Sonunda açıldı, biraz geçikmeli oldu kusura bakmayın ama anca yetiştirebildik, herşey insanın planladığı gibi gitmeyebilio o yüsden çok özür hepinizden, c.tesi akşamı 20:00 da hepinizi beklioyorum güsel bi buluşma olucak şimdiden teşekkür ederim...
Yer : Ortaköy
Mekan : Hababam Kahvesi
Tarih : 28 Haziran 2008
Saat : 20:00 _________________ Nasyl Ya?arsa Öyle Ölür Ynsan, Biz Hyzly Olanyny Seçtik...1000cc
Tarih: 26.06.2008 - 20:15 Mesaj konusu:
i_RR_Fun_BaYRaK, hayırlı olsun inşallah,bol kazançlar.gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Tarih: 26.06.2008 - 20:17 Mesaj konusu:
saolun hepinizi beklioruz, şuanda eksiklerimizi görebilmek için açtık ama tam açılış c.tesi günü olucak ilk izlenim çok önemli, ne kadar çok motor gelirse vitrinimiz okadar güsel olur ve bi okadarda dikkat çeker, şimdiden teşekkürler hepinize...
Tarih: 27.06.2008 - 09:03 Mesaj konusu:
kanka yer çok basit ortaköyde princess otelin hemen yanında yani kokoreçcilerin çaprazında kalıo ben telefonumuda veriim 537 898 55 55 telden de ulaşabilirsiniz, kanka yardım derken saolasın herşey için, kulaktan kulağa yaymanız gelebildiği kadar motor gelmesi bizim için çok iyi bi başlangıç olucak şimdiden teşekkürler...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız