Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 379 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 24.06.2008 - 21:57 Mesaj konusu:
erencbr125 demiş ki:
slm arkadaşlar. benim cbr min repsol yazısı olan grenajında R harfinin
altındaki geçme olan yer kırık. onarımı mümkünmü acaba. dıştan birşey yok.
kırılan parça da kayıp. ona nasıl bir parça uydurabiliriz. yardımlarınız için
teşekkür ederim şimdiden.
arkadaşım dediğinparçayı anladım senin benimde kırılmıştı fakat parçası elimde idi kendim o parçayı güçlü japon yapıştırıcısı ve karbonat yada sigara külü ile yapıştırdım işe yaraı hala kullanıyorum.
sen ise ufak bir plastik kalem ucu yada diğer grenajdan bakarsın ona uygun bir ucu oraya ypıştırabilirsin.
eğer istanbuldaysan sana yardımcı olurum mail adresimi vereyim mail atarsın tugperuzel@hotmail.com
_ToLGa_ öncelikle bu yaptığın aşalayıcı vede cahilce bir davranış,arkadaş hiçde saçma olmayan gayet normal ileride sizinde başınıza gelebilecek ufak fakat motorunu seven biri için üzücü ve düzeltilmesi gereken bir sorun.
_ToLGa_ ayrıca o parçayı servise git değiştirsinler diyorsun işte buradanda bilgi sahibi olmadığın ortaya çıkıyor o grenajın arkasında bir tırnak var ve şaseye geçiyor servise gitsen bile servis o tırnağı yapıştırıyor hayır milyarlarım var diyen biri isen sağ orta grenajın fiyatını bilmeyen yok zaten değiştirsin sen bir servisten öğren fiyatı.
sen kendine bak böyle bir olay başına gelmemiş demekki deneyimsizsin bu konu hakkında ve senin burada susman gerekirdi saçmalamışsın fakat.
ben cbr 125r'ı 2006 nisan ayında sıfır satın aldım şuan için 41,500 km'de ve ve bu motor hakkında çok badireler atlattım ve açıkça görünüyorki sendende bu motor hakkında daha tecrübeliyim,bu yüzden sen önce eren arkadaşımıza kötü davrandın ve sonrada bu olay hakkında bilgi sahibi olana benim gibi kişilere saygısızlık yaptın bırak bilgin yoksa yazma saçmalama bak olayı biliyorum ve arkadaşa yardımcı olacağım.
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 25.06.2008 - 02:48 Mesaj konusu:
2pac, çok haklısın dediklerine saygı duyuyorum..cbr 125 de kaç km tecrüben oldugunu biliyorum seni forumda takip ediyorum çok güzel bir motorun var..Evet benden daha tecrübeli olabilirsin doğru..Dünkü ruh halim çok farklıydı hani olur ya çatacak bir olay arıyodum ve burayı bulmuşum..Arkadaşa bi saygısızlıgım olduysa özür dilerim ben bu forumu çok seviyorum ve bu hatamla kimsenin benim hakkımda kötü birşey düşünmesini istemem..Ama genede senin direk böyle ben senden daha iyiyim demene kırıldım açıkçası..
Saygılar _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 26.06.2008 - 02:00 Mesaj konusu:
ayvalık cıvarında apache tvs varmı erol88
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
su tvs lerı cıdden merak edıom bıkes kullanmak ıstıyom tanıdığın bırısı varsa yazarmısın ? modenas denedım ızmırden bı arkadastan hosuma gıttı ınnovalara gore performanssız fakat rahat
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
repsol_35 kanka sen nerdesın ya gecen aksam ınnova ıle yarıs yaptım cbr la ıkı cbr kalktık ve gecıldık delı oldum ben 145 e geldığımde yetısmeyı bırak fark yıyodum kafayıda yıyodum eskı ınnovam satmadan once 145 te kalıyordu cocuk naptı delı olcam soylemıyo bana dıslı orjınal hala
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
bu arada yolda hıc egım yok duzde
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
hazır gelmısken yazayım bıseyler repsol kanka ırıdıum bujı performansımı dusurdu dıyordum yanılmısım bobın ırıdıum bujıye goreymıs senkron ayarı yapılması gerekıyormus duzeldı 145 te takılmaya basladı o sorunuda cozdum bıdaha castrol yağ asla mobil1 koydum motor hemen kopmaya basladı ses deıstı
Kayıt: Jul 14, 2006 Mesajlar: 166 Nereden: istanbul Motoru_TVS APACHE
Tarih: 26.06.2008 - 13:54 Mesaj konusu:
siyahbeyaz123, 1de 80 2 de 135 3 de 280 4 te 340 5 ve 6 yı rafa kaldırdık kullanamıyoz cıbır lar boyle işte ıyı motor ama cok saglam masaalah _________________ tvs _apache BaSKaSı YaLaN 17000 Km
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 379 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 26.06.2008 - 16:17 Mesaj konusu:
_ToLGa_ bende senin yazılarını okuyorum az çok neden böyle sert bir çıkış yaptığına anlam veremedim aslında,bende biraz senin gibi tez canlıyım hemen sana çıkıştım,sende kusura bakma bir hatam varsa bende herşeyi biliyorum gibi yazmışım fakat benimde sizden öğreneceğim bilgiler deneyimler olabilir sizede saygı duyuyorum ,aslında biraz daha sakin olmamız gerek şu söz bize göre herkesin kulağına küpe olması gerek,öfkeyle kalkan zararla oturur misali,
neyse arkadaşa umarım yardımcı olmuşuzdur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız