Tarih: 25.06.2008 - 18:16 Mesaj konusu:
Gerçekten güzel bi gezi olmuş.Uzun yol da yapılması ayrı bi güzel.Emeğine sağlık. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 25.06.2008 - 20:33 Mesaj konusu:
zxrhalit, sağol kardeşim.öğleden sonra 2,30 gibi çıktım gece 1 gibi menemendeydim artı tam bilmiyorum ama sanırım 60 ytl gibi benzin sarfiyatı oldu çünkü ordan geldikten sonra bir hafta benzin almadım. yaklaşık iki depo diyelim. düşük cc nın güzelliğide bu işte yakmıyor.sen düşün artık 125 cc ile konyadan izmire giden ileriki senelerde nerelere gider allah bilir hele motoru büyütelim _________________
zxrhalit, Halit parayı düşünme nasıl olsa sponsorun var,yeteki gezmeyi iste
mustafa abi zaten ona fiyat listesi cıkarmak ıcın sordum simdi bunu sölücektimde istanbul yolunda 263 km/h ile radara girmişim faturayı nasıl vercem onu düşünüyorum acaba tatil parasını alsam faturayı arayamı alsam yoksa tatile gitmedenmi söylesem abi 237.ytl
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 378 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 26.06.2008 - 17:15 Mesaj konusu:
tebrik ediyorum çok güzel bir gezi olmuş bende ilk fırsatta bizim yazlığa gitmek istiyorum benim cbr125r ile istanbul-didim fazla fikrim yoktu fakat demekki oluyormuş...
ulan kanka olm sen adam olmazsın ben bunu diyeyim buradan lan kafayımı sıyırdın dicem ama bunu senle daha öncede beraber yaptık ya bu sene bir sucuk yapamadık yaylada.bizim kaan gitmiş sizin yaylada yayılmış gelmişhehehehee cok güzel gezmöişsin sağ salim gitmenede sevindim dikkatli ol. kendinede iyi bak kardes.motorun iyi görünüyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız