tennere, yapmacık değil lem sahi it hepsi ..
bmw cılerın hepsı senın bıldıgın gıbı degıl;kucukken senın topun bmw cılerın kampına mı kaçtı çekınme soyle _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 26.06.2008 - 14:30 Mesaj konusu:
tennere bmw yolda gordummu yardım etmem demıssın motorculuk bumudur motorculuk once ınsanlıkla baslar, ınsan ınsandır sonucta altındakı motorla bunun alakası yoktur bence
Son Mesajdan 43 saniye:
hem sen ayvalıkta tost oldunu nerden bılıon bakım gelde ısmarlayalım bısde yok bmw hem
tennere, aralarında ıyılerde var ama.enduracıların hepsı ıyı mı sankı _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 26.06.2008 - 16:29 Mesaj konusu:
armyy, ben ce enduracılar nasıl bılıyormuusn motor sahıbı zor olmuş ve onlare zorlukl çekmış yoldada kalmış dogayı ..kzılerı seven
ve asla erkekle gezmezker bunu soylıyıım.. bayanla gezerler
mesala racıng arkasına erkekle gzerler onlar enduracaı asla..
ve ıyıdırler enduracılar
Kayıt: Dec 03, 2006 Mesajlar: 304 Nereden: Istanbul/Kozyatağı
Tarih: 26.06.2008 - 16:35 Mesaj konusu:
Benim 2 tane 1200GS kullanan arkadaşım var.Çok yardımseverlerdir yolda sorunu olan kim olursa olsun ilgilenirler.Çok severim ben onları. _________________ İmam gazlarsa cemaat yanlar
GENE DEMEKLE ELE VERDIN ZATEN KENDINI ılk kez demen lazımdı _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Jun 26, 2008 Mesajlar: 239 Nereden: Istanbul-Mecidiyekoy
Tarih: 26.06.2008 - 23:46 Mesaj konusu:
2007 r1 sahibiyim, Karsilastigim herkese selam veriyordum , hala veriyorum.. Ama kuryeciler bu konuda gercekten kabalar , surdugumuz motordan dolayi mi bilmiyorum..
Ama daha cok racing/enduro/chopper suruculeri ile selamlasiyorum bazen ara gaz ile bazen kafa isaretleri ile -
racing/enduro/chopper suruculeri ile selamlasiyorum bazen ara gaz ile bazen kafa isaretleri ile
Alıntı:
2007 r1 sahibiyim, Karsilastigim herkese selam veriyordum , hala veriyorum.. Ama kuryeciler bu konuda gercekten kabalar , surdugumuz motordan dolayi mi bilmiyorum..
kuryecı arkadaslara fazla elestırı getırmedım cunku onlar zamanla yarısıyorlar ve motora iş gereği bınıyorlar _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Jun 26, 2008 Mesajlar: 239 Nereden: Istanbul-Mecidiyekoy
Tarih: 27.06.2008 - 14:41 Mesaj konusu:
Oyle de en azindan isiklarda dururken yesil yanina kadar bastan asagiya bakiyorlar, vizor var kaskimda bakiyorum bende kuryeci motor surucusu arkadasa, selam veriyorum kafamla, kuryeci arkadasdan yanit yok
O yuzden kuryeci arkadaslara selam vermeyi biraktim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız