olabilir booooooooooooo die ses geliyorsa
gls_onk
Üye
Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet öle bi ses gelior ve gaz yememezlik yapıor aklıma geldi yememizlik yaptığından sonra eksozdan siyah duman cıkıor hiç böle yapmazdı bu makina

Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:

subap ayarını ben yapabilme imkanım varmı.
Başa dön
gls_onk Çevrimdışı gls_onk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mhmtmlx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

subapn ayarı sadece ustalar yapar sen ben yapamayız onun bi aleti var ona göre yapıyolar
Başa dön
mhmtmlx Çevrimdışı mhmtmlx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbxtwister
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hava fitresini ve baglantılarını kontrol et yada ettir motorun gereginden fazla yada az havayla besleniyorsa böyle sorunlar olabılır Dans
Başa dön
cbxtwister Çevrimdışı cbxtwister Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meridien
Üye
Üye

MesajTarih: 01.07.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence iş karburatörde. eğer ayar tutmuyorsa iyice temizlet ve hava ve benzin girişini kontrol ettir. eğer ateşlemede sorun yok ise bence sorun bu. Birde servise götürme para tuzağından başka bi işe yaramıyo kimileri..
Başa dön
meridien Çevrimdışı meridien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 01.07.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hiç uğraşma götür servise Göz kırpıyorum

˜°mø†ørã¢ïñq••
avci_92@hotmail.com
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.07.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, boooooooo diye ses yapıyomuş Dil çıkarıyorum hemen git bak Delirdim

servisin yolları taştan Delirdim
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 04.07.2008 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladığım bildiğim kadarıyla edindiğiim tecrübelerle yardımcı olmaya çalişiyim:

1,karbüratörünün memeleri tıkanmış olabilir (bu ihitimal yüksek)
2,eğer karbiratör tıkandıysa normalde karbiratöre pislik gitmemeli ki buda benzin filtresi delinmiş olabilir ihtimalini yüksek kılıyor.
3,eğer motorun siyah duman çıkarıyorsa motyorun yağ yakıyor demektir buda subap ayarları ile ilgilidir.
4,eğer motorun gri duman atıyosa ve gaz yememzlik yapıyorsa hava filtren tıkalıdır motorun hava alamıyordur buda motora fazla fazla benzin girmesi demek motorun benzine boğulduğu için gaz yemez ve benzin egzozundan çiğ olarak çıkar ve motorunda yakıt sarfiyatı artar.
5,hava benzin ayarın bozuk olabilir karbiratörürnün üzerinde 2 tane vida vardır onuda oradan yapabilirsin ama daha önceden bir tecrüben yoksa denememi tavsiye ederim.
şimdilik aklıma gelen gaz yememe probleminin sebepleri bunlar aklıma geldikçe yazarım.

AYRıCA diğer konundada söylenmişti avatarını düzenlesen Göz kırpıyorum
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.07.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun kaç kmde ?
karbüratöründe sorun olabilir !

motorun komparosör yapmıyo olabilir ve comparasör yapmayan bi motor bitik demektir inş sorunun karbiratördür Bravo

AYRICA AVATARINDAKİ RESMİ KÜÇÜLT 120X120 OLUCAK OK İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 04.07.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado demiş ki:
motorun kaç kmde ?
karbüratöründe sorun olabilir !

motorun komparosör yapmıyo olabilir ve comparasör yapmayan bi motor bitik demektir inş sorunun karbiratördür Bravo

AYRICA AVATARINDAKİ RESMİ KÜÇÜLT 120X120 OLUCAK OK İyi fikir

evet buda sorun olabilir ayak marşın varsa bas yumuşak mı sert mi bi kontrol et yumuşaksa eğer allah yardımcın olsun demekten başka bişey gelmez elden.
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal