Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Huzur Scooter da..Honda mı Aprılıa mı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Huzur Scooter da..Honda mı Aprılıa mı...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Orbai
Üye
Üye

Nereden: Marmaris-Izmir

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprilia da dijital ekranda var...dereceyi vs gibi bilgileri gösteren...ben aprilia diyorum
Başa dön
Orbai Çevrimdışı Orbai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 26.06.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz ne desek boş sen gene bildiğini okursun Gülümsüyorum
şimdiden hayırlısı olsun.. Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 26.06.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_molla, dostum zaten ikisindede parça ve işçilik konusunda biraz düdükleneceğiz o farz...ama bu makinalarla iç huzuruyla gezermiyim orayıda düşünüyorum...para var abi batıyo işte... Gülümsüyorum

deathalone, abi dilan yok artık...elde kalan stoklar...2-3 ay sonra piyasada 2.elden başka kalmıcak... Bravo

ClubBoDRuM, dostum xmaxlerde sorunlar var...onu yakından takip ettim...fuarda 8000 e nerdeyse kapıyordum ama kronik sorunlu makina...denk gelirsek eyvah...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Orbai, bu pazar deneme sürüşü yapıcam aprılıa pıagıo ve vespalarda...Ulusta randevu aldım..bakalım kim gitsin...Bravo

armyy, baba beni çözmüşün sen yahu... Gülümsüyorum sağolasın... Bravo
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikiside kaliteli makina.
kymco, sym gibi markaları da repertuarına almanı tavsiye ederim. joyride olabilir. 200 cc grubunda. kymco yu zaten bilirsin. aprilia soğuk geldi bana biraz ikinci elinin pek hareketliliği yok gibi. honda herzaman honda. majesty 250 diyeceğim ama onda da bazı problemler var, çözemediler henüz yokda 3-4 tane eski model makinasını gördüm 120.000-140.000 km aralığında.
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 26.06.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu iki secenek haricinde derby gp1 250 var 22 hp sahininden.comda istanbulda 7 tane satılık var.2 el 4000 ytlden başlıyor italyan hep bu motorda aklım kaldı.istersen birde onu araştır.mete_han, aprilla hondaya göre daha göçlü dediğin motor ve jantlar büyük artıları daha çok.
Piaggio Beverly 250 var birde 6000 7000 ytl 2 el..oda seri 21 hp..honda dylan 150 cc...vsvs aklına yatanı al sen bu işlerin içindesin.... Bravo Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.06.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Metehan abi SYM GTS 250 dicem... Ne kadar sağlam makine olduğunu sende biliyosundur,fiyatı 8000 ytl diceksin biliyom ama bende sana bi gel dicem onu da biliyosun Göz kırpıyorum

Fekat senin beğendiğin motorlar,nası desem böle hafif yandan zarifmi desem,minyatür mü desem öle bişi işte Çok gülüyorum GTS'den biraz farklı
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 26.06.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han abi o zaman aprilia olurdu terciğim Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Dylan 150cc düşünmeden git al bin.. Göz kırpıyorum
gerisi hikaye. OK
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 26.06.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisi arasından ben olsam honda alırdım.madem servis de kankan.senin için daha iyi olur derim.
kenny
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisininde iyi yanlarını birleştiren beverly al bence Delirdim
Başa dön
kenny Çevrimdışı kenny Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, abı hanı sana apache alıcaktık yahu ukutırcı mı olcen yahu bak o vespa tam senlık zatenhayran kalmısın makınaya
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abiler pc bozuldu wındovs çöktü...cafeden yazıyom kusura bakmayın cevaplar gecikti...

buenasivassc, dostum dediğin gibi Kymco kalitesinin farkındayım...SYM gts 250 de kaliteli ama 2.el kaygısı beni düşündürüyor...

DRAGON_10, hocam o modelleri hep inceledim...kafam çok karışık...hatta dün Ferco test sürüşlerine katıldım...dediğim gibi bu işler çok zor ya...dertsiz başıma dert aldım ama onu8 biliyom...bişey battıda bana motoru değiştircem Gülümsüyorum

ryangt, Eray valla bizi doğru yola davet ediyon ama illede Honda işte...şeytan diyoki senden bi burgmanmı patlatsak... Üzgünüm 2.el Göz kırpıyorum

deathalone, Bravo

nostorm, o model yalnız ps 150 i...dyln yalan oldu haco... Bravo

rider_lord, işte en güzel cevap... Dil çıkarıyorum

kenny, beverly başlı başına efsane...

EROLL88, haco bide er 6 n patlatıyomuyum şimdi...aboo... Delirdim
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 29.06.2008 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ps 150 abi tam sana göre çok şık 8 ly ile 250 km gidiyor.. Çok gülüyorum
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.06.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, biraderim nedyon bu işe...abi alıcaz ama 6500 de az para değil...cbf Ocak 2009 da garantiden çıkıyo...o tarihe kadar beklesemmi... Üzgünüm abi değişiklik olsun istiyorum...+20 km içinde almayak makine... Üzgünüm
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 29.06.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yıllardır hondacıyım ama aprilla hemen fark ediyor,
frenler bile ön arka disk, 16 cant, 1 hp 1 hp dir diyenlerdenim Bravo
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal